Helt om natten superwoman om dagen....

Hei og hopp alle sammen, her hos meg går det i 110 og jeg har to dager på rad nå jobbet til kl har vært nærmere 02... Fy rakkar´n så glad jeg idag er for at jeg ikke skal jobbe imorgen før vi er litt ut på dagen... Nå har jeg rett og slett måttet sette en liten "stopp" for det har nesten tatt litt av for meg....Det å jobbe fra 07 om morgenen til langt ut på natta er faktisk ikke å anbefale. Idag fikk jeg unna en joggetur på hele 7 km, så jeg er VELDIG stolt over meg selv og den styrken det gir meg-helt fantastisk!!! 

Idag har jeg vært i 4 møter , hatt besøk av min manager Inge og en helt rå fyr som jeg skal se mye til frem over... Nå skjer det virkelig saker og Villapaprika blir altså SÅ bra!! Det kommer inn et kjempe varemerke i butikken og det tror jeg dere vil ELSKE! Dette er innen klær, men ikke hva som helst ! Jeg skal nok fronte det litt på nettet her inne først, så bare å glede seg!!!! 

Idag fikk vi inn dette skjørtet og genseren fra American Vintage og dette skal jeg jobbe med å få ut etterpå.. Skjerfet er mitt favoritt skjerf og finner HER! Det er ingen skjerf som kan måle seg med dette altså... 

 

 Nå skal jeg få satt sammen litt tips og ideer til kveldens innlegg-vi skrives mine vakre!! Nå skal jeg aller først SPISE!! 

5 kommentarer

Maren

17.04.2013 kl.23:16

Vakre vakre Camilla , du er så utrolig flott!!!

Heidi

17.04.2013 kl.23:18

Mannen din må være SÅ stolt av deg, for så flott du er må være en gave!! Du må ha drømme kroppen, du kler alt og er vakker på utsiden som på innsiden!!

Camilla

17.04.2013 kl.23:25

så koselig sagt ,vakre deg <3

Camilla

17.04.2013 kl.23:25

herremin, så hyggelig skrevet.blir helt satt ut jeg. tusen takk for at du løftet kvelden min 10 hakk.. ;)

Elisabeth

18.04.2013 kl.18:47

Jobb raskt med å legge utpå det skjørtet da!! :) Love it

Skriv en ny kommentar

hits