Ei litt slapp frøken ..

Idag har lillemor måtte bli hjemme fra barnehagen, hun har vært så slapp og klaget på ondt i magen så da er det ikke noe som er bedre enn å være hjemme hos mammaen sin. Her i huset jobber jeg like mye som mannen og det å ta seg "fri" fra jobben er så å si umulig , så vi pleier å måtte dele oss og har idag blitt enige om å ta halve dagen hver for å ikke miste en hel dag på jobben.. Spisestuen på jobben har blitt solgt og da må nye løsninger tenkes ut så idag må vi møblere om litt... Ikke noe er bedre enn det, nå begynner vi å føle at gågaten blir mer og mer levende igjen og det er SÅ deilig!! 

Mathilde la faktisk merke til de nye putene våre å sa så pent, "mamma, har du fått nye puter? så pene de er og myke! " haha, snakk om jente som legge merke til små endringer i putehimmelen .. Kanskje hun har arvet et snev av mitt gen der og velger å gå i mammas fotspor? hmmm..Hvem vet? Hun blir nok flink til det hun vil tror jeg! 

Vakre lille jenta mi. 

Uansett hvor stor barna blir er de liksom så små også, jeg er så heldig som har fått to så flotte barn! Mammahjertet er noe eget, et eget hjerte som er fylt opp med kjærlighet. 

Også har vi denne lille frøkna her også da, som har fått over en times gåtur denne morgenen.. Hun vet å nyte livet på "divanen" ..haha...

Nei, nå får jeg hoppe i dusjen og deretter komme meg på jobb! 

Vi skrives-nyt dagen! 

6 kommentarer

Sissi

09.04.2013 kl.13:48

Huff da... Kjedelig med syke barn...! Men ser ut som hun har det godt blant de myke putene... :)
På mange av bildene dine fra stuen, har du stående et konsollbord, hvitt med litt mørkere plate... Hvilket merke er dette bordet, og vil du få det for salg i nettbutikken din? Er sååå fint!!!

Eilen

09.04.2013 kl.18:21

Du har helt nydelige barn, Camilla!

Stine

09.04.2013 kl.18:22

Masse god bedring til frøkna:) godt å ha mammaen hjemme når en er syk:) kan ikke du skrive et innlegg om selve hverdagen :) hvordan får du alt til å gå med lange dager på jobb og to barn :) flott blogg:)stå på videre :):)

Marthe

09.04.2013 kl.18:22

I de omgivelsene deres hadde jeg nytt livet selv!! Vakreste huset jeg vet om!!!

Kari

09.04.2013 kl.18:24

Enig med Marthe! Vakkert hjem og bedårende barn. Ha en flott kveld Camilla :0)

Camilla

09.04.2013 kl.19:27

Kjempefine puter. Du har masse fint i nettbutikken for tiden.

Skriv en ny kommentar

hits