Fått gjort MASSE!!

Endelig har jeg kommet meg et stykke nærmere midten av mailboksen og det er SÅ deilig! Jeg blir nok sittende i noen timer til før hodet finner puten, men er man i siget så er man i siget!  Vel, uansett.. Jeg sitter godt tilbake i verdens beste sofakrok med verdens beste puter rundt meg!!! Jo, mer jeg ser på blomsterputene mine , jo mer liker jeg dem!! .... 

Og den nye skjorta mi i BRINGEBÆR  fra Villapaprika har jeg flyttet inn i!! Bringebær her og Bringebær der!! Jeg har blitt VELDIG forelsket i fargen og har shoppa meg to skjorter for å "safe" meg det fineste jeg vet om! 

I Bringebær!! 

Nå skal jeg jobbe vidre, å styre varelageret, føre inn varer, legge til trekk osv- mye må opp og på plass og da har hu millamor mer enn nok av arbeid foran seg....

God natt mine,vakre! 

4 kommentarer

Anne-Marthe

09.04.2013 kl.00:33

Lekker farge altså:)
Du er litt av et arbeidsjern, og absolutt en stor inspirasjon for mange:)
Men et lite spm: Hvordan i all verden får du de hortensiane dine til å vare?? Mine lever ikke lenge etter dem kommer innafor døren nemlig :) hehe:)

jeanette

09.04.2013 kl.08:37

Finner ikke skjorta i nettbutikken..

Camilla

09.04.2013 kl.11:28

den kommer inn, vi fikk den igår så den har ikke kommet ut ennå =)

Camilla

09.04.2013 kl.11:29

hihi, du jeg bare setter de ofte i vann og har de i lystfylte rom så jeg tror det er den eneste magien jeg gjør med de. hihi, er faktisk en av de eneste blomstene som jeg får til..=)

Skriv en ny kommentar

hits