Et tegn til liv....

Hei og hopp og god morgen? Hehe, neida, god natt blir vel nesten litt mer riktig. Idag ble det sent fra meg og igår ble det lite. Jeg har hatt litt for mye å gjøre denne uken, påsken har nesten knekt hele meg, for denne uken har gått til å rydde opp i alt som kom inn i påsken. Jeg er sikker på at jeg ikke kommer meg i seng før kl er 2-3 inatt og da er det på´n igjen med jobb imorgen tidlig... Nå gleder jeg meg til å ta helg igjen å få unna litt husoppgaver, her hjemme skjer det jo som dere vet stadig noe nytt! 

Som for eks, å få på plass vredens lekreste lysekrone i krystall ...Jeg er SÅ forelsket og bare forguder den hele tiden. Stor lysekrone med 28 lys..haha... Den synes for å si det slik.....  Jeg blir som en liten fis til denne altså, for makan til lysekrone tror jeg ALDRI jeg har sett... Den kommer for salg i nettbutikken og kan nå bestilles av meg på mail.

Gleder meg til å vise den i sin helhet og i dagslys til dere..Jeg har lagt ut et bilde på Instagram så bare å sjekke der, jeg heter camillakvarsvik der inne =) Nå får jeg fortsette å jobbe så snakkes vi imorgen <3

11 kommentarer

Lene Johansen

06.04.2013 kl.07:50

WOOOW! ? Så utrolig vakker lysekrone! Ble helt målløs her jeg nå... :)

MyHomeIsMyCastle

06.04.2013 kl.11:12

nyyydelig <3

Klem,Kari

Anonym

06.04.2013 kl.11:33

Har du sovet i natt? Når du blogger kl 12 på natta er du bare dum! Eller har du glemt at du er det kanskje? Trodde jeg var tydelig!!!

Camilla

06.04.2013 kl.11:47

Hei Anonym! Tappert navn! Jeg vet ikke om jeg veksler korta nå, men nå går du meg litt på nervene. Det gjelder ikke det at du kaller meg dum gang på gang, men din måte å stå frem på. (?) Om det er du som ringte meg igår å var den supre "damen" som bare skulle gi meg litt "hyggelig" informasjon ser jeg helst at du kommer frem og tar en prat med meg ansikt til ansikt! Jeg valgte å være rolig sist jeg snakket med deg, men nå begynner jeg å bli litt lei og er derfor veldig glad du skriver til meg her inne, da kan jeg nemlig "låse" deg fra denne siden. Du vil ikke folk godt veed å kalle de dumme,for tyver eller kriminelle, måten du snakker anklager folk for det ene og det andre er ikke greit og kan bli straffbart dersom vi føler dette skjekanerende og krenkende, falske anklager har en anntatt strafferamme på opp til 3 år dersom det blir anmeldt. Jeg føler dette nesten litt ubehagelig, siden du angriper og prøver åprovesere frem en reaksjon fra meg uten å stå frem selv.

Du må gjerne kontakte meg eller en av mine ansatte når som helst, men da foreslår jeg at du pressanterer deg.

Vil du meg eller mine noe mer nå må du gjerne komme nedom butikken for et møte, vi står gjerne alle sammen og tar deg imot slik at du kan si det du mener til hver og en av oss =) Vi har heldigvis klart å finne ut hvem du er , ved å spore opp ditt nr ;)

Ha en flott helg!

Anonym

06.04.2013 kl.12:02

Dette vitner om hvor dum du er Camilla. Du tåler ikke vite noe, men lykke til med å "ta" meg og vi som har sagt dette til deg. Deilig at du bruker så mye tid på oss, det setter vi pris på ;0)

Camilla

06.04.2013 kl.12:15

Hvis du synes jeg er så dum så slutt å ring, teppebombe meg med kommentarer og slibrige bemerkinger.

ha en flott helg;)

At jeg bruker tiden min på dere skulle jo bare mangle etter all den tidne du har brukte på meg og mine ;)

Lene

06.04.2013 kl.12:35

Håper du får hjelp fra profesjonelle folk. For det er tydelig at du er syk....

Lene

06.04.2013 kl.12:36

Den skulle være til anonym så klart...

marte therese

06.04.2013 kl.12:41

Ikke bry deg om slemme kommentarer og lignende. Det du gjør er flott. Du veit selv best hva som er best for deg og din familie og bedrift. Stå på! Du er en stor inspirasjon for mange! Glem all negativitet fra folk som ikke veit bedre selv! :))

Karin

06.04.2013 kl.19:09

Kjære Anonym! Man høster som man sår!!! Det er tydelig at du ikke har noen glede ved livet ditt! Når du bare driver på og spytte ut negativitet rundt deg, er det kun det du får tilbake selv!!! For din egen del anbefaler jeg deg å snu tvert om!!! Begynn å spre glede og positivitet rundt deg, for da er det det du vil få tilbake!!! Livet ditt vil bli så mye bedre kan jeg love deg!!! Anbefaler deg å lese om "loven om tiltrekning". Det du sender ut.... får du i retur!!! Smil til livet og livet smiler tilbake :)

mittlillesorlandshus

06.04.2013 kl.20:33

ååå fy søren!! den var rååå lekker!!!
heldige du ;)

Skriv en ny kommentar

hits