Skal si jeg smiler...

Opp med haka, frem med smilet og ut med latteren, det er VÅR og påskaften!! Idag startet dagen med to fornøyde barn og en liten skattejakt i huset etter påskeeggene- for hvor påskeharen hadde gjemt de var ikke lett å si... Etter 5 minutter smilte ungene bredt for de stod med ET STORT påskeegg i armene sine. Denne påsken har virkelig vært nydelig, nesten litt for deilig til å være sann., men jeg tror nok ikke jeg tror så feil hvis jeg sier at det mener jeg mange synes denne påsken.! 

Idag står jeg på jobb og har alt begynt å jobbe med nettbutikken, det er tydlig at det å bygge opp den med enda mer varer har vært helt topp!! For nyhetene går unna og det er det så morsomt å se!! 

Jeg vil råde dere til å kikke dere innom nettbutikken i løpet av dagen , for jeg har alt gjort ferdig 5 nye produkter som snart ligger ute og det er så morsomt!! Jeg tror jeg har blitt bitt av basillen for jeg synes det er så morsomt å jobbe med nettbutikk produktene... Itillegg til det skal jeg få ut et interiørinnlegg etterpå, jeg har jo som dere vet styret og ordnet alt klart for vårn hjemme og det skal dere få se resultatet på etterpå!! Med så mange nye lesere og nye kunder fra verden over kan jeg jo ikke sitte på den late siden.... 

( outfit -villapaprika skjørt, tights og skjerf ) 

Nyt dagen da, dere- vi skrives!!! 

4 kommentarer

Adele

30.03.2013 kl.17:07

Hei kjære deg :) DU har det så nydelig :) Men de lin gardinene du hadde på stuen din i ett tidligere innlegg? Kommer de ut i nettbutikken? jeg klarer liksom ikke helt å glemme de, og tror de hadde sett smashing ut i stua vår :P

Påskeklem fra Adele ;)

Therese

30.03.2013 kl.18:28

Fortsatt god påskeaften kveld:) så bra det går bra, skal kikke i nettbutikken etterpå, er så mye flott men gleder meg enda mer til å se butikken irl- datter teller ned til håndball cup og mor til shopping;) spent på interiør innlegg, likte så godt det innlegget der du hadde "blanke ark" og satte opp i forskjellige farger, det håper jeg det kommer mer av;)

Påskeklem til deg og dine

Ps: tror aldri barna blir for små til påskeegg jakt, tenkte min på 18 var ferdig med det, men neida, da fikk mammaen "blikket" så her gikk en på 18,13,8 på jakt:)

Camilla

31.03.2013 kl.23:26

Klikk deg innom, nå har mer kommet ut og enda mer er ventet ut =) Håper du får besøkt den fysiske butikken en gang også <3 Skal se hva jeg får til av innlegg, men kan vel klare å få til noe slik igjen snart vel =)

Ha en nydelig påske videre <3

Camilla

31.03.2013 kl.23:26

Hei vakre, lingardinene kommer ut imorgen - så bare å følg med-de er RÅ lekre!

Skriv en ny kommentar

hits