Hei og hopp!!!

Hei hei og god søndags kveld, har dere hatt en fin dag?  Vi har hatt en aktiv og energirik dag med masse latter og lek! Ungene storkoset seg på tur, vi tok med oss bestissen og kusina til Mathilde også så idag har vi prøvd oss som 3-barns familie. Ungene har vært ute å lekt i over 4 timer og solen har skint fra skyfri himmel til den gikk ned igjen. Det er altså så deilig å ha våren foran seg og sommeren enda litt mer foran, jeg elsker denne årstiden og gleder meg som en liten unge til å starte utenfor og fylle urnene med vakre blomster. Bare det at det er lyst MYE lenger nå er så deilig og jeg føler jeg er mye mer våken også, det å stå opp om morgenen er ikke så tungt lenger heller.... Eller hva? Flere som føler kroppen liker vår og sommer? 

Vel, det er nå lenge siden jeg har hatt "familie" dag her på bloggen, det dreier seg liksom alltid om interiør. (?) Idag blir det lite interiør osv her på Villapaprika.no  jeg synes det er så deilig å koble litt ut og ta et aldri så "lite" avbrekk fra bare interiør og jobb snakk... Da er det ekstra stas å starte dagen imorgen, for da blir det på´n igjen og masse skriveri og bilder om nettopp det....  Det er jo påske kun 1. gang i året- ikke sant? 

Ingenting kan måles med gleden av å kose seg med det viktigste i livet-nemlig barna <3 

Det å kun bo 10 minutter fra dette- det er himmel det! 

Nå skal jeg sette med ned å se på PS i love you, mannen har nemlig dratt ned på lageret for å hjelpe til med å få ut det som kan fås av varer før påsken. Jeg er sikker på at jeg kommer til å sitte å sippe litt, har nemlig kun sett filmen én gang og da var jeg i halvsøvne og ammetåke.... 

Nyt søndagen og kos dere med resten av kvelden ...

4 kommentarer

Christine

25.03.2013 kl.08:11

Så ut som en fin tur - for et flott landskap :)

Camilla

25.03.2013 kl.11:51

<3

Lise

26.03.2013 kl.17:30

Så vakre dere er<3

Camilla

26.03.2013 kl.21:25

<3<3

Skriv en ny kommentar

hits