Jeg er i planleggings fasen, jeg....

Idag er enn sånn dag- du står opp med to aktive barn som står og hopper og drar deg i alt de kan av kroppsdeler for at du skal gi de enda litt mer oppmerksomhet , du har dårlig tid, ungene krangler litt, hunden bjeffer fordi barna girer hunden opp, frokosten spises mens du kler på deg, buksa du skulle ha på er ikke ren, ungene krangler litt til og mannen står i dusjen-aner fred og ingen fare! Det er slike dager du har lyst til å ta med deg tinga dine og dra på ferie -ALENE! Idag er det dagen før to deilige dager med fri, ihvertfall fra butikken. 

Jeg har pakket med MASSE varer som skal styles og fotograferes imorgen så jeg ligger ihvertfall ikke på "lat" siden denne helgen ... haha.. Nå skal jeg vri opp filla og vaske litt støv i butikken, rydde litt og kose meg før jeg stenger dørene kl 16..... Med en butikk FULL av varer krever det litt støvvask ,- jeg vet ikke om noe som støver mer enn masse tekstiler!! 

Verdens fineste pute!!! 

Skjerfene kommer ut idag for de som lurer - Gled dere, for det finnes ikke flottere skjerf!

Idag begynner jeg også på male jobben hjemme, noe som består av trappen, rekkverket, ALLE listene, vegger i gangen +++ og det med hvit helblank  og beige sand maling - oh,yes... Det bli fint det!!!  Resultatet skal jeg vise dere, tror nok det blir feiende flott, det TRENGS! Jeg er i planleggingsfasen jeg nå for nå skal huset få seg mange "facelifter" i løpet av vår,sommer og høst!!  Det å kjøpe "gamle" hus er ikke så ille som noen skal ha det til, det er faktisk VELDIG morsomt!! 

Frem til vi skrives igjen etterpå - nyt dagen!!! 

6 kommentarer

Tina

23.03.2013 kl.21:10

Hei favoritt bloggen min <3 hihi :-)

Satt faktisk å så laaangt tilbake på bloggen din. da hadde du Eams-stoler i spisestuen. Vil du anbefale de? er de gode å sitte på? jeg vet ikke helt om jeg synes de er fine eller ikke, men har lyst på ;-)

Håper jeg får svar snart ang veiledningen og :-)

Hilde

24.03.2013 kl.08:37

Elsker butikken din!!!!

Camilla

24.03.2013 kl.11:51

det gjør jeg å - hihi

Camilla

24.03.2013 kl.11:53

de er helt greie, men jeg synes ikke det var noen komfort stoler- men spreke er de =)

Heidi

24.03.2013 kl.21:30

Du er så gjennomførende god på interiør og styling Camilla. Jeg og min svigerinne er fascinert over hva du får til!
Synes bare det er veldig synd i at en annen jente hermer så veldig etter deg! Hun har dagen etter eller uken etter alltid en kopi av ditt og det er jeg ikke alene om å se. Jeg var på symøte forleden dag å dette ble da et samtale emne, ikke vondt ment mot deg! Håper du hever deg over alt og fortsetter å stå på! Du er som vi liker å si er oppe ; gæli god!

Camilla

24.03.2013 kl.21:40

Hei hei og tusen takk for det! Herming eller kopiering er noe jeg ser på som nesten litt positivt. Alle kjente varemerker LV,CHANEL og andre flotte merker blir daglig kopiert, noe som må bety at den som skaper dette har gjort noe VELDIG bra. Om min kreativitet og skaperevne er det som setter en form for trend og andre vil herme må du gjerne gjøre det. Stoltheten min er jo faktisk den at jeg skaper det jeg gjør selv. Så får andre herme og kopiere etter meg så mye de vil. Villapaprika stilen har blitt en stil nå og den er jeg meget stolt av å ha klart å skape ut av et navn og min egen kreativitet =) Ikke tenk på dette, kos deg mye mer med bloggen, men takk søte du for at du ønsker meg så mye godt-- det setter jeg enormt stor pris på vakre deg<3

Skriv en ny kommentar

hits