Vår, blått,hvitt og beige - vi har startet.

Idag går det unna og jeg har rukket masse, samt fått ut de tøffe fatene som har vært så etterspurt i nettbutikken.. Jeg elsker å gå helgen imot og ha klart å fått unna mer enn jeg hadde trodd, likevel ligger det nå over 100 ubesvarte mailer som jeg må sitte med hele søndagen å få svart på..... Jeg har som mål å få gjort alt denne uken har hatt av oppgaver før neste uke starter og imorgen jobber jeg så da har jeg tenkt til å få ut litt mer på nettet. Hadde døgnet bare bestått av litt flere timer hadde ting vært mye lettere altså.... 

Butikken har blitt stylet for våren og venter på at den skal komme for fult!! Deilig blått,hvitt og beige har fått en rød trå igjennom butikken! 

Og gjett om mange blir glade nå, for idag kom pallen med lamper og lampe skjermer og de er alt pakket og klare for å sendes ut i de mange hjem på mandag! Klokkene venter vi ennå på, og det samme glass krukkene på stett, men vi purrer på det og venter VELDIG.... 

Nå venter jeg på at mannen skal komme, for vi skal jobbe noen timer i butikken før unger skal hentes og fredagskvelden kan nytes!!! Kos dere - det er jo HELG og påske !! for de fleste, jeg derimot har mange dager igjen med jobb før et par deilige dager fri kommer ! 

8 kommentarer

Lisa

22.03.2013 kl.18:53

Herlige farger! :-)

Linn-C

22.03.2013 kl.20:40

Hei! Lurte på om å komme innom butikken din en gang:) Kommer fra Telemark, så det er et stykke å kjøre.
Jeg lurte litt på det gulvteppe under sengen, er det ull? og hvor mye koster det?
Den sengegavlen du har hjemme hos deg, er det fra din butikk? det er kanskje samme som den på bilde bare i annen farge? hvor mye koster den?
Flott butikk fra de bildene jeg ser:)

Ann Kristin

22.03.2013 kl.21:26

Hei:) lure på hva lampene koster, passer de i vinduet? Evt. Mål? Go påske til deg og dine Camilla:) hilsen fast leser fra midt-norge, du har fantastisk mye fint:)

Tina

22.03.2013 kl.22:12

Hei kjære flinke Camilla! Jeg ville bare si at vi gleder oss enormt til å besøke butikken din den. 26. April. Jeg og en venninne kjører fra Kristiansund som ligger 70-80 mil unna Fredrikstad, vi er klare til å fylle opp bilen vår med masse deilige interiørvarer fra villapaprika! God helg til deg og familien din :-)

Camilla

22.03.2013 kl.23:13

OJ--- da skal jeg sette av datoen slik at jeg er der!! Bare husk å si ifra slik at jeg å "glemmer" noe - jeg MÅ jo hilse på dere når dere kommer så langt fra!!!!! Så utrolig morsomt- dere er SÅ velkomne! <3<3

Camilla

22.03.2013 kl.23:17

Hei hei =)
Hjertelig velkommen !!! Teppet er i ull , små matter liknende. Koster 249,-

Gavelen min er fra bohus den vi har i butikken koster 6299,-

Ha en nydelig kveld <3

Lene Johansen

23.03.2013 kl.10:45

DIGGER alt! :) Strikkeputene er bare helt skjønne, og blåfargen! <3 Har blitt helt forelska i blå selv, og skal måle yttergangen blå i løpet av påsken. :)

Eleni Wingett

27.03.2013 kl.08:04

Hi, I love your decor and some of the products you have in your site and I would like to see how do I buy from your Butikk. Do there is a catalog to order? I leave in the USA.
Thank you.

Lena

Skriv en ny kommentar

hits