Drømme tilbake...

Nå er det snart 6.mndér siden vi satt nøkkelen i døren og flyttet inn her på åsen. Disse mnd har gått UTROLIG fort, samtidig som jeg føler at jeg aldri har tilhørt noen annen plass. Jeg Elsker hjemmet mitt og nå som vi på kalenderen går mot vår og sommer blir iveren og gleden etter å skulle begynne å ordne ute større og større!! Det å se grønne trær, busker, rosene mine, blomster og merke varmen igjen skal rett og slett bli helt fantastisk!  Idag fant jeg noen bilder fra huset, de første bildene jeg tok av det, jeg forstår hvorfor jeg falt slik for det.... Hjertet møtte vi i hagen , bare se på treet ved Mathilde sin lekestue.... 

Også ELSKER jeg alle de blå markisene våre - de gleder jeg meg faktisk til å måtte bruke... Hvitt hus med rødt tak og blå markiser - in love altså!! 

Her skal det graves opp, legges stein ( vurdere bro stein) og dill dall ... Jeg gleder meg!!!  Vel, nok hus og hageprat på meg for ikveld , som dere forstår er jeg i SKIKKELIG vår modus og gleder meg til vår og sommer!!!  Nå skal jeg sette meg godt tilbake med dagens opptak, deilig thai mat og fersk mango ! Men så tenkte jeg å komme med et lite tips til dere.. Jeg har ei veldig søt leser, hun viste meg bilder av en skjenk hun hadde pusset opp etter å ha latt seg inspirere av min tv-skjenk her i heimen og jaggu skal jeg si jenta har vært kreativ!! Bare se selv ved å trykke HER.... Hipp hurra for kreativiteten - den er alfa o´mega altså! 

Nyt kvelden- vi skrives! 

2 kommentarer

Karen Haugen

13.03.2013 kl.09:12

Et nydelig hjem har dere Camilla, og må si at det hjerte treet i hagen er spesiellt. Helt fantastisk !

Majken

13.03.2013 kl.13:10

Hva er prisen på de forskjellige kurvkistene?

Skriv en ny kommentar

hits