Jeg simpelthen elsker tekstil .......

Idag er den store svar på mail og fornye pute dagen! Jeg begynner å komme i skikkelig vår modus nå, solen skinner og himmelen er blå og deilig !! Aproppo blått, idag hentet jeg inn noen helt nydelige blå putetrekk til nettbutikken som jeg tror dere vil elske like mye som meg. De oser vår og sommer,men likevel er de dempet og passer perfekt til alle de lekre jordtonene som er å få tak i nå. 

Se så vakre..Jeg har blitt skikkelig forelsket jeg... Blått og flott..Puten finnes HER

Jeg elsker å leke litt med diverse farger, men faller alltid tilbake på det som går i blått. Mamma og pappa pute i grov lin har også kommet inn nå og vil være i butikken fra den 13. 3 -altså i morgen. Idag jobber jeg med nettet og synes det er så morsomt å se så mange positive tilbakemeldinger fra dere-  det er ikke noe som er hyggeligere!  Stigen er ny og koster 899 ,- ..Jeg elsker at den er i en hvit vasket farge og skikkelig slitt i den hvite finishen og dere, sjekk den rå teltputen HER, da.... Lekker ikke sant? 

Stigen finnes HER 

Vel, dere nå skal jeg fortsette på mailboksen min , men jeg må bare gi en rask beskjed ; Jeg får inn alt fra 30-80/90 mail i døgnet hvor spørsmålene går på om jeg kan hjelpe dere? Jeg ville gjerne hjulpet dere alle gratis, men jeg har ikke nok timer i døgnet til å kunne gjøre det. Dessverre.  Jeg har derfor begynt å ta betalt for det mest omfattende, som krever råd,tips og veiledende hjelp fra meg.(da snakker jeg ikke om hei og hå mailer med spørsmål om farge på en puff eller str på ei lampe) . Jeg tar 150 - 350 ,- kr på det forskjellige, men jo mer tips, råd og hjelp dere trenger jo mer omfattende blir det for meg.  Så om dere ønsker svar og tips , send meg mer enn gjerne mailer og jeg skal hjelpe dere så godt jeg kan.  Jeg sender utfyllende mailer med svar hvor dere kan få den hjelpen jeg kan bidra med når det kommer til bilder osv. Husk å send mail til byvillapaprika@hotmail.no dersom dere lurer på noe=)

 

Nyt dagen da,dere - vi skrives! 

12 kommentarer

Monica

12.03.2013 kl.15:07

For et deilig innlegg, nå kom jeg å i vårstemning! Lekre puter , kanskje jeg burde trykke meg en ( eller to) hjem ? Fristelsen blir nok for stor for å motargumentere det. Nettbutikken har blitt så flott, du har all grunn til å være fornøyd. Jeg elsker at den har blitt så delikat. Stå på!

silje

12.03.2013 kl.19:13

Ble super fint =)

Kari

12.03.2013 kl.21:27

Mange herlige puter her !!! Kunne gått amokk i den putehimmelen ;)

Klart du skal ta deg betaling for å gi råd og tips til folk. <skulle bare mangle så mye tid som det tar !!!

Klem,Kari

Meg

12.03.2013 kl.21:35

Din støgge hore!!!!!! Vet du hvor gal du virker ?? Ikke normalt å legge mer vekt på putene enn ungene sin veit du!! Du fortjener å bli lagt inn på en psykisk lege plass!!! Stygg er du å, hørt det før?

Iris

12.03.2013 kl.21:39

Hey "MEG"; ta deg en bolle....

Marit

12.03.2013 kl.22:02

Tror det er noen andre her som trenger å vurdere en eller flere timer hos psykolog. Du er jo ikke bare slem, men jeg tror ganske sikkert at du er syk også!
Kjære Camilla, ikke la slike kommentarer komme på trykk. Slike personer fortjener ikke oppmerksomhet! Stå på videre, du er flott!!!

Anita

13.03.2013 kl.08:17

Til MEG; hva vet du om hun virkelig legger mer vekt på putene enn på ungene????!! Dette er jobben til Camilla, og da er jo det interiør hun fokuserer mest her inne.... Hva gjør du på din jobb - bare snakker om ungene dine??? Du må jo være en arbeidsgivers drøm - not....

Ingvill

13.03.2013 kl.09:03

Jeg lurte bare på en ting. Jeg har samme teppe som deg, bare at mitt er i en offwhite farge. Men jeg har problemer med at det nupper noe forferdelig. Kunne brukt en hel dag bare på å gå å plukke nupper. Har det problemet med ditt?

Yvonne

13.03.2013 kl.09:48

NYDELIGE detaljer!!!!! Den blåfargen er bare helt fantastisk!!!!!!

Var i butikken din i sommer å var så heldig å fikk møte deg. Så i sommer skal jeg ogås ned å shoppe hos deg. Det blir sommerens høydepunkt ;)

Ha en fin dag videre :)

Marit

13.03.2013 kl.19:13

Hei kjære Camilla! Jeg må bare takke deg for fantastisk hjelp her hjemme, all ventetid var virkelig verdt det !! Du er rå og verdens snilleste å snakke med, stå på!!! Nå skal sette meg ned å nyte resultatet! Tusen takk!!!!!

Stor klem fra verdens mest fornøyde kunde!!

Camilla

13.03.2013 kl.21:37

sååååå bra!!! =) hjemmet ditt/deres er nydelig og tusen takk for at jeg fikk hjelpe dere og komme hjem i deres hjem! <3

Anita

01.11.2013 kl.15:44

Heisann ser dette er et gammelt innlegg, men vil bestille meg et sånn rottingbrett og lurte på hvilken størrelse dette brettet er?
Ellers må jeg bare si at jeg koser meg virkelig her inne på bloggen din :) du har et nydelig hjem, med atmosfære :) syns fargene er nydelige og elsker stilen din :) kommer garantert til å titte masse innom her :)

Anita

Skriv en ny kommentar

hits