Så enkelt, men så forskjellig...

Mange har lenge etterspurt innlegg hvor jeg kan "style" en et miljø i to ulike stiler eller fargertoner. Idag fikk jeg ånden over meg og "stylet" i vei i to ulike farger for å vise dere litt hvor mye det å bare bytte et putetrekk eller farge på en lykt kan gjøre med en stil.... 

-Jeg starter med å "ribbe" plassen for ting og begynner å tenke hvilke farger og toner jeg vil ta frem i dette miljøet. 

-Jeg tenker først jordtoner, det for å få det hjemmekoselig lunt. 

Brunt bruker jeg som en mørk kontrast til det lyset for å gjøre det litt grovere. 

-For å få inn litt farge har jeg valgt å kjøpe rosa blomster, selv om det begynner å bli lysere ute er det ennå vår-vinter og kaldt så det å dra inn for mye farger ennå synes jeg er for tidlig. Det som er fint med disse fargetonene er at de er monotone og at det lett kan blandes inn en kontrastfarge når man ønsker å "sprite" det litt opp. En rosa pute i sofaen kan mot sommeren være nok med noen rosa pioner eller knall rosa roser kanskje også et knall rosa lys ? Her er det bare å blande inn fremfor å erstatte. .... 

Tekstilene er myke og går i lin,ull og bomull, grov strikk og sekkelin for å blande inn det pene har jeg plassert et par glasslykter som er helt enkle mot det ellers grove. 

-Brikkene er håndlaget og i nydelig bomull og grov tykk strikk, lette å vaske og fantastiske for å pynte opp et ellers så "kjedelig" middagsbord. 

For å gjøre litt om har jeg byttet ut det brune og satt inn litt blågrått i lin og grov strikk. Lyktene har jeg byttet ut med de samme bare i koksgrå. Dette skaper et litt mer maskulint uttrykk, pga fargene er "strammere" . Her kan du mot sommeren for.eks. blande inn litt himmel blå eller lys-dus blå... 

Jeg blander aldri varme og kalde toner og dersom jeg noen ganger får det for meg å prøve gjør jeg det "dempet". Jeg velger alltid farger som går over i blå kalde toner og er ekstra opptatt av hva vært produkt kan tilføye hverandre og hvordan vært og et produkt kan gjøre for hverandre i de ulike gruppene de blir plassert i. 

Regel nr en når du skal ha en fyldig base - tenk hele året og tenk ditt hjem det å ra inn for mye varme og kalde toner kan lett gjøre det "rotete"

 

Vareliste fra nettbutikken ;

Grov strikk pute lys HER

Grov sekkelinpute med paljettdekor HER. 

Fat i rotting HER

Grov mørk strikk pute HER

Glasslykt med hemp HER

Denne ukens produkt er Disse deilige strikkpute i ull med innmat til kun kr 299,- så lenge lageret holder!! Finnes HER.

 

10 kommentarer

Marianne

11.03.2013 kl.13:14

Hva heter fargen på veggen i bakgrunnen? Kjempe fin!!! :)

Camilla

11.03.2013 kl.13:16

matrix =)

tonje

11.03.2013 kl.13:34

wow....du er kjempeflink:-D

Har lyst på så masse i nettbutikken din :-D
Hva er målene på rotting-brettet?

Ha en super duper dag:-)

Karin

11.03.2013 kl.13:41

Kjempeflotte tips :) Det pleddet du har i sofaen.... Har du flere slik å selge? Ligner på det pleddet du hadde tidligere i nettbutikken til 499,- Det som var en blanding av lin og akryl. Er det samme pleddet eller har du fått inn andre nye??

Marianne

11.03.2013 kl.13:42

Superduper flinke Camilla:) Lurer på om du har tips til en fin veggfarge til stue som kan passe både til beige og grå møbler?

meg

11.03.2013 kl.14:49

Blander ikke varme og kalde farger? Er ikke grå kald og beige varm da? Har ikke så peiling, jeg bare spør?

tonje

11.03.2013 kl.14:53

.....så du hadde lagt ut mål på rottingbrettet..:-)

Camilla

11.03.2013 kl.16:30

beige kan gå over i gul og grått, går det over i gult er det varmt, blått og grått blir det kaldt ;)

Tine

11.03.2013 kl.17:39

Hva koster det lekkre bordet!?

Camilla

11.03.2013 kl.20:32

5995

Skriv en ny kommentar

hits