En LANG dag...

Hei og hopp -bikinikropp..... Neida, den var drøy for der er vi ikke ennå, ihvertfall ikke jeg, men klar for å innta sofaen og kvelds middagen med min"lover" ... Idag er det to nye program på agendaen og gjett om jeg gleder meg da, elsker at den god *sittisofaenogværelat* tiden har kommet tilbake, nå mangler bare sesong 4 av walking dead så er vi i mål!  Idag har det gått i 110 i butikken, jeg og Trude har ordnet og styret og fått opp alle de deilige smykkene og verdens søteste kunder har vært innom å tatt i bruk sine tips fra meg. Jeg har nå endelig fått plassert baken i sofaen etter et langt møte og et lite intervju så nå skal jeg nyte sofaplassen min.... Og dere,smykkene mine fikk skryt til himmels !Vakre og nydelige Hanne som hadde intervjuet med meg skulle hjem å bestille seg noen øredobber med en gang så det må jeg si !!! *smiler* 

Alt i alt har dagen idag vært nydelig . Nå skal resten av kvelden nytes og data´n lukkes... Imorgen er det nok en aktiv dag og styremøte ..Mon´tro hva Nina og Arild har å komme med nå, blir alltid ris og ros på de møtene, jeg jobber jo faktisk med å bli voksen...Ihvertfall "mer" voksen"....

Antrekket og tilbehøret alt fra Villapaprika og mye av det finnes alt i Nettbutikken, den finner du HER. 

 Nyt kvelden- nå skal jeg se på tv3 ;) haha.... God kveld! 

10 kommentarer

Heidi

05.03.2013 kl.20:33

Neimen , å jeg som alltid har lurt på hvem 3' hjulet på vogna var også viser det seg å være Arild til Nina (?) Må bare bli bra dette her! Flinke dere !

Kari- Ann

05.03.2013 kl.20:36

Med Arild på laget må det bli bra! Bra sats med villapaprika !! Tommel opp til dere.

Flott blogg , god helg:0)

Martine

05.03.2013 kl.20:40

Flinkis og pena

Camilla

05.03.2013 kl.20:43

hehe <3

Camilla

05.03.2013 kl.20:48

<3<3

Hanne

05.03.2013 kl.22:03

Hei Camilla:)

Hvilken farge er det du har på veggen bak deg? Synes den er veldig fin:) -Har du noen erfaring med malingen Pure and Original på panel plater? Har veldig lyst til å male en vegg, men er usikker på resultatet:)

Hilsen Hanne

alyssa_

05.03.2013 kl.23:34

Hei Camilla!

Jeg har et spm. som jeg håper at du vil svare meg på. For hvem andre skal jeg spørre om ikke perfeksjonisten ;)

Det gjelder mitt soverom. Som jeg fortalte her om dagen, så er det skråtak på soverommet mitt, altså høy skråtak. Den høyeste veggen, altså den bak hodegavlen, er lilla med noen svæare blomster på. Jeg hater den tapeten, grøss!! Så i påsken skal vi male soverommet, og da trenger jeg tips til hvilken farge? Ikke hvit, jeg vil ha noe mer jordnært, om du skjønner. Har 2 svære vinduer, 2 hvite høye kleskap, hvite lister og sengen rundt er i lysgrå farge, hodegavlen er også i lysgrå som er ganske høy. Så jeg kan helt sikkert ikke ha noe grå farge. Og hvite nattbord har jeg også. Marakesh synes jeg er fin, men vil det gå?

Hva tror du? Trenger sårt dine tips og håper så inderlig at du vil svare meg, i den hektiske hverdagen, men håp er jo det som holder oss gående:)

Og hvilken sengetøy kan jeg bruke, altså farge, jeg er veldig glad i lin, og kommer til å kjøpe det på Home&Cottage.

Ha en fin kveld :)

Fruen

05.03.2013 kl.23:35

Nydelige smykker! Men jeg likte buksa di veldig godt. Hvor er den ifra? Evt hvis den er ifra butikken fin, finnes den da i nettbutikken?

tone

06.03.2013 kl.08:11

TUSEN takk for at du er akkurat den du er!! :) Jeg syns du er rå tøff, og jeg blir så inspirert av og lese bloggen din :)

anita

06.03.2013 kl.10:20

Hei :)
Har du den kurvpotten du hadde på spisebordet ditt i butikken nå? Håper på raskt svar :) Anita.

Skriv en ny kommentar

hits