Litt Lily and Rose

Som jeg elsker små detaljer med det lille ekstra og den nye serien vi har tatt inn med smykker og øredobber har virkelig det- det lille ekstra. Idag har vi pakke opp deilige nyheter fra dette og  jeg simpelthen ELSKER alle smykkene og dobbene  -litt bohem, litt glamour og litt sofistikert - akkurat slik vi liker det! 

Smykkene er enkle og veger ingenting noe som for meg passer YPPERLIG - jeg hater nemlig å ha tunge ting rundt halsen min. 

Butikken blir rett og slett bare finere og finere - jeg elsker alt vi har nå, umulig å ikke gjøre det..... 

Litt Lily and rose - helt riktig og helt Villapaprika <3 

Tiden flyr når man koser seg og idag ar jeg storkoset meg på jobben- gleder meg alt til resten av uken i butikken - ille deilig og gjett hva- alle nyhetene fra lily and rose ligger ute i nettbutikken ! Deilig å begynne å få den skikkelig på plass nå! Etter 1 år nå begynner vi å komme litt inn i det, ihvertfall jeg som ikke har forstått noe av det før nå nylig. haha... 

 

Nyt dagen- vi skrives etterpå! -sjolahopp! 

5 kommentarer

Sofie

05.03.2013 kl.16:50

Hei camilla.
For en tid tilbake la du ut bilder av kollegaen din sitt hus. Jeg likte det og ville gå inn å se på dem igjen,men nå finner jeg ikke bildene igjen på bloggen din.håper du kan hjelpe:-) fantastisk blogg som gir meg enormt mye inspirasjon. Herlig ide med å la leserne sende inn bilder av sine hjem. Herlighet så kreativ du er. Ha en flott dag videre.

Rebekka-Jennie

05.03.2013 kl.17:13

Utrolig stilig smykke! Du har så fin klesstil ;)

marie

05.03.2013 kl.18:01

Min motivasjon for å gå ned i vekt er å komme i butikken din og handle meg nye klær. Du har så sjukt mye fint! Motiverende å tenke på når jeg er utslitt og har mest lyst til å gi opp!

tonje

05.03.2013 kl.18:06

Spør igjen...når legger du ut bastvasen/potta du har på spisestua di med roser ut i nettbutikken??
Synes den var råstilig og kostet kr 229,-.
Ha en fin kveld:-)

Vibeke

05.03.2013 kl.19:38

Lekre smykker!
Ha en fin kveld, fine du :-)

Skriv en ny kommentar

hits