Blir så bra så....

Jeg har nå i snart 4 mndér pusset opp huset vårt og ennå er jeg ikke lei.. Nå skal sant sies at jeg ikke har pusset opp hver dag, men i mitt yrke er det å ha små og store prosjekter helt fantastisk! Jeg har det siste året blitt sikker på min stil og vet nå hva som er meg og Villapaprika. Villapaprika er en blanding av det grove og pene, en stil som binder søte sløyfer rundt de ellers kjedelige lysene, grover opp hjemmet med det røffe,kaster pledd over sofasetet og slår ører på alle putene- noen som husker videoen jeg lagde i fjor sommer på dette??? haha...Vel, vi  myker det ned med det nydelige og sløyfer det inn med det maskuline! De som har fulgt bloggen min her siden jeg startet begynner nå å gjøre seg kjent med den stilen og den stilen har jeg Camilla bak Villapaprika landet på. Etter at vi flyttet inn her har jeg vært veldig frem og tilbake på hva og hvordan jeg vil utnytte de ulike rommene, vi har måttet koste på huset et par hundre tusen alt pga rør og EL-annlegg (veldig kjedelig bruk av penger) +++, men vi er LANGT fra ferdig ennå! Nå står våren for tur og planene er mange! Jeg gleder meg ENORMT til å sette spaden i jorda og få ordnet gårdsplassen, ute partiet +++ -bare det å skulle sitte på verandaen her å se ut over den deilige naturen uten noen naboer foran meg skal bli helt fantastisk!!! Naboene her i feltet virker også super søte, så blir spennende å hilse på de ulike når ute sesongen starter for fult!!  Da blir man brått litt mer sosial !

Ille glad i dag jeg, altså!!! 

Jeg sitter ikke på den "late" siden og har den siste uken tatt for meg toalettet i underetasjen og nå står hallen og trappen for tur. Trappen skal males et siste strøk og få på plass lister og hallen få seg noen runder til med malekosten + nye lister .. Det trengs!!! Når våren kommer blir jeg brått mer gira på å få ting gjort -deilig er det!!! 

Jeg lovet dere noen bilder av toalettet for noen dager siden og her kommer det; 

Mer bilder kommer etterpå - nå skal jeg få unna litt mailer og sjekke noen priser på frakt til utlandet- her går det unna!!!  Villapaprika tenker utlandet med tiden også vet dere... ;) 

 

Nyt dagen -vi hørs!!

10 kommentarer

yassmine

04.03.2013 kl.13:25

Så fint:-) hva har du gjort med gulvet?

Camilla

04.03.2013 kl.13:25

det er malt! =)

Marianne

04.03.2013 kl.13:50

Superflinke du, makan til energirik dame:D
Har vært på jakt etter en litt røff knaggrekke til kjøkkenet i flere uker, og vips der var det en jeg likte, hvor er den fra?:)

Siri

04.03.2013 kl.14:00

Kjempefint,nå vil jeg ta doen på loftet :)
Hva koster tapeten?
Og har du malt rett på gulvbelegg,hvilken maling har du i tilfelle brukt?

Du er en inspirasjon :)

Klem !

Christine

04.03.2013 kl.15:51

Hei hei:-))
Inspirasjon fra deg = TAKK
Har du fått mailen fra meg?:-)
Jenta fra Moss

Camilla

04.03.2013 kl.16:13

hei hei =) det har jeg, men har denne helgen fått nærmere 90 mail så må bare komme meg ned til deg, men jeg ser den har kommet=)

Christine

04.03.2013 kl.17:07

Åh kjære deg, det var mange ja:-)) moro med så bra tilbakemelding:-))

Camilla

04.03.2013 kl.20:02

=)

Camilla

04.03.2013 kl.20:03

tapeten koster 3-400 kr rullen tror jeg og er fra borge tapeter , jeg har malt rett på gulvet, men det var tre gulv og ikke gulvbelegg. Jeg har brukt vanlig gulvmaling =)

Ha en nydelig kveld og lykke til med toalettet på loftet=)

Camilla

04.03.2013 kl.20:04

vi solgte disse på villapaprika, men jeg tror home & cottage har de nå da det er lama =)

Skriv en ny kommentar

hits