Deilig søndag!

Har dere hatt en fin dag så langt da? Her går ungene å gleder seg til sirkus, noe jeg gjør selv også- haha.. Idag våknet vi til strålende sol,skyfri himmel og 6 + grader ! Nå ser jeg at snøen ENDELIG begynner å forsvinne og vegene begynner å bli bare igjen! *lykke* ...

Igår fikk jeg slått ut håret, danset masse og drikket et par glass for mye med vin, men moro var det!! Jeg blandet en liten shot med et par glass for mye med vin og det var ikke helt heldig ...Jeg tror jeg hang over doskålen mesteparten av natten, men nå er jeg helt fin i formen igjen!!! *jippi* Jeg forstå ikke hvordan andre takler å drikke 10 x mer enn meg og ikke merker noen ting..(?)  Kommer nok av den enkle grunn at jeg tar meg fest et par ganger i året... Jeg har ikke hatt det så morsomt på LENGE og gamle vennskap ble tatt opp igjen, noe som er SÅ utrolig hyggelig! 

Vel, nok prat om meg og mitt.. Kan nesten bli litt trøtt på det altså...MEN -DERE- Jeg har fått ut blomster urnene i nettbutikken så nå er produktet på stell der + MANGE andre lekre go´biter innen tekstil -klær og stæsj!  Har store planer om å fortsette imorgen og ikveld kommer det etterlengtede innlegget hvor jeg har tatt for meg et av deres hjem og tipset ivei! Gled dere-for det ble veldig bra!!! 

Og siden jeg får så mange spørsmål på hvilken ting og tang som er mine favoritter tenkte jeg å klikke ut et par bilder på det også!! 

Disse putene er mine ABSOLUTT favoritter om dagen ;

de passer til alt og den sølvputen setter prikker over i´n!!!! 

Noen ting faller jeg bare mer for enn andre og disse putene er og blir favoritter nr 1 i sofakroken!! Passer uansett stil og farger så da kan det jo ikke bli bedre!!! 

Nyt søndagen da dere !!Vi skrives som "gale" etterpå! 

 

Nettbutikken kan du besøke ved å trykke HER! 

4 kommentarer

tonje

03.03.2013 kl.16:38

Får du (blomster)kurven du har på spisestua i nettbutikk??
Tror den kosta kr 229,-
Elsker den:-D

Kine

03.03.2013 kl.19:18

Hei! Når kommer bilder fra toalett? Gleder meg sånn!!:D

Camilla

03.03.2013 kl.20:42

imorgen <3

Camilla

03.03.2013 kl.20:43

de kommer imorgen når jeg har målene på dem =)

Skriv en ny kommentar

hits