Så mye nytt ....

Idag kom det uventet en stor pall med varer til butikken , jeg tror jeg akkurat hadde satt foten innenfor døren her hjemme klar for å starte på mailen, men det skjedde ikke! Nå er det ikke noe jeg synes er morsommere enn å fylle opp butikken heller og idag ble den ENDA finere enn den var igår - jeg elsker nyheter og alle de lekre klærne vi får inn nå og interiøret så klart! Idag fikk vi inn noen helt rå skinnshorts fra MOXY , en rålekker jakke i gull og en helt fantastisk og lekker bluse!!! 

Sjekk den rå shortsen da,dere- in løøøw og ille sprek altså!!! 

Og se på disse veggboardene da, jeg var skeptisk til å begynne med, men gud hvor lekkert det ble og veldig morsomt å leke seg litt med også! 

Idag har jeg også fått ut noen deilige nye artikler i nettbutikken også på lykter og lysestaker - ille deilig å fylle den opp med nyheter og mer kommer!! 

Nå skal jeg spise litt deilige middag , jobbe med mailen min og komme tilbake til dere!! 

 

Nyt kvelden- vi skrives!

10 kommentarer

tonje

27.02.2013 kl.19:29

Kjempefin blogg...jeg har blitt hekta:-) Masse flotte varer på nettbutikken din, men jeg savner mål på en del varer...lurer på mål på nickel lampe som du har lagt ut i dag:-) og lykta med hamp:-)

Ha en super kveld! :-D

Marthe

27.02.2013 kl.20:39

Hei Camilla! :)
De små krukkene med lokk enn kunne ta av, vet du noen som har de andre plasser eller hva leverandøren heter? Synd du barre fikk det til jul,hadde bestilt, men var forsent ute, og har så inderlig lyst på de!

Ha en super kveld !:´)

linda

27.02.2013 kl.21:23

du er så flink Camilla :):) er innom omtrent daglig for å se hva nytt du har funnet på...:) hadde så gjerne ville sette bedre bilde av den nye garderoben du har ordnet til ungene

Lise

28.02.2013 kl.07:13

Hei,
Hvor mye for veggboarden?

Lise :)

Camilla

28.02.2013 kl.14:27

vi skal nok få til en skikkelig fotokatalog på det ;) hehe

Camilla

28.02.2013 kl.14:28

de koster 998,- per stk ;)

Maja

28.02.2013 kl.18:39

Superfine veggboard! Hvor er de fra? Har du mål? Kommer de i nettbutikk?

Lise

01.03.2013 kl.08:02

Beklager jeg glemte å spørre om målene, og om disse skal selges over nett?
Ser frem til å høre fra deg igjen ;)

/Lise

Jeanette

02.03.2013 kl.18:29

Jeg bor dessverre for langt unna til å stikke innom butikken, men jeg elsker stilen og det er sååå mye jeg kunne tenkt meg som jeg ser på bildene. Jeg syns det er så mye lekkert som ikke kommer ut på nettbutikken, har du noe føringer på t enkelte ting bare selges fra butikken? For jeg syns at nettbutikken har alt seg sammenlignet med i fjor på denne tiden. Og du vil vel at kundene skal være fornøyde :) tommel opp for resten!! :)

Camilla

03.03.2013 kl.12:48

Hei hei , kjære deg!
Nettbutikken er mer jobb enn som så, hadde det bare vært å lagt ut produktene til en hver tid hadde vi gjort det, men så lett er det ikke. Vi har den siste uken lagt inn 15 nye artikler og 5-6 nye kom jo ut idag vi jobber med å få inn produktene våre =) Alle vil nok ikke komme ut, da noe ikke kan selges på nett og noen leverandører ikke vil ha varene på nettet pga konkurranse for andre butikker så vi prøver å få så mye som mulig ut, men det må være " gunstig" å ha ute også i forhold til frakt og pakking =)

Vi kan bare bli bedre, men må ta ting litt etter litt, da dette med nettbutikk ikke er så "enkelt" som det ser ut når man driver slik som oss=)

Ha en nydelig dag <3

Skriv en ny kommentar

hits