Litt enkelt og veldig pompøst.

God morgen Norge! Jeg vet mange nesten trodde bloggen var lagt ned igår, jeg vet ikke hva som skjedde med den igår kveld, men jeg tror  det var wordpress det var noe galt med i dette tilfellet, for jeg fant ingen andre feil, men men....

Idag har jeg mye på agendaen, min kjære pappa fyller 58 år, og jeg skal ned på jobben og legge ut flere nyheter på nettet til dere, kåre vinneren av den LEKRE glitterjakken. Ikveld skal Håkon og jeg dra å se på ny benkeplate til kjøkkenet og en ny vask, få litt priser, hente en pakke til med litt gulv og begynne å planlegge hvordan vi skal få rivet ned veggen inn til kjøkkenet uten at det skal bli en alt for STOR jobb. Jeg har SÅ mange planer for kjøkkenet vårt, spesielt siden vi skal sette inn en kjempe stor og lekker kjøkkenøy!  Itillegg planlegger jeg vaskerommet, jeg drømmer om noen skap,ekstra hyller og en benkeplate over maskinene... Hmm... Toalettet planlegges også.. Enda mer -Hmmmm? Vel, dette er jo rom vi ikke er ferdig med så dere kan jo tenke dere jeg planlegger hva vi kan få gjort og hva vi ikke kan få gjort, hva vi drømmer om og hva vi ikke ønsker.....  Jeg kan sitte å sette sammen mappe på mappe med inspirasjon til de ulike rommene, men per dags dato er det disse bildene jeg alltid faller tilbake på... 

Kritttavlen synes jeg ser genial ut , fargen er lekker, å se hvordan den farger får frem detaljene ellers. Denne ville blitt perfekt på kjøkkenet vårt tror jeg.. 

Bare se hvordan den fargen gjør seg... Hvitt og mørkt- elsker kontrastene disse ulike mørke og lyse fargene gir... 

Toalettet-- her ser dere det samme igjen-mørk detalj på veggene og noen helt nydelig små detaljer --Denne noen er i seg selv helt nydelig .. Toalettet i underetasjen vil jeg gi litt en stil slik som dette og det er ikke mer enn et malingstrøk og noen gode ideer fra å få det til..... 

Og dette vaskerommet da dere... Jeg DRØMMER! Jeg kan skrive under på at slik stil som alt dette er min drømme stil og dette er en stil jeg faller tilbake på hele tiden når det kommer til hva som inspirerer meg . 

Dus gule vegger.? Hmmm.... Jeg vet gult er kult og alt det der, men jeg er skeptisk selv om jeg ser at dus dus gul er kjempe vakkert. Idette tilfellet ville nok jeg valgt en annen farge, men jeg synes likevel det er kjempe vakkert, men dette blir litt for "vakkert" for meg så jeg tenker litt mørk kontrast igjen jeg da.. TRYGT  og veldig Camilla... !!!

Vi skrives etterpå--- over 50 stk har sendt meg mail og det er ILLE morsomt!! Jeg gleder meg til å starte, jeg tror dette er noe som vil bli populært, altså! 

Nyt dagen- vi skrives! 

 

(inspirasjon bildene hentet fra nettet) 

5 kommentarer

Margrethe

27.02.2013 kl.10:52

Lekkert :-) Det vakserommet kan gjerne flytte inn hos meg!!!! Drømme drømme <3

Henny

27.02.2013 kl.10:57

Hei:)
Jeg har bestilt de lampene dine fra Nomi nå, men lurer på hvor høge de er, like høge som de du har i vinduet ditt:)?

Solfrid

27.02.2013 kl.12:11

Nå har jeg endelig fått somlet meg til å kjøre de timene det tar for å besøke butikken din:) for en godtebutikk. Fantastisk service av Nina? Hyggelig dame:) storfornøyd med dagens shopping. Og har så klart med meg en villapaprika pose med meg hjem:)

Ina

27.02.2013 kl.13:47

Jeg likte veldig godt tavle-veggen!
Sånn vil jeg ha:-)

C

27.02.2013 kl.16:15

Likte¨så godt selve doen på bilder..Aner du hvor den e fra?

Skriv en ny kommentar

hits