Hjemmekoselig, men ikke betal skjorta..

De siste ukene har jeg vært i mangfoldige hjem, svart på enormt med spørsmål ang. hus og hjem og den siste tiden har jeg fått veldig mange spørsmål på hva man kan gjøre for å oppnå resultater uten at det koster skjorta i hus og hjem. Jeg har derfor tenkt litt å har et forslag å komme med, hva med ukens leser spørsmål? Har du et hjem eller rom som ønsker oppgradering ? Tør du legge med bilder som jeg kan bruke ved anbefalingene mine her på nettet? Jeg gir de som tør å vise frem deres hjem gratis interiør.vei. mot at jeg kan bruke bildene her på bloggen, navn og annen informasjon går jeg ikke ut med så klart og jeg holder meg 100 % profesjonell. 

Er det noen som har noen spørsmål -fyr løs-jo mer spørsmål jo flere spennende tips kan jeg gi!!! 

 

Send meg et bilde eller to, si litt hva du ønsker, hvor du står fast og jeg skal hjelpe deg å bli fornøyd ved enkle og rimelige valg! Send mail på byvillapaprika@hotmail.no  så kanskje jeg kan hjelpe deg?  

 

Nå skal jeg i møte -så vi skrives igjen- håper du henger deg på!  Tenk så mange som trenger det lille dyttet bak, kanskje ditt bilde kan være med å inspirere! 

6 kommentarer

may

26.02.2013 kl.19:15

hei igjen:) er begge lampene naomi,som du har i nettbutikken din i samme str.som du har i stuen vinduet ditt, trenge svært nye lamper i vinduet;))

amalie

26.02.2013 kl.19:41

Det hadde hjulpet viss du sa meininga di om kossen eg har det ;-) www.amalieshus.blogg.no :)

Tina

26.02.2013 kl.21:43

Har sendt mail! :-) kanskje du velger meg!! *håper* <3

lise

26.02.2013 kl.21:47

Gjett om jeg skal ta bilder å sende inn! Har verdens kjipeste soverom.

Linn

26.02.2013 kl.21:50

Hvilken str har du i Tine K lampa? :)

Tonje

26.02.2013 kl.22:27

Sendt inn bilder, men måtte dele mailen i 2 da den ikke ville sende så mange bilder på engang:-) håper jeg blir trekt ut,trenger virkelig inspirasjon til mitt nye hjem :-) bor i nabo byen så veien er kort oxo.. Haha

Skriv en ny kommentar

hits