Litt morgengretten ...

Bare på kvelden istedenfor ! Idag trodde jeg at jeg var heldig å slapp unna den intense hodepinen, men nei da...Den vil ingen enda ta på meg idag, litt sånn eksplosjon følelse på innsiden av frisyren... Føler meg skikkelig morgengretten rett og slett, selv om det er kvelden og jeg venter på å bli trøtt... Jeg tror nok 10 timer forran dataskjermen er skylden i at hodepinnen har satt seg, det er jo ingen som anbefaler å få skjermøyner heller..Eller hva?  Håkon har lovet meg en mini hodemassasje, er jeg heldig sovner jeg i  fanget hans når jeg får det og våkner lys våken og frisk som en fisk imorgen! Da venter nok en dag med stappfull timeplan og en alt for liten tid med småtrolla mine.... Noen dager blir det slik så vi skal nok få tatt det igjen dagen etter. Torsdag er det familie selskap og Olíver blir 6 år , at det snart er 7 år siden jeg ble gravid for første gang er helt sprøtt og at ungene begynner å bli store er ikke lenger noen tvil. 4 og 6 år .... Jeg sier det jeg dere, nyt tiden de av dere som har små..... Den går ALT for fort! 

 

Fra å føle seg sånn...!! 

Til å å ligge slik.......

Betyr kun en ting- lade batteriene og vente på at morgendagen skal overøse meg med energi ! Inntil det-nattinatt! 

4 kommentarer

Henny

26.02.2013 kl.08:47

Hei Camilla:)!
De lampene dine fra Nomi, er det samme str. Som de du har i stuevinduet ditt? Har et same vindu som trenger nye lamper i:)
Ha en fin dag:)

Charlotte

26.02.2013 kl.15:42

3 stk til å dere har 4000 likes :-D jeg har delt og likt med alle jeg kjenner mange ganger :-D Ha en fantastisk solfylt dag videre. Klem

Camilla

26.02.2013 kl.17:56

jeg har sett det- ille stas!!!

Charlotte

26.02.2013 kl.21:19

hurra :-D Kjempe morro!

Skriv en ny kommentar

hits