God mandag!

Riktig god mandag og kommende uke! Har dere fått startet dagen ennå? 

Her i Fredrikstad skinner solen, himmelen er blå og jeg har skikkelig vår følelse, rart og deilig at det begynner å gå mot vår og sommer! Jeg våknet idag nesten før klokken, inatt har jeg faktisk ikke sove så godt , jeg har hatt en intens hodepine og vært skikkelig tørst! Enda godt jeg en ibux gjør under og jeg føler jeg har fått livet i gave på nytt nå som den har begynt å fungere... Jeg har i det siste "liksom" blitt så sunn, men idag sprakk jeg og startet dagen med en Napolins kaka og noen spennende nye kataloger. 

Litt glamour inspirasjon .... 

Håndveske, smykke,glitter pute, neglelakk,armbånd og glitterpung alt hos Villapaprika .... 

Nå skal jeg få lakket neglene mine med en blå tøff farge , ordne litt i sysakene i butikken og nyte at en ny uke har meldt sin ankomst med strålende sol og skyfri himmel! 

Idag kjører vi også dagens produkt og idag kan du sikre deg dette lekre teppet fra PALMA til 1399 ,- for nå 699,- Altså halv pris! Produktet kan du sikre deg ved å trykke HER... Like sprekt sommer som vinter og med en slik pris kan det ikke bli annet enn supert! 

Nyt dagen da, dere-vi skrives! 

6 kommentarer

Charlotte

25.02.2013 kl.13:34

Fy fader så lekre neglelakker! En sånn har jeg veldig lyst på. Og den napoleonskaka.. nå tror jeg jeg må ut og kjøpe en.. NAM!

lise

25.02.2013 kl.15:18

Paracet+ibux letter alltid min verste hodepine, og med de to blandet får jeg meg alltid en god natts søvn. Hodepine er noe hærk! Så du forresten Hallvor på 4 stjerners? Herregud for et drømmehus med drømme omgivelser sier jeg bare! Så enkelt, men samtidig så hjemmekoselig og nydelig. Håper du blir med på 4 stjerners neste gang :-)

may

25.02.2013 kl.19:31

hei! vil kjøpe 2 lamper av deg,såg du hadde ein beige med noen perle på..er den i flere str.?:)

Edel

25.02.2013 kl.19:50

Hei hei!! For en flott blogg du har! Masse inspirasjon, herlige bilder og flott heim! Jeg ligger på sofaen og leser for å prøve å glemme den forferdelige omgangssyken som overtok mitt og minstemann sitt liv i natt, og her inne hos deg glemte jeg jaggu bort den vonde kroppen ei stund, så takk til deg ;) kommer snart tilbake og leser mer her inne, legger meg til som følger med en gang :)

Hilsen Edel

Camilla

25.02.2013 kl.19:58

de er den str som er i nettbutikken =)

Henny

26.02.2013 kl.07:50

Hei!
Er de lampene fra Nomi de samme str. som du har i vinduet ditt? :) Har et sånt vindu på kjøkkenet som står alene, som hadde trengt seg ltt utbytting av lamper :)

Ha enn fin dag, Camilla!

Skriv en ny kommentar

hits