Full fart og finpuss..

Når man kjøper seg hus,kjøper man seg som regel evige prosjekter. Vi har et hus som går over to plan hvor 1.plan består av  - gang.stue,kjøkken,bad,2 soverom - underetasjen - hall,gang,kjellerstue,soverom,toalett,vaskerom,matbod + 3 store boder + en utvendig bod under verandaen.  Huset vårt er i underkanten av 200 kvm og for oss nesten dobbelt så stort som det vi flyttet ifra. Mathilde hadde før et rom på 9 kvm og fikk når vi flyttet inn her 13 kvm Ettersom at kleskapet hennes nå er tatt ut, mitt klesrom malt kritthvitt med nytt av kurvsystemer og kurver har vi gjort en vri på løsningen her i huset og flyttet klærne til ungene inn i klesrommet og satt inn enda et kleskap på  vårt rom da det er over 15 kvm og mer enn stort nok til det. Mathilde og Olíver har for mye klær for et skap ( sånn har det rett og slett blitt) og av den grunn var det en billigere løsning å få alt samlet av skap på vårt rom og flytte ungene ned. Egentlig mer praktisk også for jeg kler alltid på ungene på vaskerommet hver morgen og Mathilde hadde klær i begge etasjer så nå er det orden i sysakene....  Masse bilder kommer , maling gjør under og huset blir mer og mer ferdig. Jeg er veldig opptatt av at ting står praktisk plassert og av den grunn planlegger jeg veldig før vi skal gjøre noe... 

Nå får dere en liten sniktitt på en betongmalt ikea kommode og et ROTETE rom skal få system !

Nå skal vi kjøre Mathilde til kusina hennes og leie film til Olíver - han skal nemlig ha guttetid i kjellerstuen med film og lørdagkos så da skal nok jeg få unna litt husarbeid og forberede middagen imens mannen rydder garasjen ! 

Nyt lørdagen -masse bilder kommer!! 

7 kommentarer

henriettelavik

23.02.2013 kl.17:23

Gleder meg til å se =)))

Anne-Marthe

23.02.2013 kl.19:30

Hvor et speilet fra??:)

christine

23.02.2013 kl.21:00

Elsker hjemmet ditt...

MorTilEn

23.02.2013 kl.22:38

Nydelig blogg, må innom hver dag!:) Hvilke knagger og kurver har du brukt på badet ditt?

Mad

24.02.2013 kl.02:07

Nå som du rydder, Hva med å legge ut ungenes for små klær til salg på bloggen..? sikkert masse fint!

Camilla

24.02.2013 kl.10:47

jeg har en familie som ikke har så mye penger jeg pleier å gi de til, men er det noe de ikke vil ha kanskje det kommer et "gibort" innlegg=)

Hanne

24.02.2013 kl.17:14

Kan jeg spørre hvor det nydelig speilet er fra? Har vært på jakt etter et slikt :) Du har en kjempefin blogg, utrolig inspirerende å følge med!

Skriv en ny kommentar

hits