Ille deilig ,ALTSÅ..

Hei og hå alle kjære hatt en fin start på uken?

Idag har jeg storkoset meg med søsterlunsj , vare utpakking og masse masse papirjobb ligger forran meg i Xl - jeg vet ikke om noe tregere,men etter et 2 timers langt styremøtet er jeg glad og fornøyd over hvordan alt går med butikken om dagen.Det ser ut som den har begynt å gjøre seg godt kjent nå.. Imorgen bærer det til butikken for å style, få ut nye varer( enda mer) rydde,plasser og vaske, ettersom det har kommet så mye varer er vi nødt til å være ihvertfall to på jobben hele dagen-enda godt!!! Jeg er så glad jeg har en så fin gjeng å jobbe med, alle like giret og alle like forelsket i det de driver med, arbeidsplassen skal jo være en plass man trives ikke sant? Og gjett hva vi har fått? over 3500 poser til butikken- 35 store esker med poser- jeg trodde jeg skulle stryke med- 3500 poser liksom.. Det skal sies at vi gjør veldig stas på posene våre og hver gang jeg går igjennom byen for å kjøpe lunsj å ser butikken sine poser i hendene på kunder kan jeg ikke annet enn å tenke "tommel" opp ! De posene er noe av det lekreste jeg har sett når det kommer til butikkposer og det skal ludvigsen virkelig ha for altså-MAKAN ! Villapaprika vokser seg bare større og større hele tiden og om ikke alt for lenge må vi nok utvide -igjen.. Spørsmålet er bare - har byen plass til oss? Det håper vi!  Det at vi vokser er veldig stas, men at vi skulle klare å vokse så fort som det vi har på et år hadde jeg aldri trodd, stolthetsfølelsen seirer i meg!  Kunder handler på nett og i butikk, vi er med på mange spennende prosjekter, styler mange hjem,samarbeider med spennende personer og har blitt godt tatt imot de aller fleste plasser noe vi setter så enormt stor pris på! 

Imorgen skal jeg få ut den store lekre lykta mange har etterspurt,lamper, krukker,lykter og møbler,kurver og duftlys på nettet.. Jeg har jobbet 12 timers dager nesten 2 uker nå så tiden har ikke strukket helt til for meg selv om jeg har ønsket det mer enn noe annet inne i meg! Det er lettere for meg å få ting gjort når jeg ikke er alene om det og imorgen er en topp dag å begynne!! Jeg velger å se det slik jeg og heller bli bedre ! 

Ikveld kommer litt bilder som kanskje kan inspirere bittelitt... Og for første gang viser jeg frem den lille gangen vår som skal bygges på !!

Lampene er noe av det som kommer ut på nettet!! pris ; 1199,- kr inkl.skjerm! 

Og om ikke lenge river vi veggen mellom stuen og kjøkkenet og lager stor kjøkkenøy!!! Gjett om jeg gleder meg!  Men frem til det-se på denne lekkerbisken da! Denne krukken med lokk kommer også ut på nett imorgen! Pris 349,- 

Vinduslampene kommer også ut imorgen!! 799,- tror jeg det er for de, mulig 899 , men inkl skjerm da ;) 

Nå får jeg kaste meg rundt på dette Xlgreiene -- må jo lære dette også.! 

Nyt kvelden - det skal jeg! 

10 kommentarer

Tone

18.02.2013 kl.22:32

Hei! Kommer det mer møbler i nettbutikken din?
Hilsen Tone

Camilla

18.02.2013 kl.22:37

ja.endelig kommer det møbler fra butikken på nettet =)

Tone

18.02.2013 kl.22:50

Gleder meg :)

Linda B. Vik

19.02.2013 kl.08:47

Hei. Nydelig heim du har:-) kan eg spørje hvilken farge du har på veggen i gangen og på kjøkkenet?
Helsing Linda

Trine-Lise

19.02.2013 kl.09:44

Lekre lamper :)

Catrine

19.02.2013 kl.10:24

Du vil ikke etablere en ny butikk i Bergen da? ;) Jeg jobber GJERNE for deg :)

madelen

19.02.2013 kl.11:44

hei! lurer på de spisestuestolene som du hadde før, de med en sølvhåndtak(?) på ryggen, har dere de i butikken? hvor mye koster de? vet du evnt noen andre steder det går an å få kjøpt de? fin blogg!:)

Lisa

19.02.2013 kl.13:50

Hvor er kistene fra? :)

Kristine B

19.02.2013 kl.15:17

Kommer den fine buksen ut på nett? Eller er det mulig å sende deg en Mail om den? Har så sinnsykt lyst på! Du har så mye fint :D

Camilla

19.02.2013 kl.18:01

bare send meg mail på byvillapaprika@homtmail.no

Skriv en ny kommentar

hits