God lørdag!

Idag har vi storkoset oss, sen frokost , harryhandel og godis kjøp, blomsterkjøp og hussyssel...  Nå står indrefileten i ovnen, potetene er marinert i hvitløk og lime og soppen er kuttet opp med alle de deilige ferske grønnsakene. Besøket koser seg , ungene leker og har spist middag sammen-barnemiddag foran tv skjermen og nå skal småtrolla snart legge seg etter en aktiv dag! En perfekt dag for store og små i et ellers så grått vær! 

Imorgen skal jeg ta et interiørmaraton her hjemme i dagslys, når kvelden kommer blir det liksom ikke det samme synes jeg. Jeg har flyttet om på litt igjen, det er når du har besøk du forstår hvordan du burde ha ting og hvor mye du trenger plass. Vi har en stor familie, har ofte overnatting og elsker å stelle i stand til familiemiddag så nå har vi "strekt" spiseplassen opp i stuen og gjort plass til litt "tumle" plass...  Oversiktsbilde kommer imorgen, men en liten titt på hvordan det har blitt vil jeg jo vise dere! 

Nå skal småtrolla i pysjen og i seng- vi skrives!  

 

Nyt kvelden! 

5 kommentarer

henriettelavik

17.02.2013 kl.09:39

Helt perfekt.. Gleder meg til flere bilder:)

Marita

17.02.2013 kl.13:50

Høres fantastisk ut ! :) Kunne du lagt ut oppskrift av middagen ? :)

Heidi

17.02.2013 kl.17:03

Hei :) Herlig inspirerende blogg, nettbutikk og butikk du har! Flytter til Fredrikstad i løpet av høsten, og da er bl.a. din butikk noe jeg har sett meg ut må besøkes :) Har ikke handlet interiør, klær e.l. på over ett år, både for å spare, men også fordi det kan bli godt å "fornye" både hjem og seg selv når jeg flytter til ny plass helt alene. Fortsatt god helg!

kristin

17.02.2013 kl.17:44

god kveld :D kjempe bra blogg du har! eg lurer berre på kor den fine benken du og håkon laga er i huse ? :-)

Janne M

17.02.2013 kl.20:12

Den benken lurer jeg på og-ikke hvor den er ,men om du kan være så snill å legge ut et bilde av den da jeg skulle hatt "oppskriften":)

Skriv en ny kommentar

hits