Nyheter i nettbutikken...

Idag har det lille ekstra kommet  inn i butikken og deilig var det!  Jeg elsker når ting er billig og lekkert på en og samme gang. Idag har jeg fartet fra tidligmorgen til kl var over 1730.. Herremin så deilig det var å ta helg! Mathilde sover Hos Amanda sin ( hennes mamma nr 2 ) og vi har besøk fra averøya  og skal nå snart spise KEBAB etter besøkets sitt ønske..NAM- nå er jeg veldig sulten  for jeg har så å si ikke fått i meg noe dag, tiden har rett og slett ikke strukket til etter min mening... 

Men dere, før kebaben flytter inn og jeg skal spise litt mat tenkte jeg å legge ut de nye varene til dere- SÅ her kommer litt bilder og linker til hvert produkt  ; 

Link til tøykurven finnes HER  og verdens nydeligste veske HER ..

Nå skal jeg kaste på meg joggebuksene og legge meg tilbake i sofaen med IDOL på skjermen - vi skrives! 

5 kommentarer

Kine

15.02.2013 kl.21:22

Hei!!
Så nydelig garderobeskap dere har! Kan jeg spørre om hvor det er kjøpt:):):)?? Er på jakt etter noe liknende!!

Hilsen Kine:)

Maiken

15.02.2013 kl.21:50

Fy, så lekkert du har det! Digger bloggen og hjemmet ditt! Gøy å se hva du har fått til siden dere flyttet inn i det nye huset! Du er til STOR inspirasjon!

Anette Willemine

16.02.2013 kl.13:20

Hei! Ser ut som dere har mye lekkert i butikken deres. Har aldri vært hos dere, men det er helt klart at jeg må ta meg en tur til Fredrikstad ;)
Flott blogg!

Ønsker deg en strålende helg!
Klem,
Anette Willemine

maja

16.02.2013 kl.13:30

Hei:-)
Du har et vakkert hjem til stor inspirasjon. Selv har vi pusset opp og har lagt grå eik laminat golv og hvitt panel på veggene. Jeg lurer på om jeg kan blande inn beige da vi har grått golv. Har veldig lyst på den beige sofaen du har fra living. Eller bør jeg holde meg til grått?
Mvh
Maja

Camilla

16.02.2013 kl.19:55

Tusen hjertelig takk for det , du må absolutt komme innom -velkommen skal du være <3 God lørdag og deilig kveld <3

Skriv en ny kommentar

hits