Happy Valentines

Hei og god kveld fra stugo.... Her har jeg hatt en skikkelig kosedag med besøk av verdens nydeligste lille baby,Dennis. Baby gråt,grynt ,bleier og gulp er nesten helt nytt for meg etter så mange år, men ille kos også.. Selv er jeg overlykkelig for at jeg ikke har noen babis, men det å låne de litt i ny og ne er bare hyggelig..  Idag er det den berømte "kjærestedagen" og jeg går å tripper å venter til kl slår 20- min mann har nemlig invitert meg på middag ( hjemme av alle ting) med film og smågodt... NAM. Noen ganger er det enkle ofte det beste,spesielt når vi har små barn som vi ikke kan sette bort hver gang det er noe... Olíver har tegnet tegning til meg og Mathilde har fortalt meg gang på gang hvor "pen" jeg er i hennes øyne.. Små vakre barne ord og tanker, det er noe spesielt med det altså... 

Nå skal jeg få to små unger i seng, de er skikkelig morgentrøtte om dagen så her gjelder det å få nye "rutiner" inn og legge seg litt tidligere.... Ikke alltid like lett, men har ikke alle det litt sånn noen ganger da? 

Nyt kvelden, så skrives vi mer etterpå! 

12 kommentarer

lise

14.02.2013 kl.20:00

Tenk at du har to så store og fine barn i den nette alder av 23! Selv har vi ei på 3 og nr 2 har vi termin med om 5 dager. Grugleder meg til å starte på nytt med babytiden og alt det medbringer, men gleder meg mest, og tiden går fort! Kos dere ikveld på valentines! Her skal det smågodt ned på høykant, er jo så rund likavel!

Lise

14.02.2013 kl.20:29

Hvorfor driver hun Mk dama og hermer etter deg, seriøst???? Hun hermer og hermer , blir nesten litt pinli berøt jeg. Å hvorfor sier hun at dere nesten har vært konkurs og sånt? Er det sant ? Håper ikke det!

Monica

14.02.2013 kl.20:31

Lurær jeg ille på også???

Stine Elise

14.02.2013 kl.20:42

Oi, nå er det lenge siden jeg har tittet innom, og jeg ble kjempeimponert over det nye designet! Det har vært litt så som så, men dette likte jeg kjempegodt!! :) Mye mer oversiktlig og lettlest. Det liker vi!

Ha en god valentinsdag og kos dere så masse ikveld!! :)

Camilla

14.02.2013 kl.20:43

Sier du det, ja.. Nei, dette var nytt, Må være et stort ønske det da hvis det er sant at noe slik blir sagt, for reelt er det ikke-heldigvis!;)

Camilla

14.02.2013 kl.20:44

kos deg-ikke noe som er bedre enn å nyte det så lenge man kan<3

Camilla

14.02.2013 kl.20:44

ikke reelt.

Camilla

14.02.2013 kl.20:49

sååå bra at du likte det da.Hyggelig å høre , kjære deg <3

Christine

14.02.2013 kl.23:35

Mmm..er ikke MK venninnen din da? Mener jeg har lest det før?

Ps: Synes det ble knallfint med kalkmaling :)

Christine

15.02.2013 kl.08:07

Synes det er rart om du er venninna hennes fordi jeg har hørt av en venninne at hun baksnakker deg skikkelig. Jeg har stusset veldig på denne jenta og nesten ledd litt hver gang. For det 1. Hun starter butikk hvor logoen minner på en prikk på din, går du tilbake i tid ser du at skrivemåten har blitt som din også. Hun poserer som deg på bilder, hun tro kopierer huset ditt, hun har samme historie bak butikken som det du liksom har, hun skriver innlegget sine på en prikk som deg og ser nesten ut til å herme etter deg på hår, sminke, klær også!!! Jeg tror ingen trenger å være rakettforsker for å se det. Jeg forstår om du driter i det , for du er du kopier der ute eller ikke! Men dette grenser til sinnsykt Camilla!!!

Jeg håper ikke du tar denne kommentaren ille opp, for jeg elsker deg, butikken og bloggen din. Keep up the goood work!

Mia

15.02.2013 kl.08:10

Du er ikke alene om å ha sett det, men Camilla er orginalen og som annet er den alltid kjent for å være best;0)

Ellen

16.02.2013 kl.21:50

Hei! Jeg ønsker meg noen puter i sofaen min og ville handlet de du har i sofaen på bildet over. Jeg finner de ikke i nettbutikken din. Bla annet de til venstre for den store brune og de putene ved siden av datteren din på bildet. Kommer de inn igjen i butikken tror du? Takk for at du er til stor glede og innspirasjon!

Skriv en ny kommentar

hits