Watt & veke

På lørdag ble det nevnt at den glasslampen min skulle erstattes med en annen lampe- det skal jeg si den også ble!! Idag fikk jeg endelig sumlet meg til å ta noen bilder av den.. Jeg simpelthen elsker den og det at den er i grovt stoff gjøre den helt rå sammen med lampene mine fra tine k... 

Lampen er fra Watt & Veke og passet perfekt inn i stuen vår -jeg elsker at den er så stor og flott! 

Noen ting tar bare hjertet mitt med storm og pusten ifra meg!! Det å blande det grove, røffe ,feminine og maskuline er blitt en rød trå i dette hjemmet ihvertfall! hehe... Vel, nå skal jeg svare på noen mail, sette igang et par maskiner med klær ( henger litt etter på den fronten) få skiftet på sengene og tatt oppvasken - vi skrives ! 

44 kommentarer

Solfrid

04.02.2013 kl.15:35

Du har det så utrolig flott hjemme hos deg, lampen var lekker=)

De minjosefine lyktene er råflotte. Kommer den minste str i nettbutikken også? De du har på brettet på bordet der i 10cm str? Jeg bare må ha et par sånne. hihi

Camilla

04.02.2013 kl.15:57

ligger ute =)

Solfrid

04.02.2013 kl.17:17

Jeg så det nå=) takk. Skal inn og shoppe litt. hihi=)

christine

04.02.2013 kl.18:18

Hei.
Elsker virkelig hjemmet ditt :-) Liker stilen så godt.
Du er så flink. Tror jeg må be deg om å komme hjem hitt å gi noen tips :-))
Jenta fra Moss

Eli

04.02.2013 kl.20:57

Hei!

Hva er addressen til butikken din (gps, kjører fra Oslo...). Tenker å ta en tur fred/lørd. Har du forts de spisestuesofaene i butikken?

//Eli.

Camilla

04.02.2013 kl.20:59

nygaardsgate 47 1607 fredrikstad -midt i gågaten i fredrikstad =) spisestue sofa har vi- velkommen skal du være ! =)

Maja

04.02.2013 kl.21:20

Du burde lese innlegget som florerer på Face og andre sosiale medier og lære deg å ikke tro at alt skal være så perfekt !!!!!

Hanne

04.02.2013 kl.21:24

Enig;- du burde lært noe her Camilla !!!!! Du mangler noe som heter livet!!!

Camilla

04.02.2013 kl.21:34

Hei Hei! Joda, jeg har da fått med meg denne farsotten som nå fyker over sosiale medier, veldig ironisk at man skal bruke de som interesserer seg for interiør til å harsellere med for å skjule sin egen latskap for å gidde å rydde og holde det rent rundt seg om jeg skal snu det tilbake. Jeg tror ingen hjem ei heller mitt eget er plettfritt til en hver tid,men jeg synes det er egentlig litt trist på en litt syrlig måte"mobbe" de som er litt over i gjennomsnittet opptatt av hjemmet sitt.
Jeg tror det er ingen som tar skade av at noen velger å ha det pent, andre rotete og at noen rett og slett ikke bryr seg, det viktigste er vel at man trives selv med sin egen måte å leve på i hjemmet sitt uansett rot elle rikke. Alle hjem er forskjellig og jeg synes at vi bare skal la det få lov å være slik og konsentrere oss om vårt eget om vi ikke har noe positivt å komme med. Kan vel ikke si at jeg rynket noe særlig øyenbryn over innlegget, da det ikke er noe jeg ikke har hørt før, men siden du nå må skrive en kommentar til meg og påpeke dette så er vel det et lite hint om at du mener at jeg er den typen artikkel forfatteren harselerer med. Jeg synes det er morsomt at denne bloggen har engasjert så mange, men dette er vel typisk Norge og norsk jante lov hvis et morsomt innlegg skal snu seg slik som dette og brukes mot for eks meg=) Jeg velger å si at forfatteren har en humoristisk måte å si ting på og at jeg fint selv vet hav som er verdier i mitt hjem. Ha en flott kveld videre og la meg og mitt være som det er og konsentrer deg om deg og ditt istedenfor - det er så mye bedre =)

Anita

04.02.2013 kl.21:49

Hadde jeg vært mannen din Camilla hadde jeg lagt deg inn på veum!!!!! Du forstår vel selv at folk som deg er gale og ikke eier verdien i livet!!!!

Janne

04.02.2013 kl.21:58

Du elsker helt sikkert tingene dine mer enn barna dine sikkert derfor de er så tynne!!!!!!! Hørt om barnevernet?

Camilla

04.02.2013 kl.22:00

Det var da voldsomt da, men blir ikke dette å dra ting litt vel for mye?

Kjersti h

04.02.2013 kl.22:07

Liker bloggen din jeg :) du inspirerer!!! :)))

pia

04.02.2013 kl.22:08

OMG... SER at visse folk må vokse opp. Hvorfor leser dere bloggen til Camilla, hvis det eneste dere kan er å MOBBE??? Voks OPP.... å la Camills få gjøre jobben sin på sin måte. hun er utrolig dyktig og en flott mor. Kjenner henne kun gjennom bloggen. SJALUSIEN har jo tatt helt av hos dere... Stå på Camilla.

Miriam

04.02.2013 kl.22:09

Folkeskikk er visstnok en uting i deres hverdag, fy for et hets!
Har ikke foreldrene deres ikke lært dere; om man ikke har noe fint å si, så la vær!
Her har tydeligvis flere behov for å koste for sin egen dør!

siri

04.02.2013 kl.22:12

Å her var det noen som var misunnelig ja.....sikkert samme person med alle dritt kommentarene......get a life liksom!

Camilla

04.02.2013 kl.22:15

samme person går igjen på de fleste stygge kommentarer her inne, synd vedkommende ikke vil si hvem h*n er bare.

Hilde

04.02.2013 kl.22:22

Helt sikkert samme person som skriver dette, samme måte å ordlegge seg på, bruk av utropstegn osv. Stakkars menneske :( Hadde anmeldt dette hadde jeg vært deg, politiet finner ip-adresse osv.uten problem. Klem til deg :)

Anne-Grethe

04.02.2013 kl.22:25

Jeg hadde anmeldt personene bak kommentarene over asap. Dette er direkte hets mot deg og din familie og skal ikke godtas. At personer kan la seg selv synke så dypt at de kobler inn din familie er forferdelig. Vi er et fritt land å takk og lov for ytringsfriheten, men hvor ble det av folkeskikken og respekten? Fysj, skam dere!!!

Camilla

04.02.2013 kl.22:26

jeg får opp ip jeg også, men den sier ikke mer enn at dette er nett fra canaldigital og byplass. Alt tidligere kommer opp, men aldri samme navn på kommentarene.

Britt Helen

04.02.2013 kl.22:31

Synes du har en kjempe fin blogg, og et nydelig hjem :) . Men det er jo tydeligvis noen som er fryktelig sjalu på deg og helt sikkert kunne tenkt seg det selv. Og derfor på en slik barnslig måte må slenge drit og idiotiske kommentarer til deg. Noen burde finne seg sin egen hobby, istedet for å holde på slik. Jeg sier bare : stakkars du ynkelige menneske som ikke vet bedre..... Stå på Camilla!!! ;)

marte therese

04.02.2013 kl.22:33

Du inspirerer ihvertfall meg med å holde det ryddig og pent i mitt hjem. Jeg har mye å stri med hjemme, og bloggen din om interiør holder meg i gang slik at jeg småpusler og ordner her hjemme hos min familie :) Får så mange komplimang om hjemmet mitt, og svarer alltid at jeg får inspirasjon av deg og bloggen din :)

Tove

04.02.2013 kl.22:35

Hei, elsker den nye lampen din.:-) Er den fra butikken din. Så kjedelig med dritt-kommentarene, må jo ha lite å finne på tydeligvis!

Ine M.

04.02.2013 kl.22:37

Jeg slutter aldri å bli sjokkert over hvor stygge enkelte mennesker får seg til å være mot andre så snart de har en skjerm foran seg! Synes du er råtøff som takler det på en så fin måte (selv om jeg aldeles ikke vet hvordan du har det inni deg...). Synes videre at du er beundringsverdig flink med både hjem og familie! Det er nok for det meste misunnelse ute og går blant slike kommentarer som man ser ovenfor, men allikevel fatter jeg ikke hvordan andre får seg til det... Jeg skal innrømme at jeg er "misunnelig" selv, men tenk hvis man aldri kunne vært misunnelig på (eller kanskje heller beundret) noen da? Hvor skulle man fått inspirasjon fra? Det finnes ALLTID noen som gjør det på en annen og kanskje bedre måte enn deg selv, men man må lære seg å være fornøyd med sitt eget og heller jobbe for å bedre det hvis man ikke er helt tilfreds. Du har jo tross alt ikke fått dette gratis - men jobba ræva av deg for å få det til! All ære til deg, Camilla :-)

Camilla

04.02.2013 kl.22:58

nei,dessverre, men tror de selger de på de fleste dorthea butikker =)

Veronika

04.02.2013 kl.23:03

Sjekk dei misunde jentene her vettu.du e så flinke Camilla.å bare tenk på alle di goe lesarane du he.du e stor inspirasjon.å d virke som du he tid å masse energi nok t ongane dine så ikje bry deg om d.du he ngn skjønne onga.å du he virkelig jobba for alt. U go girl. Syns d bli litt domt å gidda å bruka tid på å kritisera. Stor klem.

May-Liss

04.02.2013 kl.23:08

Har takket før, og takker igjen for daglig inspirasjon! :) Stå på :)

marie

04.02.2013 kl.23:54

Hallo frøken" utropstegn."
Makan til lavmål du presterer med dine komentarer skal man lete lenge etter. Hva har du igjen for å skrive all denne skitten. Du må være en meget syk forrstyrret person som higer etter oppmerksomhet . Heldigvis er svært få så til de grader slem som deg. Du har problemer med å se bildene fra bloggen til Camilla og se at hjemmet hennes ser ryddig ut. I tillegg har du dannet deg et bilde om at barna ikke har det bra og ikke spiser, men er det noen som elsker mat så er det dem. I tillegg elsker begge barna og rote til rommet sitt når de leker slik andre barn gjør. Heldigvis så rydder foreldrene opp etter dem. Har også funnet ut at du må være fra dette distriktet siden du henviser til Veum som ligger her i byen.

Merete

04.02.2013 kl.23:54

Herregud, hva feiler det folk i denne verden!!!
Tynne barn på grunn av at du er opptatt av hjemmet deres? det tar virkelig kaka.....
Om barn er tynne eller tykke kommer helt ann på genene den får av foreldrene osv.
Mitt barn er selv en slank liten gutt som sine foreldre, men han spiser som en hest. Og alle barn er veldig aktive derav de forbrenner mye av det de spiser men det betyr ikke at de er underernærte av den grunn!!!
Stå på Camilla rent å pent hjem skaper trivsel og kos for hele familien :) Du gjør en god jobb!!

Turid

05.02.2013 kl.00:29

Jeg må bare kommentere her og si igjen at du har et nydelig og ikke minst superhyggelig og hjemmekoselig hjem! Jeg er innom bloggen din daglig og blir ofte inspirert til å gjøre ting i mitt hjem. Butikken din ser sååå fin ut og jeg skulle ønske jeg bodde nærmere, slik at jeg kunne besøkt den! Du er bare kjempeflink med interiør og jobben din! Når du har produkt i butikken din som du viser oss lesere i hjemmemiljøet ditt, blir vi interiørinteresserte lesere hvordan man kan style et hjem! Så det skulle bare mangle at du ikke skulle ta med hjem nye ting oftere enn vi som ikke har interiør som jobb! Den beste måten for deg her på nettet å promotere butikken din og varene dine, er nettopp det du gjør! Så please fortsett akkurat som du gjør! Barna dine ser sunne og friske og helt normale ut, så den som skriver slik hets på kommentarene her, må være syk i hodet! Det er trist at noen skal nedverdige seg selv til å dumme seg så totalt ut med å skrive stygge ting om andre mennesker! Det sier bare noe om disse lavmålsmenneskene som lirker ut av seg sånt! Må være misunnelse og dårlig selvbilde på dem. Noen mennesker tar energi og de er bare å holde seg unna, andre mennesker utstråler energi og de er bra å omgi seg med! Når det gjelder det innlegget på sosiale media ang denne damen som har dette rotete og skitne hjemmet som umulig kan være hyggelig å oppholde seg i, så henne om det.. har ikke forstått meg på folk som ikke kan klare å holde hjemmet sitt rent og hyggelig for både gjester og ikke minst den familien som skal bo opp i dette...
Stå på, Camilla! Du er råflink og virker som en energibombe!
Lykke til med jobben din og kos deg med den fine familien din!
Klem fra fast leser av bloggen din

Janne

05.02.2013 kl.06:17

Jeg må si at jeg blir litt satt ut av alle disse kommentarene. Stå på Camilla, du virker å være en engasjert dame som står på for butikken din, bloggen din og ikke minst barna dine! Jeg er daglig innom her og finner daglig tips til mitt eget hjem:-) vi er mange som som støtter deg - lykke til :-) ps kommer innom butikken din i helgen, du har noen lykter som skal få bli med meg hjem:-)

Ha en strålende dag:-)

Karen Haugen

05.02.2013 kl.08:34

Kjære Camilla
Blir så lei meg på dine vegne, når jeg leser hva denne personen får seg til å si.
Håper og tror at du klarer å heve deg over dette. Forstår at det er tungt, men på meg virker det som at det eneste slike mennesker er ute etter er sterke reaksjoner ( noe vi med gode verdier her i livet naturligvis vil få).
Stå på videre Camilla, med hevet hode sammen med din mann og dine barn.

Klemmer fra Karen ( ei som er innom bloggen utallige ganger i løpet av dagen ;) )

Andrea Lovise

05.02.2013 kl.09:12

Hei Camilla.

Blir flau og sint på de som skal kommentere all dritt til deg. Det fortjener du ikke. Du er en inspirasjon for oss alle, og ikke bare interiør, men også deg som mammafigur. Jeg har beundret deg i lengre tid, og sett deg på unge mødre. Husker jeg så mye på de episodene du er med i før, og husker jeg la merke til mange som var umodne i disse sesongene. Men da du kom på skjermen ble jeg positivt overasket! For en moden, skjønn og ikke minst herlig jente som virkelig viste seg og være voksen! Jeg har siden den tid sett opp til deg, både innenfor interiør og som mammarolle. Du inspirerer på mange måter! Stå på videre Camilla! Du er tøff, digger deg!

Og forresten.. du burde anmelde slike mennesker, hvis ikke, bør du gjøre slik at du må godkjenne kommentarene før de blir lagt ut her, slik at du slipper og se de som bare vil si masse dritt. Fordi det fortjener du ikke. Du er ei godhjerta jente/dame og som sagt en inspirasjon for oss alle!

Stoooor klem til deg Camilla. Ha en nydelig dag!

inger

05.02.2013 kl.10:45

Hei:) heilt utrulig hva noen får seg il å skrive:
Du er jo kjempeflink;er nok noe misunnelse ute å går!
klem

Marthe

05.02.2013 kl.11:00

Hei :)
Hvor er det lekre lysfatet i fra :)?

Kine S.H.

05.02.2013 kl.14:04

En liten kommentar til
MAJA, HANNE, ANITA, JANNE:
Lurer på hva slags hjem dere har vokst opp i?
Nå tenker jeg først og fremst på hva slags oppdragelse dere fikk... Makan til sure innlegg.
Det er fullt lovlig for dere å gro inne i møkk dersom dere ønsker det og er vant til det hjemmefra, men vis toleranse ovenfor oss som ønsker å ha hjemmet som en hobby og evt. karriere.

Jeg har for eksempel stor glede av Camillas blogg og vil besøke den i fremtiden fordi det gir meg noe. Jeg gidder ikke å gå inn på bloggen til hun som tar bilde av hybelkaninene sine. Jeg har nok av de under sofaen sjæl og kan bare bøye meg ned hvis jeg skulle trenge å se det.

Jeg minnes også at Camilla har både skrevet og tatt bilde av rot hos seg, så jeg regner med at det er et helt vanlig hjem i så måte.

Stå på Camilla! Vi som liker bloggen og butikken din har kommet for å bli!

Mina

05.02.2013 kl.19:51

Den soffan så helt nydlig og deilig ut! :) vilke type/ slag å hvor har du kjøpt den? :)

ingr

05.02.2013 kl.21:58

Eg har lest innlegget fleire gonger og prøvar og sette fingeren på kva denne lesaren reagerar på. Eg finn ingenting i det innlegget som provoserar, men det er vel nokon som ikkje har det så bra med seg sjølv. Eg synes nettmobbing er trist, håpar du anmelder.

Linda

06.02.2013 kl.10:52

Hei !
Hvor er stuebordet fra ? Så utrolig fint !!

Camilla

06.02.2013 kl.11:28

hei hei- det er fra villapaprika

emilie

06.02.2013 kl.18:53

Åh, jeg bare elsker stuebordet! Hvor har du kjøpt det?

Camilla

06.02.2013 kl.19:28

villapaprika

Jennifer/bittelille huset

06.02.2013 kl.20:14

Hei:) jeg bare lurer på hvilken farge watt&veke lampen har?

Klem Jennifer

Camilla

06.02.2013 kl.21:29

brun=)

Skriv en ny kommentar

hits