Arbeidsplassen ..

Her i huset har arbeidsplassen blitt en del av hverdagen , spesielt min, da jeg har hjemme kontor de dagene jeg ikke står plantet i butikken eller på lageret. Vi hadde til å starte med arbeidsplassen i kjellerstuen, men nå som ungene bruker det rommet flere timer hver dag synes jeg det ble bedre å få det opp. Jeg sitter rundt regnet 4-6 timer foran dataskjermen hver dag , noe som vil si MANGE timer. Nå har jeg gjort plassen litt mer " tilgjengelig" og føler ikke jeg er så isolert når jeg skal sitte å jobbe.  Står Håkon på kjøkkenet å tester ut nye middagsretter sitter jeg i nærheten slik at vi kan holde en samtale selv om vi gjør hvert vårt, noe som er veldig koselig og sosialt i forhold. Det sorte vitrineskapet vårt i stuen fungerer som en bokhylle bak de lukkede dørene hvor glasset ikke er og jeg får satt vekk det mest private, det er nesten et lite must.... Det som ikke synes vet dere.... skjuler mange "hemmeligheter" ..... (hysj.....) 

Databordet er et av mine yndlingsmøbøler fra Villapaprika ( sluttsolgt) Det er noe med det som gjør det litt unik og fint samtidig som det er veldig enkelt og har en solid og god plate å jobbe på. 

Den morsomme "bestemor" puten setter det lille særpreget i den vakre loveseaten vår .... En pute med det lille ekstra.. Finnes HER i nettbutikken. 

Loveseat finnes HER og denne sendes rundt om i hele landet til VELDIG gunstige fraktpriser.. =) 

Det er ikke ofte så mye som skal til for å få en ellers "kjedelig" sone til å bli litt mer innbydende og morsom å arbeide på.... Tips til det lille ekstra; 

-Levende lys , velg gjerne duftlys. 

- Tekstiler, et pledd, en pute, velg noe som kan skille seg litt ut... 

- Oppbevaring i morsomme esker,permer og mapper - skal det stå fremme hvorfor ikke gjøre det penest mulig? 

Tenk selskap og sett gjerne en ekstra stol til arbeidsplassen- en kopp kaffe ved arbeidsplassen er aldri dumt..

9 kommentarer

Kine

01.02.2013 kl.08:29

Hei!
Håper du kan svare meg på dette!

Jeg lurer på hvilken farge du har på din sofa fra TM. Og hvilke farge på putene i størrelse 80x80 som passer best til den. Jeg har en spisestuesofa i fargen sand, og lurer på å bestille noen store puter. Jeg ser at dere fører putene i fargene beige og grå/beige. Og er det fyll i begge?

www.renate.blogg.no

01.02.2013 kl.09:20

Du har et vakkert hjem! Det inspirerer ;)

-Ta en kikk innom bloggen min ;)

AnneC

01.02.2013 kl.09:37

Heisann. Denne kroken er virkelig innbydende. Kunne tenkt meg en slik krok gitt, her blir Pc`n enten satt på kjøkkenbordet, eller i fanget, som jeg sitter nå ;) Er hjemme med pjusk lillebror i dag, og da er det tid til et lite innsmett i bloggverden. Deilig å bare bruke litt tid på å se hvordan andre har det. Synes jeg får så mange tips og ideer når jeg sitter sånn, hahahaha... stakkars de jeg bor i lag med. Er midt i en ommøbeleringsrunde her, og det virker nesten som det bare genererer rot til alle rom. Har også lyst til å male noen vegger. Alt er hvitt her, vegger og tak. Ferdigmalte panelplater. Har hatt det sånn i fem år nå, og er allerede litt lei alt det hvite ;) Liker bloggen din kjempegodt, ønsker deg og dine alt godt for helga, og alt deet nye med butikken. Mange hilsner fra AnneC

May

01.02.2013 kl.14:37

Hei på deg Camilla:-) kan jeg få spørre deg hvor dere har kjøpt gulvet i stuen,hva farge/type det er? Og det dere har på soverommene?:-) håper på svar av deg og takk for masse inspirasjon;-) mvh Maybritt

Marte

01.02.2013 kl.16:55

Heihei.
lurer veldig på hvor den utrolig kule skrivepulten er fra.
Er den fra butikke din?
kjempe stilig var den i hvert fall :)

Veronica

01.02.2013 kl.17:54

Hei, Marte :)

Tenkte bare å tipse deg om å faktisk lese teksten, og ikke bare se på bildene....så slipper du å lure så fælt mens du venter på svar!! :)

"Databordet er et av mine yndlingsmøbøler fra Villapaprika ( sluttsolgt) Det er noe med det som gjør det litt unik og fint samtidig som det er veldig enkelt og har en solid og god plate å jobbe på."

amalie

01.02.2013 kl.22:15

Elsker loveseaten!:) Legg gjerne igjen en kommentar på www.amalieshus.blogg.no, hadde vert koselig :)

DIVAMAMMA.COM

02.02.2013 kl.10:13

N Y D E L I G!

Rebecca H.

07.02.2013 kl.14:55

Hei! Den ufattelig fine"plast"lampen må jeg ha! Hvor er den fra?

Skriv en ny kommentar

hits