Skal man bare le?

Hei og hopp! Litt sent fra denne kanten idag, vi har som de fleste andre interiørglade vært på messa. Og snakk om kos og glede da dere, vi har nytt hvert minutt fra messen og tiden sammen der inne... Jeg må ha verdens beste team å jobbe sammen med altså! Og gjett hva, vi har faktisk fått oss en ny og spennende leverandør som jeg vet dere vil like kjempe godt!!! To faktisk og det er jo bare helt fantastisk! 

Vel, vi skal aldri la oss bli overasket for mye heller. Idag kom nemlig vår herlige og vakre leverandør fortvilet bort å sa at de hadde hørt at vi hadde tatt produktene deres med til India og Kina og kopiert dem.. Vel, konkurransen vil ingen enda ta, men av andre leverandører å si sånt tull er veldig uprofesjonelt og det var ei heller ingen bombe når vi fikk høre hvor det kom fra!! Kan folk prøve å lage noe tull er det helt utrolig hva de klarer å få til og at andre butikkeiere går rundt å snakker shit opp og  imente slik at folk tror på det?.... Jeg gir meg nesten over på hvor mye rått kjøtt folk sluker på første bit altså.... Vel, jeg mener det at de som vet hva de gjør,driver ærlig og oppriktig og ikke lyver for å rakke andre ned er de som vil nå lengst. Jeg forstår rett og slett ikke hva folk tjener på slik.... men , meg om det!  Jeg er veldig glad vi har fått et så åpent og tett forhold til våre gode leverandører at de vi har vet at vi ikke vil gjøre noe for å kopiere de, men ironien er jo faktisk den at alle kopierer alle ellers..  Vi har startet produksjon, det er jeg åpen på og så stolt over at jeg ikke vil gjøre noe for å bortforklare, men vi har kun lyst til å lage en enkel stil som vil forbindes med oss og ikke de andre leverandørene som er godt etablert... Jeg tror nok at når man står alene er man svakest, men sammen er vi sterke og av den grunn er det viktig å dra hverandre opp, legge kortene på bordet, spørre om ting man lurer på og ikke dra hverandre ned og prøve å styrke seg selv ved å svartlegge andre... 

Det lønner seg å ta livet med et smil! 

Nå skal litt thai mat nytes, opptak av "herlige hjem og hjelp han pusser opp" før natten kommer å tar meg igjen!  Vi skrives enda mer imorgen dere, da blir det litt mer interiør inspirasjon til hjemmet, et -gjør det selv innlegg!! Frem til det-nyt kvelden og kos dere! 

 

27 kommentarer

Marianne

24.01.2013 kl.22:31

Hei:) kan jeg spørre hvor du har kjøpt genseren du har på? Nydelig var den, på ei nydelig jente! Stå på!:)

Siri M

24.01.2013 kl.22:33

Heihei,
Alltid kos på messe!

Elsker type innlegg "dagen produkt" , idag ble jeg en heldig eier av lysestaken som lenge har vært en drøm. De gikk fort så forstår vi er fler:)

Og en siste ting, veldig god service.. Ringte og holdt av en som min søster dro og hentet for meg, helt fra Oslo. Og telefonsamtalen var ordentlig hyggelig, med god kunnskap om produktet og anbefalt frakt.. Pluss raskt svar på mail på forhånd. Gleder meg til å få den i hus..

Fortsatt god kveld.
Mvh.
Siri Merete

Camilla

24.01.2013 kl.22:45

så utrolig koselig å høre-den er rå lekker!!! gled deg og nyt dagens kjøp!! Velkommen igjen for en hyggelig handel! =)

Camilla

24.01.2013 kl.22:45

hei hei=) den er fra villapaprika -kom inn idag!!

melissa mor

24.01.2013 kl.23:04

SMIIIL du Camilla.. :) Noen skal alltid rakke ned på andre.. bry deg heller om dem som kjenner deg og er glad i deg (ikke nødvendigvis lett)!!

Føler jeg "kjenner" deg litt gjennom bloggen, har fulgt deg ei god stund. Og jeg synes hvertfall bare bra om deg! Du er tøff, smart, utholdende, snill, rettferdig og vakker... bare for å nevne noe! Og så har du det nydeligste hjemmet, en flott butikk og en herlig familie. Klem

Anne

24.01.2013 kl.23:11

hiver meg på skryten av servicen i butikken, det var håkon som tok telefonen da jeg ringte for en stund til bake, å snakk om å være løsnings orientert å service innstillt :)

siden jeg selv er borti en del som har med butikk og interiør og innkjøp å gjøre er jeg ikke overasket over den komentaren du fikk, og jeg er 100% sikker på at jeg kan gjette hvor det kom fra men jeg sier det igjen Camilla, at missunelsens makt er stor, det er desverre ikke alltid rom for å ønske andre hell å lykke .. i stede for å beundre må man dra ned og snakke dritt .. dårlig uvane :)
ha en fantastisk kveld videre :) jeg skal til oslo til våren, å har overtalt mannen min til å kjøre innom butikken din og jeg gleder meg SÅÅÅ!! :)

Reidun

25.01.2013 kl.09:05

Jeg er sikker på at det enten er LAMA eller Millemoi som ikke tåler dere!! Det vil de nok aldri godkjenne, men jeg vet med sikkerhet at de prater nedlatende om deres butikk og denne bloggen. De TÅLER rett og slett ikke at dere har blitt så store som det dere har og at dere driver egen produksjon. Jeg har handlet masse LAMA av dere, men etter at dere ikke lenger har dem forsvant statusen de hadde og de ble bare en "allemannseie" . Dere satt stilen de ikke klarte og nå er den borte! Jeg vet om mange som har hørt de snakke stygt om dere og de skryter og sier at de kuttet dere +++ Sier de at de ikke gjør det ljuger de alle sammen. Millemoi er en gjeng med slue kvinnfolk som snakker mer dritt enn de skulle turt, en flokk med gale høns!

Hev dere over tull som dette og fortsett med den fantastiske jobben dere gjør!!!!! Villapaprika vil bli stort og det av en grunn; dere vet hva dere driver med og gjør gråstein til gull!

Christin

25.01.2013 kl.09:17

Jeg er sikker på at det er dem jeg også! Blås i det, dere er dyktige og jeg er en kjempe fornøyd kunde av villapaprika! Fortsett slik dere gjør og dere kommer langt !

Camilla

25.01.2013 kl.09:20

Uff, så trist da. Vi har ingenting negativt å si om noen av dem. Vi synes de er flinke og unner dem alt godt.

Men, veldig kost at du er så fornøyd med oss, det setter vi stor pris på altså! =) Du er velkommen igjen når som helst, nett eller butikk =)

Anita

25.01.2013 kl.09:23

Camilla, Camilla. Ikje bry deg om dette! Dere er så flinke og eg er en fornøyd nettkunde som drømmer om å komme meg en tur til butikken i løpet av sommeren!

Torunn

25.01.2013 kl.09:59

Bare stå på du Camilla. LAMA har en nettbutikk de aldri oppdaterer, i samarbeidet med Annen Etage som er svært lite serviceinnstilte...sendte en mail om et service som de viste på bloggen sin, men spørsmål om det var mulig å kjøpe og få sendt. Å neida, ikke mulig. Og ingen tips om mulig forhandler av "skiserviset" her jeg bor heller.

Heidi

25.01.2013 kl.11:30

Du og de du setter høyt i villapaprika gjør en fantastisk jobb og jeg er en veldig fornøyd kunde av nettbutikken din. LAMA og Millemoi er urimelige leverandører som har blitt så store på seg selv at de tror de kan si hva de vil om andre for å virke bedre selv, Camilla. Dette er trist, veldig trist, men det vil til slutt falle tilbake på deres egen urimelighet. De kopierer, konkurrerer og er som "alle" andre leverandører. Konseptet deres vil bli stort og hadde jeg vært Lama eller millemoi ville jeg gjort hva jeg kunne for at dere skulle ønske å selge de produktene de kan tilby. Det er til slutt dere som kan ri stolt på den store hesten skal du se! Kos dere og fortsett som dere er så gode på, nemlig interiør .( og klær)

God helg!

Kajsa

25.01.2013 kl.14:48

Hvor er den vakre sofaen fra?

Camilla

25.01.2013 kl.14:54

tm design =)

Mia

25.01.2013 kl.18:51

Du ønsker alle alt godt sier du, men allikevel lar du nedsettende kommentarer om andre leverandører bli publisert i bloggen din. Dobbeltmoral.

Camilla

25.01.2013 kl.19:03

Jeg sletter aldri kommentarer på bloggen min, det burde jo du vite som alltid skriver drit her inne. Og jeg har ikke skrivet noe stygt om noen her inne, hva andre vil si får bli deres mening.

Heidi

25.01.2013 kl.19:14

"Mia" la oss ha vår menig i fred uten å spe rundt om deg masse dritt! Jeg står for det jeg har skrevet tidligere idag og er veldig glad jeg kan ha min menig uten at Camilla sletter den!!! Jeg kan ikke se hvorfor hun skal skjerme om disse leverandørene heller når de ikke gjør det samme i første omgang!

Heidi.R

25.01.2013 kl.22:48

synes det er veldig trist at noen velger å sverte andre, med å nevne navn. Uten at man egentlig vet med sikkerhet hva som har sjedd. Og i tillegg kalle de som jobber/ driver, både det ene og det andre. Nei la nå både Lama og Millemoi være fri for sånn skittkastig.ha en fredfull helg. :-)

Miriam

25.01.2013 kl.23:44

Heidi.R: Jeg vet med sikkerhet at m. snakker urimelig om villapaprika og som kunde av villapaprika skal de ha all ære for at de aldri har sagt noe galt om dem, selv kunder inklusiv meg selv. Kunder har mange reagert på at m. har egen butikk og selger til butikker osv. ( Jeg har selv hatt varer fra m i min butikk) Jeg ble derfor overrasket når villapaprika sa at m. var så gode på sitt at det umulig kunne gjøre noe. Det er meg en fryd at m.nå må stå opp for hvordan de prater rundt.

Fortsatt god kveld fru Kvarsvik

Camilla

25.01.2013 kl.23:56

Synes det selv er veldig trist om alt dette stemmer, den ene eller andre vegen. Men vi får kose oss med deilig interiør og inspirasjon fra alt det som ispirasjon kan gi-lama elle millemoi- det ene eller det andre. =)

nyt kvelden

Kari-Anne

26.01.2013 kl.00:31

God kveld i stuen Camilla. Først og fremst vil jeg si at jeg synes du og villapaprika er kjempe flinke til alt dere driver med, jeg er imponert! Du er ung kvinne på kun 24 år og har oppnådd så utrolig mye som svært få klarer å få til på hele livet, noe som vil si at du er dyktig.

Jeg vil også legge til to ting. Det første er at jeg synes det er trist å høre at leverandører går å snakker slik som dette, det er veldig urettferdig og meget useriøst. Jeg mener og tror dette bare gjør vondt verre for de dette gjelder. Det andre er at jeg synes dette er direkte forkastelig. Hvorfor går de å snakker slik som dette? Jeg tror dere vil komne langt ved å fortsette å klare å gi andre ros og skryt, det er 10x snillere enn det motsatte. Jeg er fast kunde i deres og mille moi sin butikk og vet at dere har sagt så mye pent om dem , de faller derfor nå rett igjennom for meg.

Nyt helgen og familien Camilla, du stråler alltid og vet å smitte over på andre med nettopp dette. Ønsker dere å si deres mening her inne forstår jeg det veldig godt, men jeg er glad du ikke skriver navn . Jeg forstår også at du velger å la kommentarfeltet være kommentarfeltet og tross her velger å ikke si noe galt! Stå på!

LM

26.01.2013 kl.09:04

Jeg lurer på hvorfor du velger å dele dette på bloggen din? Personlig syntes jeg dette virker svært useriøst og lite profesjonelt. Du stiller deg selv i dårlig lys for eventuelle fremtidige samarbeidspartnere. En ting er at et samarbeid fungerer dårlig, og da kan man selvfølgelig si det, "samarbeidet fungerte ikke", men av både etiske og moralske grunner bør punktum settes der i forhold til informasjonen som legges ut på bloggen.

Jeg håper du tar dette som konstruktiv kritikk, det er ikke ment som noe annet.

Camilla

26.01.2013 kl.09:46

Hei.
Først og fremst er det disse som sier mye useriøst om oss til kunder og leverandører, dette vet vi med sikkerhet og det er noe jeg synes er meget useriøst.Det å sitte å skrive halvsannheter på kommentarfeltet er bare tull. Jeg skriver ingen sitt navn i noen som helst setning, men kommentarfeltet mitt er åpent og så langt det ikke er rasistisk krenkende utsagn står alt der. I dette tilfellet er det ikke annerledes og de som leser denne bloggen vet hvor mye som står her. Vil disse leverandørene skjermes for stygge utsagn og negative ord burde de i første omgang starte med å feie for sin egen dør og itillegg klare å skille mellom hva jeg har skrivet og andre har. Det ironiske her er at jeg vet at de har lest alt og hopper i forsvar ved å få sine egene til å skjerme om dem igjen. Jeg er glad jeg klarer å skille mellom rett og galt og det rette er å ikke snakke stygt om noen og det gale er å gjøre det og ikke stå for det. Jeg sier som jeg har tidligere har nevnt her inne alt - dette er trist, men synd jeg ikke klarer å si noe galt om dem.

Mariann

26.01.2013 kl.10:03

Og de som støtter leverandørene i dette er ingen andre enn leverandørene selv? Jeg spør som Camilla , hvor skriver hun noe om dem og navn? Haha. Snakk om å opptre enda mer useriøst!!!!!!!!!!!!
Kommentarfeltet er kommentarfelt og svært ofte ikke pent. Det er så typisk at de som snakker dritt skylder på de som ikke gjør det! Nok et perfekt eksempel på å lete etter feil og finne på bullshit!!

Hev deg over det Camilla

Laila Johansen

26.01.2013 kl.10:32

LM;
Millemoi skal ha lov til å gå til leverandørene på messa og si at villapaprika driver kopiering av de produktene og prøve å lage splid for den og det er helt greit, men Camilla er useriøs og uprofesjonell for at hun skriver at hun synes det er trist og useriøst av andre leverandører å si slik. Si meg leser du denne bloggen? For her står det ofte stygt om Camilla og villapaprika også, itillegg skriver hun ikke noe navn eller galt om noen! Jeg, vil ha min mening i fred og jeg synes de som i dette tilfellet angriper Camilla gjør det bare for å gjøre det for denne gangen synes jeg faktisk Camilla er den profesjonelle som til tross dritt ikke sier noe galt.

LM

26.01.2013 kl.17:05

Jeg mener det er uprofesjonelt og useriøst å dra inn problemer med leverandører/samarbeidspartnere på en blogg, uavhengig av hvem det er. Poenget mitt er at Camilla burde holde seg for god til å skrive om problemer hun har i forhold til disse offentlig, pga sitt eget omdømme. Det kan fort fremstå veldig barnslig og useriøst, og dette burde hun heller ta opp direkte med de det gjelder. Fra min side er dette kun konstruktiv kritikk. Jeg har ingenting imot Camilla, og ikke er jeg leverandør eller inne i interiørverden heller.

Camilla

26.01.2013 kl.17:48

Det jeg har nevnt var at jeg synes det er uproft av leverandører å forsøke å sverte oss slik at vi skal miste våre leverandører og at dette er et problem i en så liten og lokket bransje. Jeg har ikke nevt et ord om samarbeid som fungerer eller ikke med nye eller gamle leverandører. Jeg skrev det jeg skrev fordi jeg ønsket å sette søkelys på en dårlig trend innenfor leverandørindustrien og når man skal gå inn på hva som er barnslig vil jeg heller påstå at det er leverandører/ butikker som slenger usannheter som ikke har noen rot i virkligheten. Hadde de dette gjelder kommet direkte til meg skulle de fått svar på tiltale, men når de heller prøver å lage problemer for meg forbeholder jeg meg retten til å komme med et tilsvar et sted jeg vet de som følger med og villapaprika er innom. Jeg vet også at de dette gjelder leser bloggen min og synes det derfor det er helt ok å si min mening her når de ikke ønsker å ta ting direkte med meg og oss. Jeg tar anklagesen på alvor og derfor ønsker jeg også å svare, men ellers takk for dine velmenende råd.

Ha en fin dag

Skriv en ny kommentar

hits