Ler så jeg griner

Jeg vet helt seriøst ikke om noe mer latterlig ennå se nesten 4 år gamle episoder fra jeg var med i unge mødre sist gang... Klipp og lim kaller jeg de episodene. Alt er vridd og vendt på og jeg blir nesten KVALM av å se episodene i reprise... Er det mulig? Haha... Vel, jeg er vel av de som ikke tar meg selv så veldig høytidelig og har en stor form for selv ironi, men det finnes grenser.. "Gi meg puta Håkon, eller skru det der av!"......

Nei, det er godt det er noe som heter ung og dum! Ungene synes jo det er ille stas å se seg selv når de var så små på tv, men ler når jeg gjemmer meg ba puten å sier " herregud, er det mulig Håkon, seriøst er det mulig" .... 

Vel, dere skal virkelig få se meg og mitt liv på tvén om noen mndér og mange vil nok da se hvem jeg er, ingenting blir lagt mellom linjene her og ingenting får lov av meg til å bli KLIPT OG LIMT! Realitet og virkelighet..... Det er det som gjelder! 

Nå skal jeg tå på meg jogge skoa, møte min søster og gå en lang kveldstur!! 

Vi skrives mer senere- nyt kvelden! 

6 kommentarer

Janne M

14.01.2013 kl.21:11

sorry for masing men hvilket program skal du vere med på? Er det hemmelig?Kansje du har sagt det ,men jeg kan ikke se å ha fått det med meg enda jeg stort sett er inne på bloggen din hver dag:) Uansett kan du si fra når det begynner ?:)

Linn

14.01.2013 kl.21:49

Åhh, og jeg som kun tenker "Sååå herlig og søt som Camilla er", hver gang jeg ser episodene du er med i. Syns du og familien burde vært med masse mer. Hehe :) Må bare smile jeg, for syns det er kjempemoro å se deg på TV. Alle skjønner at det har blitt klippet til så du skal virke litt "ung og dum", er jo litt av konseptet til Unge Mødre egentlig. Syns du virket herlig, fantastisk, voksen og som en utrolig god mamma på den tiden- og enda bedre nå :) Syns du og Håkon virker veldig bra sammen, tiltross for en tung tid dere hadde. Er så glad for at dere holder sammen :')

Anette

14.01.2013 kl.22:05

hahaj ja det e gøy å se de gamle episodene for så å lese bloggene til deg og Malin og se så forskjellig dokk e nå ift da :) glemme aldri kommentaren din " palestina blondt hår!" :p hahaa! :D herlig!

Maria Kristin

16.01.2013 kl.22:40

Syns du klarte deg veldig bra på tv!! Selv om du var mindre moden/de klippet feil!! Dagens premiere derimot var forferdelig trasig!!:P

Camilla

16.01.2013 kl.22:52

uff, flaut og utrolig dårlig klippet pluss en litt nervøs camilla.. aldri god kombo =)

Andrea Lovise

17.01.2013 kl.08:54

Jeg må få si at under alle sesongene av Unge Mødre, så synes jeg du har vært den mest fornuftigste og mest modne jenta på Unge Mødre :-) Helt ærlig! Du er den som virker oppriktig voksen og moden for alderen iforhold til mange andre. Synes du er flott på TV! Alltid likt deg! Stå på :-)))

Skriv en ny kommentar

hits