OOh-happy day!

Skal man male skal man gjøre det skikkelig og siden sofaen min kommer imorgen og filmteamet rett etter har jeg stått på for å få det pent! Det må jo være pent her når huset skal på tv, så nå har jeg vannet alle blomster, støvsuget alle gulv, vasket badet , ryddet bort leker og fått igang en maskin med klær og tatt meg en boks pepsi max - energi drink nr en! haha 

Jeg elsker å få på plass ting og igår kjøpte jeg inn mange nye deilige blomster som skal settes rundt og dekoreres på fater! Og best av alt de STORE lekre champagnekjørelene har fått STORE hortensiaer i- lekkert og deilig! 

Noenting faller jeg rett og slett mer for enn annet.... Og champagnekjørelene er intet unntak! 

Verdens lekreste linskjerf finner HER 

Champagnekjøler finnes HER. 

Jakke fra american vintage HER

Ulljakken er fra villapaprika og min favoritt jakke nå i vinterperioden, den passer liksom til absolutt alt! 

Nå skal jeg fortsette hvor jeg ga meg sist! Vi skrives da,dere! Nyt kvelden! 

18 kommentarer

christine

13.01.2013 kl.21:45

hei hei.
Gratulerer med hjemmet på tv.. Ikke rart at ditt hjem skal filmes. For et hjem. Åh som du inspirerer meg. Er innom å besøker deg her på bloggen hver dag, for å se hvilke godbiter du legger ut. Må virkelig ta en tur til butikken din. Er ikke langt unna.
Du får ha en fin-fin søndag videre, og kos deg med pynting av hjemmet.
Hilsen Mossejenta :-))

Wenche

13.01.2013 kl.21:52

Har du sett hvordan ei med navn Marte hermer etter deg? Skriver du om maling gjør hun det, hun har kopiert dine ord fra din artikkel på side 2 når hun skrev om seg selv og jobben sin!!!! Skriver du om rosa gjør hun det og hun bygger opp innleggene sine og prøver å skrive som deg! Dette er skummelt og ekkelt, Camilla ! Jeg tror heller ikke det er lov, ikke sånn som det! Håper du sier ifra til henne siden hun driver tro kopi av deg, men setter sitt navn på det! Du må sette ned foten!!!!!!!
Jeg blir nesten lei meg på dine vegne! Heldigvis er hun bare en kopi og du er mye flinkere! Hun er veldig rotete i stilen sin og det er tydelig at hun ikke kan sette sammen farger sånn som deg!

Håper du vet å holde hardt om ditt med nebb og klør!

Camilla

13.01.2013 kl.21:54

tusen takk- du må bare komme på besøk! Alltid hyggelig med nye kunder og spesielt lesere av bloggen <3 Nyt søndagen og ha en fantastisk kveld videre! <3

Anonym

13.01.2013 kl.22:01

Martek..... Helt enig denne bloggen/butikken minnet velig mye om deg of villapaprika

Camilla

13.01.2013 kl.22:02

Hei hei kjære deg!

Vet du, jeg er ikke så veldig opptatt av hva Marte driver med når det kommer til hennes blogg og butikk da jeg har mer enn nok å styre med selv. Jeg er så sikker på meg og stilen vi i Villapaprika har skapt så om noen "hermer" etter den får jeg ta det som et komplement og jobbe enda hardere for å bli enda bedre! =) Jeg tror nok ikke noen kan klare å kopiere oss i det lange løpet, det vil ihvertfall bare være å dumme seg ut. Så lenge jeg vet hva jeg står for, skaper det selv og vet jeg kan sette mitt navn på det smiler jeg bredt og blåser i alt annet! Villapaprika er villapaprika - ene og alene ingen kopi av annet enn 1000 deilige stiler som er satt sammen til noe eget a´la Camilla og teamet jeg har i ryggen stil som igjen skaper Villapaprika =) En touch av glam og glitter!

Jeg håper alle som prøver seg i bransjen skaper noe eget og gjør gråstein til gull så skal jeg gjøre mitt for å bli nr 1 =) Mål må man jo ha! hhihi

Tonje

13.01.2013 kl.22:06

Hun Er en tro kopi og dummer seg nesten litt ut spør du meg!

Tydelig at du er hennes store "stjerne" når det kommer til interiør!!!!!! Nesten litt kvalmt!

Camilla

13.01.2013 kl.22:09

Dette burde du heller si til henne, ikke meg. Blir så feil for meg å sitte på en blogg å henge ut noen! Jeg får heller bare ta ting som et komplement og er av den som velger å konsentrere meg om meg og mitt når det kommer til arbeidslivet =)

lise

13.01.2013 kl.22:12

Hvis dere leser litt mer i bloggene så vil dere se at Marte har fått hjelp og inspirasjon fra Camilla, til å satse på det hun vil.De selv presiserer at de er veldig ulike og Marte har en mer romantisk og mykere stil enn Camilla.Dessuten så er de jo også venner på privaten og feiret nyttårsammen,men ikke noe som de kringkaster til alle.Gode venner med like god smak vil jeg si

Lise t

13.01.2013 kl.22:17

Hadde den jenta vært min venninne hadde jeg kaster henne ut av livet mitt på sekundet! Trist å se noen legge penger i en bedrift bygd opp på andre sitt konsept! Alle som leser bloggen din og ser hennes tror jo dere samarbeider!!! Forskjellen er bare at du starter det, styler det og viser det og hun bestiller samme varer og gjør akkurat det samme bare etter deg!!! For de som skal handle er det sikkert det samme for de er kun ute etter å kjøpe varen det billigste stedet, men jeg er sikker på at det er deg de henter inspirasjonen hos. Hun eier jo ikke egen stil Camilla! Og lise: man trenger ikke være rakett forsker for å se hvem som kopierer hvem og Marte gjør alt etter Camilla. Idioti henter det! Likt hår, lik blogg , like innlegg osv....Jeg håper for guds skyld at du ikke lar henne kopiere deg mer uansett hvor gode venninner dere er!!!!!!!!

Janne M

13.01.2013 kl.22:24

Folk vil vel bare "advare" deg-De fleste hadde vel blitt irritert om noen hadde kopiert det du gjør så til de grader.Men om du ikke gjør det så må jeg bare beundre deg:)

Camilla

13.01.2013 kl.22:25

Jeg tror bare vi skal legge denne ballen dø, så kan de som elsker stilen min og min butikk handle av meg og motsatt andre vegen =) Jeg har lært at det å legge hodet til noen på hoggstabben svært sjeldent er lønnsomt og ønsker alle som satse alt godt=) Jeg mener det når jeg sier jeg ikke er så veldig opptatt av hvem som gjør hva, da jeg er veldig sikker i min og villapaprika sin drift og stil=) Så lenge jeg gjør min greie og skaper noe eget til de som elsker min stil har jeg kommet langt! Jeg har per dags dato aldri vært innom hennes blogg å "kopiert" innlegg" , hårfargen har jeg hatt i mange år ( med 5 mnd unntak) og bloggen har det samme arkivet lenge før hun i det hele tatt fikk blogg, så Villapaprika er villapaprika og det er vi som driver det alene om =) Jeg får passe på meg og mitt så får andre gjøre det samme =)

Jennifer / bittelille huset

13.01.2013 kl.22:25

Hei Camilla:)

Jeg fant bloggen din tilfeldig nå nylig og har begynt å følge den:) Jeg liker stilen din og du er veldig flink til å inspierere.

Om noen "kopierer" ville jeg bare tatt det som et kompliment. Det betyr jo at man inspirerer andre:)

klem Jennifer

therese

13.01.2013 kl.23:49

Hei.

Jeg lurer sånn på hvordan "murveggen" ble og ikke minst garderoben din!! :D Håper det kommer noen bilder av det snart ;)

Jeg tenkte selv å male en murvegg hjemme hos meg, men usikker på farge så tror jeg skal sjekke ut malingen å se hva som passer mitt hjem, men er også derfor veldig spent på ditt resultat.

Camilla

13.01.2013 kl.23:53

mitt resultat kommer imorgen =) jeg får nemlig en sofa på plass da og da skal det ut på nett! =)

Jeanette

14.01.2013 kl.00:00

Gleder meg til å se den nye sofaen!! :) Var kjempe fint etter du malte :) Kan jeg spørre hvilken kanal som kommer? Håper du oppdaterer oss lesere om når du kommer på tv.. jeg vil see :D

Ønsker deg en fin uke :) Nattinatt :)

lise

14.01.2013 kl.07:48

Åh..blir spennende å se med ny sofa. Er det Herlige Hjem du skal bli med på?
Gleder meg

Camilla

14.01.2013 kl.10:30

Nei, der skal vi faktsik ikke. =)

lise

14.01.2013 kl.10:36

Blir ett spennende interiør år. Gleder meg masse til å følge deg!

Skriv en ny kommentar

hits