Så var det rosa!

Vi går nå alle å venter og gleder oss til lysere tider.. Og lysere blir det, nå er det to minutter tidligere lyst på morgenen og to minutter lyst lenger på ettermiddagen, i løpet av 10 dager nå er det 40 minutter lengre lyst! Våren og sommeren er noe jeg merker alle gleder seg til! Når jeg snakker med kunder sier nesten alle at de gleder seg til vår og sommer og synes det er så deilig at lystet kommer mer og mer tilbake for hver dag og at de deilige vår fargene er på veg tilbake. 

For oss er ikke rosa bare rosa. Vi i villapaprika er veldig opptatt av at fargene går over i grått og er "blæst" slik at det ikke blir for varmt. Det knalle vil komme for fult når vi kommer nærmere sommeren, men nå skal det være dúst, delikat og rolig. Og ingen andre jordfarger enn beige og grått er flottere til, men her må du passe på at ikke det beige blir for gult - den grå "regelen" gjelder også her! 

Slik som dette lyset - "helt riktig" som jeg liker å si det... 

Imorgen skal jeg kjøpe meg noen perleblomster og primulaer- litt vår følelse og blomster er jo det vakreste som finnes! Fatene mine skal vår pyntes, kanskje dere vil få noen tips til nettopp det? Vel,skrik ut- jeg deler gjerne! 

 

Nyt kvelden dere, og god helg! 

8 kommentarer

Maiken

11.01.2013 kl.19:36

Hei Camilla :-)
Kommer det lyseblå ut i nettbutikken? (putene for eksempel)
Og får du inn i lyseblått i det du nå har i Rosa? :-)
God Helg :-)

Hege

11.01.2013 kl.20:19

Hei på deg og godt nytt år! Jeg skal aldeles ikke legge igjen kommentar til stadighet om hvor glad jeg er for krystall- lysestaken jeg vant i julekalenderen - men igjen takk! Du aner ikke hvor mye og stor hverdagsglede den har skapt!! Litt villa paprika over heimen nå, med tipsene dine om tepper og puter i tillegg. Gjort susen! Uansett: takk igjen!! Ønsker deg og dine alt godt videre! Mvh Hege

Cathrine

11.01.2013 kl.20:39

Sier gjerne ja takk til tips om et pyntet fat som passer nå etter jul :D

Susie

11.01.2013 kl.21:03

Så mye lekkert! Åh som jeg kommer til å snope meg i nettbutikken :)
Hva er prisen på de spisestolene med knapper på ryggen? og hvilken farge vil du si bena er på de stolene? og er de fra Trend Collections? Kommer disse ut i nettbutikken eller bestilles disse på mail?

Jona ( Mammalivet i Berlin)

11.01.2013 kl.21:39

Nydelige farger! Jeg har byttet ut julepynten med annen pynt, men ikke så kjempe "vårlig" enda da. Pyntet fatene mine med glass og sølv-telysholdere og har fått på plass hvite blomster på kjøkkenet samt litt annen interiørsnacks :) Alltid gøy når sesongene skifter!

Camilla

12.01.2013 kl.00:11

hei hei! De koster 1990,- pr stk og må bestilles pr mail =)

Camilla

12.01.2013 kl.00:12

så utrolig koselig at du liker den<3 Er så deilig å vite at jeg ga mot gaver som folk ble glad for i desember <3

Tina

12.01.2013 kl.00:47

Alltid stas med tips til fat :) har fat eller brett i hvert rom :D

Skriv en ny kommentar

hits