Det blir vår og ihvertfall sommer!

Hei hei alle kjære - begynt dagen ennå? Her har klokken gått utrolig fort siden jeg sto opp idag. Ungene ble for første gang på rundt 4 uker levert før 9 i barnehagen, men overraskende nok gikk det vist bra! -heldigvis! 

Jeg har idag brukt tiden på å godkjenne stoffprøver på de nye putene vi får inn i løpet av 2-8 uker - dere kan virkelig glede dere altså! Nå skal bare disse stoffene godkjennes av resten av teamet så blir det vår og sommer i år også! Jeg har funnet verdens lekreste blåfarge, men de putene skal vi sy opp selv her i Norge så det blir ihvertfall spennende! Som dere ser sklir vi bort fra mange av leverandørene våre, noe som skyldes at vi rett og slett skal selge det vi kan fra eget varemerke, jeg vil nemlig ikke se alle varene mine hos andre butikker , Byvillapaprika skal være det lille ekstra som ingen andre butikker har. Vi står litt på "tampen" nå og er i en mellomfase, noe alle er i januar, men slik er det bare .... Lekre lykter, champagne kjølere, brikker, puter,pledd you name it kommer inn +++ mye mer- jeg kan love dere en fullstappet interiørbutikk på nett  som i butikk utover nå. Denne uken er nok mye gjort , men vi har ennå mye som skal på plass. Det er bare å glede seg! Mange av våre gode leverandører skal vi fortsette å ha, men siden vi ikke vil tilby et likt varesortiment som så veldig mange andre har vi måttet ta noen tøffe avgjørelser- men ingen for tøffe for at vi ikke klarer å reise oss og få til noe enda bedre.  Interiør bransjen er veldig tøff og kan noen hente noe ut av deg gjør de det, slik er det bare ... 

Som dere har sett mange steder har ruter kommet på veg inn, vi har alt fått inn diverse ulike ruteputer i butikken, men nå kan jeg også love striper...Mye "slæske" lin , masse farger ( som tidligere nevnt) +++ - iår tror jeg mange vil elske det som kommer. Jeg kan nesten ikke vente nemlig! 

Her ser dere noe av det vi er ventet inn av tekstiler ..... i store 80x80 puter, brikker og 50x50 puter... 

Enda mer kommer, og litt etter litt skal jeg vise dere bilder her på bloggen.. 

Nå skal jeg kaste meg rundt med litt nettbutikk pakking, rydding og siste del av varetellingen .... 

Nyt onsdagen alle sammen- ingen grunn til å ikke gjøre det ihvertfall! 

Vi skrives da,dere! 

2 kommentarer

Ine M.

09.01.2013 kl.16:42

Nydelig antrekk :-) Og vakker jente som alltid ;-)
Ha en flott onsdagskveld!

Camilla

09.01.2013 kl.18:45

så pent sagt av deg-tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits