Gjett om jeg gleder meg!

Idag har jeg fått unna litt mail på mailboksen, oppdatert bittelitt i nettbutikken, sett igjennom katalogen til en av våre hovedleverandører, vært på lunsj med mamsen, vasket alle gulv i hele huset og fått vaskemaskinene i gang- en god start på en kommende hektisk uke. Den første skikkelig uken etter nyttår er veldig travel, mye skal på plass og ting skal "hentes" inn igjen etter mange late familiedager med julemat og filmdater i sofakroken. Jeg elsker denne tiden på året, alt av planer på "to do" listen ligger klare, forventningene er store og ønskene for å få gjort alt man ikke rakk ifjor er der........ Her gjelder det å brette opp armene å ta tak i det som kan bli tatt tak i. 

Idag fornyet jeg litt på såpefronten her i huset. Jeg elsker å lukte friske dufter fra duftlysene, håndsåpene, kremene, oppvaskmiddelet osv, litt hverdagsluksus er et must i en eller så hektisk hverdag ikke sant? Laura ashley og durance er mine favoritter og nr 1 -ene og alene... Ikke bare lukter det himmelsk , kremene er fantastisk til tør og skånsom hud, såpene er drøye og lysene gir en frisk og deilig duft i hele hjemmet.

Også ser det jo veldig vakkert ut også!  

Det lille ekstra .... 

Verdens flotteste lysestake -elsker den så utrolig!! Et smykke uansett hvor den står! Finnes HER...

Såpene finner dere HER ,HER og HER, og lyset finnes HER.

Og dere-gjett hva!!! ? Jeg venter denne uken hjem verdens lekreste spisestuesofa fra TM design. Vakre Veronica bak bloggen Tomineshjem- gledet meg med den store nyhet om at spisestuesofaen jeg simpelthen har elsket fra jeg så den for første gang kunne sendes til meg denne uken!! Herremin- jeg er så lykkelig !! Jeg har nemlig gjort om i spisestuen og VET den vil sette prikken over i´n og fylle den opp !! Jeg kan rett og slett nesten ikke vente!  Dere kan tro jeg venter i spenning nå, går bare å drømmer om hvilken pute som skal stå hvor-haha... Ille stas vet dere! Jeg vet jeg ikke er alene om å elske møblene hennes! 

 

Nå skal jeg spise gresk salat, fersk kylling og deilige hjemmelaget hvitløksbaguetter -nam!! 

Vi skrives! 

21 kommentarer

Stine

07.01.2013 kl.17:13

Å så gøy for deg :) kan tenke meg du gleder deg :) lysestaken var utrolig fin :):) skjønner du er fornøyd med den :) litt dyr til å være lysestake, men vakker :) ha en fin dag :)

Marianne

07.01.2013 kl.17:22

Hei igjen:) Hvilke andre varer kommer i nettbutikken og når? Har lyst på den hjertekransen, men tenker jeg må vente til i morgen/ons dersom det kommer mer fint:) Har dere forresten mange av den hjertekransen på lager?

Camilla

07.01.2013 kl.17:27

Tusen takk for det , kjære deg ! grunnen til at den er dyr er fordi det er den eksklusive krystallstaken vi synes kunne forsvare prisen, siden den er 100 % krystall =)

Nyt kvelden og god mandag

Tina

07.01.2013 kl.18:57

Hvordan er det egentlig med sånn spisestuesofa? Er det ikke upraktisk? Jeg tenker på om man har selskap da, også må den som sitter i midten ut på do f.eks, da må alle reise seg? Jeg har så lyst på sånn sofa selv nemlig!!:) lurer og på om du tar inn thg igjen? Håper virkelig det!!:)

Anette

07.01.2013 kl.19:50

Ååå! Du har et helt nydelig kjøkken!! Blir helt betatt! Det er virkelig perfekt!! Hvor har du kjøpt den fine glasskrukken du har sukker/ mel i? :)

Anette

07.01.2013 kl.20:29

Og hvor har du kjøpt den lekre liftgardinen du har på kjøkkenet?

tine

07.01.2013 kl.20:31

Hei.

Har dere lift gardin i str 110 i beige? finner det ingen plasser i butikkene

Hilde

07.01.2013 kl.21:04

Misunner deg energien og pågngsmotet ditt :) skulle gjerne hatt litt av den! Men jammen har du hatt noen spisestueløsninger i det siste, men skjønner det blir sånn når man er i bransjen, og jobber med dette. Ikke ment som kritikk, altså :)

henriettelavik

07.01.2013 kl.21:49

Kjempefint, LA har ikke jeg prøvd. Men må testes.. Lukt, myke hender og pent utseende er ikke feil på produkt. TM sine prod er jo bare FAB.

Gleder meg til å se når den er på plass.. Har hatt den på ønskelisten, men først oppussing;)

7th- Heaven

07.01.2013 kl.22:07

Det var en lekker lysestake ja!:).. og deilig med såper i lekre flasker. Litt annet enn zalo-flaska det gitt!
Jeg kunne ikke vært mer enig. Me too.. eeeelsker møblene til TMDesign hos Tomines Hjem:) Det blir noen av dem her hjemme også. Planen er klar. Må bare få ferdig ting og tang først, så:D Haha.

Men du har utrolig mye lekkert i din egen butikk også da Camilla! Det må jeg virkelig si! Lekkert,lekkert,lekkert:) Jeg har enda ikke hatt gleden av å besøke den fysiske butikken din enda, men ser jo på bilder du legger ut her når du f.eks gjør om i butikken eller får varer. Masse fint og helt i min gate:) Så jeg skjønner at jeg bare MÅ få lagt inn en tur den veien til sommeren!

Ønsker deg alt vel og en super uke!
Klem, Line

Sofie

07.01.2013 kl.23:02

Kan du skrive hvilken duft det er på LA såpe og håndkrem? :-)

Helle Margrete

07.01.2013 kl.23:03

Hei Camilla! Ville bare takke deg for den gleden og inspirasjonen du gir til oss lesere gjennom bloggen din. Ble fast leser av bloggen din først for par måneder siden, og går ikke en eneste dag hvor jeg ikke er innom. Gleder meg til å følge med videre! Stå på.

Klem, Helle

Ingjerd

08.01.2013 kl.09:47

Hei!

Vet du har hatt noen sølvrammer med " håndtak" i nettbutikken din før, har du disse enda? Vet du evt hvor man kan få tak i noe lignende?

Tusen takk for en kjempe inspirerende blogg!!;))

Camilla

08.01.2013 kl.10:01

Mine var fra thg og vi er sluttsolgt på denne leverandøren. riviera maison selger liknende og de er enda finere !

Heidi

08.01.2013 kl.10:32

Kan forstå at du gleder deg ja!!! Jeg skal bestille meg spisestuesofa selv, men denne ble jeg nysgjerrig på så kanskje jeg må vente å se på din og bestille meg en fra denne dama! Oppdaget henne først nå å gleder meg til å se hvordan dine magiske hender får satt prikken på i'en :0)

God tirsdag!

Wenche

08.01.2013 kl.10:41

Villapaprika +tm+ camillakvarsvik = fantastisk! Kjære deg, nå ble jeg spent! Jeg vurderer å kjøpe dinning sofa fra henne selv, men er ikke så flink på interiøret som deg forstår du. Kanskje jeg må "herme" litt etter deg og bestiller meg makan. Dette blir spennende, jeg gleder jeg meg til å se bilder!

Ha en flott dag, Camilla ! Du er så inspirerende og kreativ!

stina

08.01.2013 kl.11:13

Tomine er veldig flink til å hermer Riviera Maison, Jeg har desverre hørt mye negativt om TM Design, men hun har masse lekre ting, Sofa, etc :-)

Camilla

08.01.2013 kl.13:34

Det som er fordelen med tm er at hun kan tilby likdnende varer som riviera til lavere priser.. Idag "hermer" alle etter alle, det ser man på alt fra messer,leveramdører og til bloggere rundt om her i bloggverden. man må bare fortsette å holde på sitt og fokusere på seg og sitt eget og la andre gjøre det samme =)

Jeg gleder meg vilt over møblene som kommer fra tm design , synes hun har det siste lille ekstra som ingen andre har. =)

Christina

11.01.2013 kl.21:36

Hei;)

Selger dere lampene dere har på kjøkkenet hos villapaprika?

;)

Camilla

12.01.2013 kl.00:11

vi får de inn =)

christina

12.01.2013 kl.14:55

Ok,en sånn vil jeg nemlig ha på mitt kjøkken også;) Let me know ;)

Skriv en ny kommentar

hits