Langt fra ferdig...

Men en bitteliten titt skal dere få før jeg begynner å innrede og henge opp knagger,lamper, speil , sette inn masse kurver osv osv... 

Blir altså så fint, her var alt i husets gamle opprinnelse -slitt gulv, furu umalte tak ,rødt -you name it! Igår kom jeg hjem og fikk se at min kjære mann hadde  begynt å male bodene. vi har nemlig 4 store boder etter hverandre på over 30 kvm - 10 kvm av disse har jeg benyttet meg av og her skal det bli så utrolig fint!!! 

Mer bilder kommer etterpå- nå skal jeg fortsette å innrede den kommende walk inén min!! *jippi* 

6 kommentarer

Camilla

06.01.2013 kl.19:34

Hei hei.
Utrolig gøy å lese bloggen din som er en super fin blanding av familieliv og interiør. Er innom her hverfall en gang om dagen, OFTE fler :-) et avbrekk fra en hektisk hverdag, bare meg og bloggene "mine" jeg leser. Jeg har et lite ønske eller tips om hva du kan skrive om, siden du er så utrolig flink å feks pynte et lysfat, plassere lamper og pynt på en hylle eller plassere puter og pledd i en sofa. Kan du lage et lite innlegg som viser hvordan du ville plassert og dandere feks en sofa med puter og samtidig vise noen av "fellene" mange av oss går i når vi skal gjøre dette hjemme. Et sånn skal d gjøres/ikke gjøres innlegg :p (forklarte meg kanskje vanskelig nå men håper du forstår) veldig deilig garderobe foresten, misunnelsen er stoor!!

Hild Frøya

06.01.2013 kl.19:50

Stilig. Walk in hadde virkelig vært noe altså..

Mari

06.01.2013 kl.21:34

Hun har laget en video om dette en gang. Fant den ikke igjen under kategoriene øverst på bloggen her nå, men forhåpentligvis blir alle gamle innlegg lagt under kategoriene etterhvert, og da finner vi det igjen der :)

Mari

Elin

06.01.2013 kl.22:42

Din Heldiggris :). Jeg vil også ha walk in closet! Gleder meg til vi skal kjøpe hus i fremtiden! For å si det sånn er det noen ting som skal prioriteres mer enn andre da ;)

Gry

06.01.2013 kl.23:02

Heisan. Du får kjøpt plater som passer akkurat oppå kurvhyllene dine- i ulike lengder...lykke til

VILLASKOGEN?

06.01.2013 kl.23:24

LUCKY YOU!

Vi har mye større soverom enn vi trenger i Villaskogen, så gleder meg til å se ditt ferdige resultat! Så får det bli et av mine nye prosjekter :)

Ha ei fin fin uke!

Klem!

Skriv en ny kommentar

hits