I møte med fremtiden...

Idag har dagen gått fortere enn jeg har fått med meg og jeg har siden jeg åpnet øynene mine kl 0730 følt at jeg har hatt et las med energi jeg har hatt behov for å få ut via kreativitet. Men, dere - kan jeg bli annet enn supergira når jeg ser alle de flotte nyhetene som kommer inn i butikken første uka dette nyåret!! Jeg trodde nesten jeg skulle miste pusten når jeg så den nye gruppen idag og enda mer gira ble jeg når jeg fikk vite at vi venter inn noen RÅ lekre putetrekk fra Byvillapaprika de kommende ukene nå !!!!

Vel, idag har vi jo også hatt styremøte og planene for året er så bra og gjennomtenkte, vi er altså et så godt og sammensveiset team som styrer denne skuta sammen og bedre team tror jeg ikke jeg kunne fått meg.! Nettbutikken var emne nr 1 idag og til dere som er kunder der!! Nå kan dere glede dere, vi har nå bestemt oss for å få ut hele vare sortimentet i butikken på nett, noe som vil si mange hundre artikler og varer ! Dett vil si -bedre nettbutikk, mer varer og bedre oppfølging av nettbutikken i hensyn til nyheter osv! Så nå til det store spørsmålet som jeg velger å stille dere for å kunne yte best mulig ut til dere med det dere vil- har dere noen ønsker for varer i butikk og nett? Vi har jo startet på varebestilling for  vår/sommer 2013 og kan bare forbedre oss med dere som dommere- hvilken varer er ønsket ut i nettbutikken og hvilken tekstiler er høyest på ønskelisten? 

 

Nå skal jeg sette meg ned med mailen min, over 40 ubesvarte mailer skal besvares og arbeidsplanen for imorgen skal settes opp! Nyt kvelden mine vakre - det skal jeg når den tid kommer! 

Tenk for et år siden så butikken min slik ut; 

Imorgen kommer nye bilder fra den super flotte butikken min, som har blitt vakrere og vakrere med året som har gått!! 

Inntil det - ha en god natt! 

10 kommentarer

Ann-Kristin

04.01.2013 kl.00:30

Hei!
Har dere fremdeles noen fler igjen av de toalett/sminkemappene i forskjellige farger igjen?

Unn Karin

04.01.2013 kl.10:51

Hei. Gleder meg til masse nytt i butikken. Jeg ønsker mer putetrekk og løpere til å ha på bordet.
Ha en fortreffelig dag da:-)

Tina

04.01.2013 kl.12:15

Fantastisk!!! gleder meg!! :-) jeg ønsker meg at du tar inn THG igjen, de har så lekre produkter. Ellers kanskje at du går over til posten som leverandør istedet for my pack, for jeg synes det er dumt å bestille fra deg. Satt på jobb en dag å så på byvillapaprika, og det var flere som sa at det var synd portoen er så dyr, for du har så mye fint! :-)

Anette

04.01.2013 kl.12:47

Puter!!! Og gjerne løpere og brikker til bordet, lamper (trenger noen lekre vegglamper!!), spisebord, skap/vitrine, stoler, gulvtepper. Ja, gjerne alt annet interiør også;-) Veldig fornøyd med leverandørene dere fører som Nomi, Tine K Home, Sense of Joy, men savner Lama og THG!!

Enig med hun over, synd frakten er så dyr, hadde nok handlet oftere om den hadde vært lavere.. (betalte faktisk mindre frakt da jeg fikk en vare som ikke lå inne på nettbutikken - hva skyldes det?)

Du har en flott butikk Camilla (og gjort en formidabel!! jobb) og jeg gleder meg til dere utvider netbutikken!!
Lykke til!

Klem fra meg

Josefin

04.01.2013 kl.13:26

Hei,

du har masse fine produkter, men ønsker mer lamper! Og sengegavler, lik den du har...:-)

Den største forandringen jeg synes du bør gjøre er å senke fraktkostnaden når man bestiller i nettbutikken. Jeg har tenkt å handle flere ggr men blir "irritert" over dyr frakt og lar være. Hadde bla tenkt å bestille gummibootsen i høst, men frakten kom på 175 kr - altfor dyrt. Mange nettsteder har toppen 99 kr i frakt og da blir det der jeg handler...

Carrin

04.01.2013 kl.15:48

Flere varer i nettbutikken; for ei fantastisk nyhet!! Jeg kunne tenkt meg flere lamper ja! Og maling :) Bedre utvalg av pure & original. Evt drivved beis med tilhørende tips og triks i bloggen din! Og lykter! Lamalykter i alle str.

Sofie

04.01.2013 kl.16:01

Veldig enig med de som sier at frakten er for dyr! Det er grunnen til at jeg aldri har bestilt noe. De fleste nettbutikker har en fast frakt på max 99 kr, så det burde være en mulighet for her også vel? :-)

Ellers så håper jeg på mer putetrekk, løpere, duftlys, lysestaker, "småpynt", såpe & duft...

Linda:)

04.01.2013 kl.16:05

Hei hei:)

Ååå..For en fantastisk nyhet, og nå gleder jeg meg masse:)
Trenger mer interiør ting,tekstiler, lamper,klær og ikke minst PUTER. Begynner å like puter, takket være deg;)
Jeg har snart bursdag så jeg prøver å overtale mannen til å dra til butikken din(bursdagsgave), hi hi..

Ha en nydelig fredagskvelden!

Tina

04.01.2013 kl.20:05

Jeg som skrev at det var dumt å bestille fra deg mente såklart dyrt!;)

Stine

05.01.2013 kl.00:12

Hei! :)
De to store lyktene du har stående på bordet, men sølvbunn og ovalt glass på toppen, hva koster de? og får du de inn i nattbutikken? :) Har gått og siklet eter slike i lang tid nå! :D

Du gjør en utrolig bra jobb med både blogg og butikk! Stå på! :) Du er superflink!

Skriv en ny kommentar

hits