Nesten to døgn i drømmeland..

Nå er jeg lei..Har man ikke syke barn blir man syk selv og er man syk selv blir mannen syk. Vi fikk barnefri i to døgn for å få jobbet og koset oss på søskenfest, en fest vi søsknene synes er morsomt å ta oss før nyåret kommer. Vel, akkurat søskenfest ble det ikke på oss, heller barnefri og oppkast,feber, halsinfeksjon og mas... Jeg spyr snart bare av ordet og føler meg helt skjelven etter alt kroppen har gått igjennom av sykdom de siste 48.timene. Ettersom jeg har måttet takke nei til det ene og det andre pga sykdom denne julen gleder jeg meg veldig til å starte året 2013 med blanke ark og en frisk kropp! 

Jeg forstår ikke hvorfor denne sykdommen ikke naturlig kommer seg ut av kroppen min snart, jeg er lei og kjempe sint for å ikke føle meg bedre.. En tur på butikken idag føltes ut som en mareritt, noe som ikke er likt meg å synes.... Æsj... Andre enn meg som har vært syke og som vet hvor lenge denne grusomme forkjølelsen og den intense kvalmen sitter i kroppen?. Jeg tror jeg har sittet å knasket Marie kjeks og sippet iste siden jeg stod opp, mat frister ikke!!  Vel, uansett sykdom eller ikke.. Iår var jeg så heldig å fikk masse lexington Håndkler til jul og det i grått og blått - ille deilig!!  Og fargen som heter "Himmelblå" har blitt en klar favoritt og kjempe lekkert å blande med Marine og lyseblå -når de nye møblene våre kommer i midten av januar skal det virkelig bli lekkert ! *smiler* Jeg får håpe jeg er frisk innen det,hmmmmmmm. ?  Vel, i mellomtiden kan dere jo få se fargen og hvor pent det ble på badet med den! 

Badet vårt er som dere vet ikke stort, men med små vakre detaljer og deilige farger er det nokså hyggelig... 

Nå har jeg tenkt til å prøve å gå meg en liten tur ute i frisk luft.. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd jeg hadde fått svineinfluensaen, men jeg vet jeg har fått halsinfeksjon og lungebetennelse etter legenes prøveresultater... Så da er det bare å håpe at penicillinen jeg har fått vil ta knekken på det som er av baseslusker i kroppen min.... 

Dersom noen har tips til-bli-frisk-i-kroppen -tar jeg de imot med et STORT takk! 

17 kommentarer

line

29.12.2012 kl.18:36

Les boka kjernesunn familie ;-)

VILLASKOGEN?

29.12.2012 kl.19:02

Føler med deg!!!! Fy f...så kjipt det er å være syk!!!

Jeg er selv i elendig form på 3.døgnet.

God bedring til oss begge...

Klem!

Smf

29.12.2012 kl.19:16

Nydelig farge:-) Stakkar deg,hadde jeg kunnet sagt hokus pokus bli frisk,så skulle jeg sagt det;) Du får ha god bedring, nå går det sikkert bare en vei:) venter spent på bilder fra tidlegare hus:-)

Susan

29.12.2012 kl.19:35

Hvis du har lungebetennelse må du bare ta det helt med ro, hold rett og slett sofaen. Ikke gå ut på tur . Det tar tid å bli frisk.

Linn

29.12.2012 kl.19:40

Hei..
eg vant i kalenderluke 21,og har sendt mail for lenge siden men ikke fått noe svar?

Anita

29.12.2012 kl.19:50

God bedring. Håper dere er friske til nyttårsaften da iallefall. :)

Camilla

29.12.2012 kl.19:52

Hei.
Da må må du sende en mail til og oppgi navn og mail adresse slik at vi kan matche den opp mot kommentaren din. Jeg har nemlig alt fått mange mail på denne luken, hvor alle sier de da isåfall er deg, men jeg har ikke fått noen svar på felles mailen jeg sendt tilbake hvor jeg ba om info.

Dette har skjedd med så å si alle lukene våre iår og skaper mye jobb og "tregere" utsendinger pga vi må gå noen ekstra veger for å vite at vi gir gavene til riktige personer.

Send en ny mail og merk den gjerne med kalender og luken du vant=)

ha en flott dag =)

lillian

29.12.2012 kl.19:54

Hei hei;-);-)
et tips mot kvalme er å drikke blåbær saft og spise kaptein kjeks. høres veldig kipt ut men d funker:-) så flotte håndkler du hadde fått. elsker fargene!!
Ønsker dæ god bedring!!
Klem fra meg!!!

Kristin

29.12.2012 kl.20:57

Stakkars ! På apoteket får du fatt i noe som heter svarthyll. Dette er flytende slik som hostesaft, smaker absolutt ikke godt men fungerer som bare det :) Vi har alltid en hjemme så når vi merker vi begynner å bli litt syke tar vi stor dose av den, altså mer enn anbefalt. Friske som bare det dagen etter stortsett :)

Unn Karin

29.12.2012 kl.21:34

Huff så kjipt å bruke ungefri dager til å være syk, æsj altså. Ja det er vel bare å lytte litt til hva kroppen sier og slappe av på soffan og ikke stresse med å bli frisk, men skjønner godt at du ikke har tid til det altså.. Masse gooood bedring;-)

Torunn

29.12.2012 kl.22:26

Hm..Camilla. Ja, å være syk er ikke gøy, og det passer aldri. Du har kanskje ikke så mye å gå på fra før av, så forsøk å lytt til kroppens signaler,

Nok søvn og masse drikke anbefales. God bedring!

Pea

29.12.2012 kl.22:28

Føler så utrolig med deg! Her har vi ikke vært annet enn syke siden oktober, og jeg hater det. MEN det kan ikke bli annet enn SÅÅÅÅ mye bedre trøster jeg meg med når det står på som værst. La kroppen jobbe med sykdommen, og ta det med ro.

Linn

29.12.2012 kl.23:02

ok..nå har eg sendt en ny mail..men trodde det var så enkelt som at dere såg mail adr på kommentar feltet og at det kommer fra samme mail? Håper du får mailen nå og at det ikke blir mer rot, da eg har ventet på premien hele romjula:)

Miriam

29.12.2012 kl.23:10

God bedring!!!

Camilla

29.12.2012 kl.23:37

Jeg kobler de ikke alltid opp mot hverandre, da noen har flere mail. Du måtte nok uansett ventet på pakken din i romjulen, da jeg ikke sender ut noen sendinger i denne perioden pga fraktsystemet vårt ikke holder sendinger med tollpost da-dette står også opplyst i innlegget GOD JUL og GRATULERER TIL
http://villapaprika.no/page/2/
http://villapaprika.no/page/3/

Vær heller hoppende glad for pakken som kommer, det ville ihvertfall jeg vært =)

Ha god kveld<3

Linn

30.12.2012 kl.00:33

jeg er såklart hoppende glad, bare håper dere sender premien til rett vinner, for eg fikk aldri noen mail tilbake på den eg sendte for 1 uke siden:)

Camilla

30.12.2012 kl.01:42

det blir den nok. =)

Skriv en ny kommentar

hits