Interiør 2013-hva kan du forvente?

Siden jeg vet de aller fleste ennå er i julemodus og i familielag tenkte jeg -hva er ikke bedre enn å lese noe nytt,friskt og spennende når øynene faller tilbake på dataskjermen for et lite avbrekk? 

Vel, jeg tenkte å ta for meg nyhetene vi er ventet fra nyåret nå, fargene som kommer og litt hva dere kan vente dere å se av varer i Villapaprika så fort vi åpner dørene igjen etter romjulen og nyttår. Vi i Villapaprika tenker pastell, men ikke babypastell-heller mer "gamle" duse farger som tar pusten fra deg og det tøffe maskuline som setter prikken over det. 

Alle som leser bloggen min og som har lest den en stund nå vet jo at BLÅ i LYSE og MØRKE farger er trygge når det kommer til sikre farger dere kan ta frem igjen. Jeg har siden mine første lyseblå liftgardiner fra Jorunns interiør kom opp hos oss i 2010 vært trollbundet av det blå, så lenge de går over i det kalde så klart. 

Bildene er fra ingen andre enn Lexington-de vet hvordan de skal få deg til å rynke på smilebåndet og tenke "friskt" .. Vi skal når nyåret kommer "pusse" opp litt i butikken, med spennende farger, soner og nytt på nytt med interiør -det er bare å glede seg-det gjør ihvertfall vi! 

Jo, vi kan jo ikke glemme de andre fargene som kommer.....Vel....

Rosa, er også en sikker farge for året, som det også tidligere har vært og vi har bestilt inn våre egne  nyanse nå som er ventet inn like rundt hjørnet med mye tøft i grått. Jeg kan love dere at dere vil elske rosa-og har dere ikke gjort det før vil dere gjøre det nå! 

Itillegg til rosa vil sommeren  2013 by på mange KNALL farger som er enda mer knall enn hva de var ifjor,men før vi havner der vil nok mange hjem ta inn en, kanskje to spennende nye farge som mosegrønn  og BRINGEBÆR rødt... Vel, nå gjenstår det bare å se nå da...Hvor vågal nettopp du blir og hvor langt du lar deg forføre av disse deilige fargene(? ) Og husk -sort er det siste nye nå, men skapt ut av detaljer, ikke overdrivet. 

Ha en fortsatt deilige romjul! 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits