Siste dagen?

God morgen og god torsdag! Idag er dagen hvor vi har fått unna masse jobb på morgenen, spise frokost sammen, sett barne tv og lest alle statusene til folk på facebook angående denne dommedagen hvor jorden nå i natt kl 00 den 21.12.12 skal gå under.. Noen som tror på dette? Vi får vel håpe og tro at dette bare er feil og ikke har noen rot i virkeligheten. Det ville jo vært veldig trist om det skulle ha stemt!

Vel, her hjemme er det ihvertfall ikke noen spor etter at jorden skal takke for seg, sola skinner, luften er klar og julefølelsen er på plass! Nå er det i mitt tilfelle kun 2 arbeidsdager igjen før juleferien skal nytes med deilige late familiedager...  Først må litt jobb til, mange venter på bestillings varer fra våre leverandører og pga utrolig stor sendingspågang nå  i julen har det vært mye forsinkelser som vi ikke klarer å gjøre noe med... Jeg har derfor gitt jobben over til noen som er flinkere til å følge opp,purre på og sjekke til en hver tid hvordan det ligger ann.... Jeg har siden slutten av november bodd i mailarbeid og rekker ikke over alt alene, så da må man ta imot hjelp og råd. Noe jeg forsåvidt synes er veldig fint , det er jo så mye en lærer hver dag og flinkere kan man jo alltid bli...Sette seg mål og slå sine egne rekorder tror jeg er kjempe viktig..... 

Huset skinner og lukter rent og jeg gleder meg til å komme tilbake på jobb i 2013 -- tenk dette blir det andre driftåret vårt-oj som tiden flyr! 

Jeg håper dere alle får en nydelig torsdag og kommer innom butikken om dere bor i nærheten for litt julegaveshopping! Nå skal jeg fortsette kontorjobbingen og levere barna i barnehagen.... 

Vi skrives! 

5 kommentarer

tone

20.12.2012 kl.18:19

Hei :-) De store blå putene i sofaen din får man bestilt de på nett eller er de bare i butikken :-) mvh Tone

Camilla

20.12.2012 kl.18:21

hei- dem kommer på nett i januar, nå ahr vi kun 4 igjen så om du vil ha før det må du sende oss en mail-koster bare 359 per trekk =)

Marie

20.12.2012 kl.21:59

Håper ikke det er siste dagen da! ...

Camilla

20.12.2012 kl.22:20

vi får vel satse på at det ikke er det vel=)

KINE S.H.

20.12.2012 kl.22:49

Nei, jeg regner med at den forb#€%@ vekkerklokka ringer i morgen tidlig også.... Skulle ikke forundre meg om lørdagen også kommer like herlig når den skal.

Er så fint og julete hos deg nå atte :) Bare elsker de Menu-stakene. De er überlekre!!

Skriv en ny kommentar

hits