Help me!!!

Kan jeg være mer uheldig ???? Har dere noen gang vært på toalettet prøvd å trekke opp å fått null respons? Vel, i mitt tilfellet hadde jeg kun tisset ( takk gud) men ville det trekkes opp-hmmm -NEI! Fru Kvarsvik var nemlig tidligere på morgenen ute med vofsen sin og hva ser hun ----- joda hele vannslangen stod å spyttet ut vann i MENGDER ..Og flink mann som jeg har skulle han skru av stoppekrana til vannet ute og det Håkon trodde var hovedstoppekrana til ytterkranen var stoppekrana til hovedhuset og hva skjer når han skrur den av-joda vannet forsvinner og Camilla forstår ingenting!!! Helt topp!!!! Så kommer vi til moroa .... Pæra på badet går og min kjære mann bytter da denne pæra, jaja-dette vet jeg høres enkelt ut med det ble det altså ikke!!! Når den nye pæra ble satt i hva skjer? joda... iNGENTING,absolutt ingen ting! Hjelp igjen..... Fru Kvarsvik setter himmel og jord i bevegelse og elektrikeren kommer for å se hva som kan ha gått i stykker og pinligere skulle det virkelig bli!!! Elektrikeren kom å sa at pæra var for LITEN!! Dere, hvor pinlig er ikke det-pæra er for kort liksom ...... Går det? Jada, det gjør det! 

 

Ting ordner seg og etter besøk av både rørlegger og elektriker er huset i rødåsen på stell igjen..... Jeg må få diplom i å kunne få folk til å tjene bra på latterjobber...... Og nå har jeg også gjort meg ferdig med jobben for idag.... Den har vært benket foran skjermen og jeg har nesten ikke gjort annet enn å vende meg til de firkanta øynene mine....

Vel, du får ikke mer jobb enn det du skaper selv--haha.....

Julehandel,julebord,julejobbing,barnehage,lucia......++++......Jula er herlig dere! Den merkes ihvertfall! Så dere --har dere hatt en liknende dag som meg? PLEASE si at dere er akkurat like flinke på rør og elektrisitet....!  

10 kommentarer

Maria Hanssen

18.12.2012 kl.22:58

Hihihihi.. Søt dokk e ;)) har desverre ikke opplevd d der enda :p bedre å få hjelp i alle fall å vit at d ikke va nå galt ;)

unnka

18.12.2012 kl.23:19

Ha ha ler meg skakk nå i kvellinga. Har heldigvis en meget handy mann så slipper å ringe etter hjelp med det første:-) Ha en fin kveld fortsatt ;-)

May Linn

18.12.2012 kl.23:46

Du kan skylle ned toalettet med en halv bøtte (alt ettersom) med vann, som du heller i litt fort .. alt på en gang! Lærte trikset da vi bodde i et hus som ikke hadde vann ved f.eks. strømbrudd. Nå har vi egen brønn med naturlig trykk og fall, så hit kommer flere av de nærmeste naboene for å bruke "fasilitetene" hvis strømmen er borte ;) Ganske kjekt! Men det finnes altså råd i en do knipe :P

Lena

19.12.2012 kl.00:27

Åååhh så utrolig pinlig!! Føler virkelig med deg! Har ikke opplevd noe lignende selv heldigvis, men kunne nok ha skjedd meg også... : p haha..

VILLASKOGEN

19.12.2012 kl.00:40

:)

Ta gjerne en titt på bloggen min hvis du vil se alt fra bryllupet mitt.

Venter spent på dagens kalender :)

Klem!

Charlotte

19.12.2012 kl.08:00

Haha, hverdagen skal ikke være kjedelig :-D

may

19.12.2012 kl.09:09

He he, jeg har det verst med bil. Fylte engang så mye olje på bilen at det fløt ut i motorrommet. Oljelampa lyste uansett hvor mye jeg helte på......så viser det seg at sensoren til oljelampa var sund og jeg tenkte jeg "slapp unna" med den, men neida. Spørsmålet var: jamen har du ikke peilet olja? Hææææ hvafornoe peile olje????
Dette var litt pinlig siden hele verkstede hørte det, men jeg pekte på mitt platinablonde hår og sa:" Gutter, ser det ut som jeg skal kunne peile olje?" Så nå er jeg hu dumme, blonde som leverer bilen sin på service og verksted for den minste lille ting, men jeg får litt ekstra omsorg og service. Så det kan lønne seg å være litt teit :)

Nina

19.12.2012 kl.09:49

Hi hi det er fort gjort :) Takk for at du sprer latter og glede iallefall :)

Ønsker deg en fin dag :)

Hilsen Nina
http://drommevillaen.blogg.no

Natazha E

19.12.2012 kl.09:57

Prøver lykken :)

Line

19.12.2012 kl.11:52

Harmonisk jul sa du? -Jeg skal ikke ha på nissedrakt. -Jo jeg skal. -Neei jeg vil ikke ha på nisselue -Jeg vil ha den rosa strømpebuksa -Neeeeeeei!!!! Jeg VILLE jo ha nisselue, ikke den. -Jeg vil ikke spise! -Du SKAL spise. (Legger seg ned å furter på gulvet- dytter borti juletreet). BRAK!! Masse glass. Barbent mamma.... Ååååååååååå AUTCH der satt den i tåa... -Jeg skal ikke i barnehagen. -DU SKAL I BARNEHAGEN!!!!!! Harmonisk jul sa du?

SÅNN var min morgen :) Håper dagen din bare blir bedre. God jul!

Skriv en ny kommentar

hits