Vi kutter den rød og kaller den blå ....

Akkurat som nevnt over har jeg kuttet den "røde" tråden her hjemme og valgt å kalle den blå-synes liksom det er en bedre beskrivelse av mitt hjem... haha.. Jeg elsker blått og det kommer jeg til å gjøre i lang tid fremover -fargen kommer det masse av! 

Kontrast - det er noe jeg kan definere min stil som. Jeg er en myk kontrast person som liker å finne stiler som kan blandes sammen. Vi har jo alle hver vår stil, noen liker mye av det samme -andre liker å skape sin egen. Stilen min velger jeg å kalle "villapaprika" stil, jeg har i lang tid alltid valgt å slå "ører" på putene mine( det kan dere se i arkivet) Jeg har aldri vært super "fan" av å brette teppene i sofaen, men heller tilfeldig plassering -litt sånn som at det ser ut som du nettopp har sittet der selv om putene står helt perfekt plassert. Jeg elsker det glamorøse for det får frem det feminine i stilen min, blank sølv blandet med børstet, glitter blandet med glass hvor treverket jeg velger å bruke til det er tungt og tydelig slik at det blir en myk overgang fra det feminine til det maskuline som hentes opp med rette linjer som strammer og rammer inn hele stilen.  

Jeg blander aldri varm og kaldt dersom det ikke er noen form for grunn ...-Rødt å blått er FY i samme rom-norskeflagget passer ikke inn som rammeverk i stuen min.. Fiken å rødt --Her må jeg sette ned foten,blande man disse fargene "drepes" det kalde preget og det vil virke rotete. Brunt og beige er standard -prøv noe nytt-lin og beige samt kamel for eksempel... Farger som er pene sammen og som alltid er sikre er rødt +rosa... Lin+lyseblått+grått+sand. Rosa+brunt +kamel+sand. Marine+beige+hvit, men her gjelder det å være kritisk til fargen på det mørke blå. Fiken+grå+sand = dette er herlige farger sammen, men husk å velge kalde farger, går det over i grått vil det alltid være lett å supplere med mer. (du må jo like det også da) 

Soverommet vårt går det i blått, men jeg ønsket likevel ikke overdrive det. Ting skal være stort i mitt hjem ( det har dere sikkert hørt meg si 1000 ganger før) da virker det ryddigere,eksklusivt og mer "pompøst" selv om det kanskje ikke er så dyrt. Det er liksom noe jeg elsker -å få ting til å se kjempe flott ut selv om prislappen er lav-mye for pengene kaller jeg det!  

Vi har valgt å legge penger i en skikkelig seng og lys tette gardiner fra jorunns , men ellers har jeg valgt Ikea nattbord, princess sengekappe som er hvit ( den er jo alltid trygg) Sengegavelen er fra bohus og kostet 2000 kr, lampene er fra LAMA ( tidligere produkter i Villapaprika) Hotellputene kjøpt hos RYEN i østfoldhallen,grove linputer i marineblå fra Byvillapapirka ( disse koster bare 239,- og er i 100% lin) teppe på gulvet er fra Villapaprika og kan kjøpes på bestilling, sengeteppet er fra Villapaprika og er fra vår tidligere leverandør LAMA ( alt lama selges på 20 % ) .de søte små klokkene var noe jeg kjøpe på IKEA for moro.. haha....  

Her inne har jeg holdt meg til fargeskalaen jeg ha nevnt over, det blir jo så ryddig og delikat og sist,men ikke minst -lett å like! 

Dagens lille Interiørtips fra meg; 

Tenk enkelt og ikke bland for mye, hold det stilrent og ha ting daglig rundt deg, da blir rommet elskbart! ;) 

 

Ps; dette er mine meninger, det betyr ikke at dette er riktig selv om jeg mener og synes noe,kun tips for å få en "villapaprika" stil. 

11 kommentarer

Sylvia

15.12.2012 kl.20:44

Gode tips :) som jeg prøver å følge her hjemme hos meg også :)
Ha en fin lørdagskveld !!

Anne-Marthe

15.12.2012 kl.20:44

Er så utrolig flott det soverommet deres:)

Camilla

15.12.2012 kl.20:49

såå bra- godt de er til litt hjelp<3

Camilla

15.12.2012 kl.20:50

tusen takk, pent sagt <3

Silje

15.12.2012 kl.20:52

Dere har det så fint, du gjør det slik at alt ser så innbydende ut, får bare lyst å legge seg ned i sengen, hehe:)

Marita

15.12.2012 kl.21:41

Du har et fantastisk fint hjem. Og soverommet, det vil jeg ha :) hehe, men jeg fant ikke sengeteppet ditt i nettbutikken, er alt solgt ?

Camilla S.P

15.12.2012 kl.22:03

Kjempebra innlegg! Veldig glad i stilen din :)

May

15.12.2012 kl.22:42

Hei:) hvor er adventstaken i vinduet fra? :-)

KINE S.H.

16.12.2012 kl.00:04

Jeg må bare si det - jeg har kjøpt utallige interiørblader, tatt vare på hundrevis av kataloger og lett på nettet i flere år etter noe som kunne hjelpe meg til å knekke koden.

Hva jeg likte har jeg alltid visst hva er, men å finne det som kunne hjelpe meg å sette alt i system har uteblitt. Helt til nå. Da jeg fant bloggen din falt alt på plass. Du mikser glamour med det grove, noe jeg trodde var "fy-fy". Du har det "varmt" selv om fargene er kalde.

Jeg har alltid trodd at man skal ha ett bilde, et par lysestaker og en blomsterpotte på ett sted - punktum. Neida - ikke hos Villa Paprika. Her er det så mange lysestaker og lys du bare måtte få plass til. Herlig! Og så jeg som har lykter og staker i skuffer og skap til lagring. Ei mere. Jeg har dratt det ut og satt det a`la Camilla og det er så fint. Nå kan jeg jo til og med kjøpe flere - lykke!

Din blogg er en daglig glede og inspirasjon for meg og så mange andre. Du kommer med tips og veiledning som gjør at man kan finne sin egen vri på det. Som hjemme hos meg - har ikke brukt mange kronene på det jeg har gjort i det siste. Jeg har bare tatt frem det jeg allerede hadde :) Januar og februar skal brukes til å pusse opp kjøkken og soverom. Fortsett å poste bilder. Jeg koser meg med hvert eneste bilde du legger ut.

Oi - det ble et langt innlegg denne gangen, men tusen takk for en super blogg atter en gang!

Solfrid

16.12.2012 kl.13:53

Du har det bare såå gjennomført fint i alle rom=) Liker at du har slike tipsinnlegg=)

I det siste har jeg lagt merke til at du har to firkantede lykter i hus. De er hvite av tre? med brun hank. Hvis du skjønner hvem jeg tenker på? de sto på skjenken på det bildet du viste at du hadde malt den hvit.

Jeg bare lurte på om de var fra butikken din, og om de kommer i nettbutikken? de er så dine=)

Caroline Otilie Lindberg

16.12.2012 kl.17:50

hei, hvor har du kjøpt den runde teppet på soverommet ditt ? Superfint :D

Skriv en ny kommentar

hits