Over 80 år....

Noen ting får en større plass i hjertet enn andre og en av de tingene som for meg har en høy betydning er Nissehuset som min kjøre Oldefar lagde for over 80 år siden. Det er rett og slett nydelig og har masse sjel, det er nå jeg føler julestemningen kommer snikende på-når Oldefarhuset flytter inn. To av glassnissene er over 80 år og krystallglassene det samme -sjarm og vakkert! 

Nissehuset med sjel .

Røde julebånd har kommet på lysene og masse tente lekre t-lys er tent i verdens nydeligste t-lysglass...Finner HER  i nettbutikken. 

Har du noe med sjel som kommer fram i julen ?

6 kommentarer

Katrine

13.12.2012 kl.21:24

Dette er den vakreste julepynten synes jeg, den med sjel i... Ingen over ingen ved siden av.
Jeg har arvet juletre pynten til min kjære mormor, knallrøde glass kuler, og hvor jeg er glad i dem. Jeg har prøvd meg på å kjøpe sølv kuler og lignende... Men intet tre blir så fint i min stue som før de gamle røde kulene er på plass. Sammen med kulene er det ett bittelite julehus med en liten nisse foran som mormor alltid hadde inn mot stammen i juletreet. Når det blir plassert på samme sted i min stue, lille julaften begynner virkelig jula... Når jeg tenker på det, kjenner jeg at julefølelsen er på vei...
Ha en fin førjuls tid...

Beathe

13.12.2012 kl.22:09

Min julestemning kommer for fult da et fint 2 etg. laftet trehus med lys inni er satt på plass med nisser og lite juletre foran oppe på sjenken vår. Dette huset har mine barn fått etter sin farfar.
Klem Beathe

Linn

13.12.2012 kl.22:27

Så flott det var. Den beste pynten er den som går i arv fra eldre til yngre generasjoner. Jeg leser bloggen din fast og er veldig kresen på hvilke blogger jeg gidder å bruke tid på å lese. Jeg snes du er veldig flink til å variere det du skriver om, litt om barna og familielivet, interiør og livet generelt. Jeg husker for en stund siden skrev du om ei venninne/familiemedlem som også hadde interesse for interiør og du tok bilder av hvordan hun hadde innredet hjemmet sitt. Dette syntes jeg var veldig spennende og håper du en gang kanskje får gjort noe lignende igjen. Det er jo ofte veldig inspirerende å se hvordan andre har det.
Ha en fin kveld!

Kari

13.12.2012 kl.23:06

Nydelige bilder.....

Jeg falt pladask for de små nydelige te-lysestakene og har allerede bestil dem fra deg :)

Klem,Kari

Siri

13.12.2012 kl.23:07

Hei, hvor er de flotte høye lysestakene dine fra? :D

judy

13.12.2012 kl.23:15

hei! jeg bare lurer på hvordan jeg kan "melde" meg på julekalenderen din ? :)

Skriv en ny kommentar

hits