Da er vi tilbake!

Endelig! Idag har dashboardet vært nede og jeg har ikke hatt mulighet til å skrive noe som helst -wordpress er noe shit noen ganger. Like stresset blir jeg hver gang og idag var intet unntak. Nå er det oppe å går som normalt og jeg har satt opp litt ting på diverse ting jeg kan blogge mer og mindre om og da lurer jeg jo også veldig på hva dere vil lese mer om, ser mer fra osv.. Jeg blir jo litt sånn, hva kan man si? Litt lei til tider for det å skulle skrive noe nytt 1-3 ganger så å si hver eneste dag er ikke bare -bare. Jeg synes noen ganger det er vanskelig fordi jeg blir bitt av denne bloggtørketiden og da er ideer og tips fra dere supert å få slik at jeg kanskje får noen nye innspill om hva dere faktisk liker å lese om. 

Idag har vi vært i bursdag til mitt eldste kjære tantebarn Aleksander som idag ble 14 år -fjortis -synes jeg nettopp var det selv.. haha. Om 8 år har jeg jo barn på den alderen selv -tiden flyr! Vi er jo en stor familie og til neste år kommer det to tantebarn til, men med 5 søsken som i snitt har 2-3 barn hver og megselv som har to blir det aldri kjedelig! 

Hotel Cæsar i virkeligheten - det er oss, vel kanskje ikke så fylt opp med konsern intriger -men nok å sette fingrene i altså!

Så da er litt av innholdet i tiden fremover på denne bloggen opp til dere =) Kommentarfeltet er deres, mine vakre! 

10 kommentarer

VILLASKOGEN?

12.12.2012 kl.23:06

Keep up the good work! Men i tillegg leser jeg gjerne mer om deg og familien din! Hva skjer i din hverdag bortsett fra interiørverdenen? God mat. Hvordan har du nådd så langt??? Må man være egoistisk og ikke ta så mye hensyn eller går det fint å komme langt selv om man er grei og snill mot alle rundt seg?

klem!

Linda

12.12.2012 kl.23:28

Mer bilder fra huse ditt! :) får aldri nok. mer om hverdagen osv! Hadde vært morro å "fulgt" deg i en såkalla typisk dag for deg. fra du står opp til du legger deg om du skjønner?! :)

Tonje serine

12.12.2012 kl.23:37

Prøver på endo en luke å krysser fingrene!

Jeg har lenge leitet etter et perfekt fat til å ha på bordet mitt, og dette var bare nydelig! Så hadde blitt veldig glad hvis jeg klarte å vinne denne gangen! Må forresten skryte litt om alle de flotte tingene du har i butikken din, bare dumt jeg er en student med ikke alt for mye penger, så det blir for det meste bare "vindu shooping" på meg :)

Stina

13.12.2012 kl.00:24

Mer om huset ditt, familien og litt mer personlige ting og mindre butikk!! :-)

ingvild

13.12.2012 kl.00:24

Har sagt det før og sier det igjen; elsker bloggen din!! Det er supert å lese innleggene dine uansett hva de handler om og få masse inspirasjon av det du skaper i hjemmet ditt, så fortsett med det. Ifht tips til hva du kan skrive mer om kan kanskje være fra matlagingen? Selv om du ikke har en matblogg synes jeg du har så flotte oppskrifter der fra før - så jeg tror du svinger deg ganske bra på kjøkkenet med en egen touch på verket der også:) F.eks. rundt høytider, baking sammen med barna, deres familietradisjoner. Innlegg fra selskap er også koselige å se innimellom. I den forbindelse, kanskje det kan være lurt å legge på vannmerke på bildene? Det er mange rare folk ute i verden så man vet jo aldri og da er det vel fint å være på den sikre siden:) Ellers så støtter jeg flere bilder av huset; smarte løsninger, forandringer, fra utsiden, hvordan du planlegger uteplassen til våren, vårrengjøring av utemøbler, oppussing etc. Setter pris på at du er ærlig ovenfor leserne dine at du er inni en liten bloggtørke for tiden men det er forståelig. Du har en imponerende jobb som du er så flink i, så keep up the good work :-)

Kristine

13.12.2012 kl.00:56

Kunne tenkt meg flere bilder fra hjemmet ditt:)) synes det er rå spennende å se på bildene dine og finne inspirasjon til meg selv:) dessuten får jeg alltid lyst å handle på nettbutikken din etter å ha funnet noen skatter på bildene som passer perfekt i min stil;) meeeer bilder, ja takk:)) ha en fin adventstid :)

tine

13.12.2012 kl.09:04

Hei Camilla.

Er det Mina på bilde nummer tre? Er dere i familie?

Ønsker deg en god jul:)

Camilla

13.12.2012 kl.09:21

MIna? nei dette er tantebarnet mitt og kjæresten til min bror =)

tine

13.12.2012 kl.12:37

Det lignet bare på Mina Hadjian. Hun er vel fra Fredrikstad, så tenkte kanskje det var henne:) Sikekrt bare på det bilde de ligner litt da:)

Mari

13.12.2012 kl.23:20

Tusen takk for en super blogg! interiør har fått en helt ny betydning for meg etter at jeg fant bloggen din for ett års tid siden :)

En ting jeg noen ganger kunne ønske meg, var om innleggene dine var mer kategorisert på en måte, sånn at det var lettere å finne igjen eldre innlegg. Jeg leser bloggen din flere ganger hver dag, og plutselig kommer jeg på ett bilde eller innlegg jeg så en dag og ønsker å finne igjen dette for å få inspirasjon eller bare nyte de delikate sammensetningene dine, og med gullfisk hukommelse husker jeg jo selvfølgelig aldri når jeg så det og må bla gjennom masse innlegg for å finne det igjen. Vet det er kategorier på noen av innleggene, men om det kanskje hadde vært en søkerubrikk sånn at man kunne søkt på "stue" eller "kjøkken" også kom alle innleggene under der..... dette er bare en liten tanke fra en kravstor leser, og jeg forstår at bloggen er masse jobb og at dette sikkert ville betydd enda mer jobb...men tenkte bre å legge igjen en kommentar på det nå siden du etterlyste litt tilbakemeldinger fra oss kravstore lesere :P

a en fortreffelig kveld videre :):)

Skriv en ny kommentar

hits