En dag på hjemmekontor ...

Jeg merker at jeg blir mer og mer firkantet i øynene ettersom jeg for hver dag sitter mer og mer foran dataskjermen.. For et års tid siden klarte jeg å kombinere butikk,blogg og nett i uken, nå har butikken vokst og jeg blir mer og mer å se foran dataskjermen og mindre i butikken. For at hjulet skal gå rundt er jeg nesten nødt til å prioritere det å jobbe med nettet og mailen til en hver tid- mye skjult arbeid ligger jo nettopp her. Men etter hver en tung bakke møter nok en lett nedoverbakke før neste bakke og den er like mye verdt å jobbe for hver gang. 

Her i huset startet vi dagen med barnetv og kos og står nå å tripper for å komme oss i barnehagen slik at ho mor får jobbet litt mer konsentrert! 

Nyt dagen, så skrives vi igjen- her er ungene klare for å komme seg av gårde! 

5 kommentarer

Emilie

11.12.2012 kl.12:20

Så flotte barn du har!! :-)

Camilla

11.12.2012 kl.14:12

tusen takk <3 ille stolt av dem <3

Tessa

11.12.2012 kl.18:17

Ja, de er vakre disse småtrollene dine :) Nå er vel snart Mathilde 4? Mener og huske at hun har bursdag ett par dager før min jente :-) blir det feiring på leos da? Kanskje vi ses :) ha en nydelig kveld :)

Tina

11.12.2012 kl.18:38

Tenk! Har lest bloggen din èn, om ikke flere ganger for dag siden jeg så deg og hjemmet ditt på tv for mange år siden, men jeg har enda ikke vært inne på byvillapaprika.no - før i dag. Føler meg passelig dum som alltid sitter å tenker "hvor i alle dager finner hun alle skattene" og "så fin butikk hun har", UTEN å gå inn på nettbutikken. huff :)
Nå har jeg vært der, og jeg kunne egentlig tenkt meg det meste, men det første jeg skal legge inn bestilling på er champagnekjøleren med stett! Love it <3

dicte

11.12.2012 kl.20:45

Champiskjøler skulle jeg handlet! Eller ullpledd!! Eller lysestaker! Eller... Tror ikke det ville blitt noe problem å bruke opp et evt gavekort i butikken din..;-) -Det finnes jo så myyye lekkert!:-)

Skriv en ny kommentar

hits