En liten titt og stort takk..

For første gang i mitt liv som blogger sitter jeg å hikster og gråter av alt det vakre dere skriver til meg, jeg er helt overveldet over alt det pene dere har lagt igjen i mitt kommentarfelt, dere aner ikke hvor mye det varmer hjertet mitt. Hadde jeg hatt lommen full av penger hadde jeg loddet ut en til dere alle og jeg gleder meg til å glede en av dere med den-det jeg gjør virkelig! Jeg sitter her rørt og så glad for at jeg har så mange fantastiske lesere som faktisk liker det jeg gjør. Når jeg ser det svart på hvitt blir det mer virkelig for meg at det sitter mange der ute rundtom i ulike hjem å klikker seg inn her på villapaprika.no - det er nesten litt uvirkelig, men helt sant. 

Som dere vet er jeg ei jente full av fart og jeg sitter svært sjeldent på latsiden. Jeg elsker denne grove drivved effekten og stilen, men når det etter mye lys blir rødt i treverket blir jeg svett... Skjenken vår fra home & cottage er et av mine favoritt møbler og jeg vet at mange hjem i landet har den samme som meg, men etter at vi flyttet inn her har den virket rød. Jeg hater når farger virker varme , jeg liker det som sagt kaldt ... Siden mye her hjemme nå går i lyse toner og jeg elsker det glamorøse blandet med det grove tenkte jeg "- shitau, jeg maler den bare i matt hvitmaling" og jaggu ble den fin også! Jeg har valgt å sette de grove kurvene mine fra ikea i hyllene sammen med de fra rm, og vips var den grov å røff igjen. 

Her ser dere et lite instagram bilde - dere skal få se bedre bilder imorgen ... Plutselig var ikke skjenken så lik "alle" andre sin skjenk lengre og jeg har pusset overflaten litt ned slik at treverket virker grovere uten at den ser shabby ut......

Bildene er hentet fra Instagram og der kan du følge meg på camillakvarsvik -heng deg på da vel! 

Og den berømte tøffe paljettpungen har blitt mitt nye "plagg" som jeg bærer med meg overalt! *inlove*

Nå er det film og kos- potetgul og dip faktisk -NAMNAM...jo, også pops da- det er liksom et lite must ! 

13 kommentarer

Ingjerdbra87@hotmail.com

09.12.2012 kl.00:01

Sjenken blei jo kjempe fin :-) og paljettpungen var dødslekker! Kos deg med potetgull og dipp ;-) klem!

stine

09.12.2012 kl.01:15

skjenken blei væældig fin!! :D

Anette

09.12.2012 kl.04:58

Du fortjener virkelig all den skryt du kan få!! :)Du er jo helt fantastisk flink og du er til stoor inspirasjon!! Tusen takk for at du deler så mye med oss lesere og gir så mye av deg selv :) Leser bloggen din hver dag! Og for en utrolig flott kalender med masse nydelige gaver! :)

Ha en koselig førjulstid med din vakre familie :)

Charlotte

09.12.2012 kl.10:45

Hei på deg skjønne! :-)
Det er alt for mye negativitet ute å går, så at du får så mange gode kommentarer er fantastisk flott :-)
Ta det til deg og nyt det !

Her i Sandefjord snør det som bare rakkern idag og vi har tent 2 vakre advent lys idag!! For en stemning <3
Ønsker deg en super-duper dag Camilla :-)

Godklem fra meg!

Camilla S.P

09.12.2012 kl.11:32

Det gjør alltid godt å høre gode ord, og dette er vel fortjent Camilla! :) Som mange andre også skriver så gir du mye av deg selv, og det settes stor pris på. Og sjenken ble kjempestilig!! :) Ha en nydelig søndag!

Elin

09.12.2012 kl.11:33

Hei, den så rålekker ut...) Men jeg lurte på hvilke type adventstaker du har i vinduet?? Klem

KINE S.H.

09.12.2012 kl.11:33

Skjønner ikke hvordan du rekker over - hehe! Skjenken ble superfin.

Når du gir av deg selv og skaper så mye positivt for andre mennesker, så vil det komme tilbake til deg mangfoldige ganger.

Ha en super adventssøndag!

Camilla

09.12.2012 kl.11:42

tusen takk for nydelige ord,kjære deg-jeg ble veldig fornøyd med den, det ble litt lysere og den virket litt "tøffere" i tv kroken som hvit =)

Camilla

09.12.2012 kl.11:43

kan vise på bilder etterpå=)

Camilla

09.12.2012 kl.11:43

ååååå tusen takk, kjære kjære deg, vakkert sagt av deg! <<3

ha en nydelig 2.advent!

Lene

09.12.2012 kl.12:47

Hei Camilla! Jeg henger meg på alle de fine ordene som ble sagt over her.Vi har flyttet inn i nytt hus,og du har vært en stor inspirasjon,med tips og råd på veien.Tusen takk:) Men jeg lurte også på hvor du har kjøpt løftene dine på stua,de var veldig fine.:) Nisseklem fra meg:)

Camilla

09.12.2012 kl.16:51

Hvit ble den og det synes jeg ble fint. Den var meget rødlig og full av lyse furumerker etter flyttingen vår i høst. Du vet veldig lite om jeg er fornøyd eller ikke, og det skyldes ikke at aldri blir fornøyd, mer det at jeg liker forandringer ved det jeg kan skape annerledes selv, om det er å male en skjenk eller ta inn en ny sofa fra min butikk. Så vidt jeg vet er det ingen som tar skade av det jeg gjør og fasade? Den har alltid vært pen, på innsiden av den kommer ihvertfall ikke du;0) men en ting er sikkert- jeg elsker pene ting og det kommer jeg alltid til å gjøre om jeg så hadde bodd i et telt, de som kjenner meg vet hvor jeg står og så lenge jeg er snill og god mot mennesker rundt meg behøver ikke jeg forsvare at jeg elsker jobben min og alt det vakre verden har å tilby av inspirasjon og interiør!

Ha en flott dag!

elisabeth helgestad

10.12.2012 kl.07:42

Jeg kan nok ikke si at jeg sitter i Kenya å leser bloggen din:) men jeg sitter i Indre østfold å koser meg. Jeg får så mange ideer av deg altså. Jeg er en voksen dame på 54 år , men er like imponert over hva du får til altså. Stå på . :) jeg håper jeg er den heldige vinner av en fin gave fra deg.

Skriv en ny kommentar

hits