Jeg vet dere er spente.....

Og det forstår jeg så utrolig godt altså! 

Jeg har slått sammen gårsdagen og dagen idag i et STOR kalendergave og gjemmer denne lekre gaven bak luke 7 og 8. Det du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar her i kommentarfeltet og vil du fortelle hvorfor nettopp du leser min blogg og hvor gammel du er blir jeg overlykkelig - dere er jo usynelig for meg og jeg vet jo lite om hvorfor dere liker å ta turen innom.... 

Lysestaken finner dere i nettbutikken ved å trykke HER 

Vinneren av luke nr 6 ble følgende ; 

SLANKEMAMMA-26KG :)

12/06/2012 - 11:34 pm

Slenger meg med her også 

send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så vi får sendt deg lyset på mandag! 

 

Vi skrives etterpå- nå må jeg fortsette å ordne her slik at dere kan få sett noen bilder før jeg skal ta kvelden med lørdagsfilmen kl 21... 

Vi skrives! 

345 kommentarer

Monica

08.12.2012 kl.19:50

Villapaprika, favorittbloggen min når det kommer til interiør :) Har hentet inspirasjon fra deg i flere år, og nå som vi flytter inn i hus fra januar av er jeg daglig innom bloggen din for tips og inspirasjon :) Du har ett fantastisk nydelig hjem!

Prøver lykken på den flotte kalendergaven :D Monica, 26 år :)

Pea

08.12.2012 kl.19:52

Så spennende Camilla!
Altså, jeg er 32 år og leser bloggen din for å finne ispirasjon til å finne min egen stil. Se hvordan du gjør ting og på den måten finne min måte å gjøre tingene på. Jeg liker å drømme meg bort i bildene dine, hvordan du med et lite "piff" klarer å forandre et helt rom til noe enda vakrere enn det var før du "piffet".
Det å følge deg i din hverdag, å se hvor mye du har satset og lyktes i medgang og motgang. Du viser at alt går om man bare vil det hardt nok!
Det er rett og slett herlig å sette seg i pausen på jobben, etter middagen med en kaffekopp og en liten oppsumering før lyset slukkes før natta.

Ha en fantastisk kveld Camilla!

Klem

Renathe

08.12.2012 kl.19:52

Hei! Den var nydelig! Har veldig lyst på den til jul :) tviler på at gubben har kjøpt noe sånt. Hehe. Er forresten 26 år og fra Bergen. Jeg elsker interiørstilen din, og den stilen er perfekt her på småbruket vårt :) så jeg finner masse inspirasjon hos deg :)

Jeanette

08.12.2012 kl.19:53

Hei, jeg er 24 år og kom over din blogg for ca 3 år siden. Jeg syntes valgene du tar er utrolig spennende (det å starte egen butikk er ikke barebare) og henter mye inspirasjon fra deg :) håper du og din familie får en fantastisk førjulstid og god jul :) -jeanette

Toves Sammensurium

08.12.2012 kl.19:53

Heisann Camilla :)

Ja jeg er innom deg for hvert nytt innlegg du lager,elsker din koslige og røffe stil,og at du byr på deg selv og dine på godt og vondt!Du er ærlig om alt,så derfor blir bloggen din personlig og vi føler vi kommer litt under huden på deg...selv om du sikkert har mye du holder privat også!Men slik blir vi ihvertfall mer involvert,i tillegg er du flink å blogge med stadig nye innlegg,både fra butikk og hjem,Koser meg rett og slett med bloggen din.Jeg er så gammel at det ikke en gang er gøy å skrive det,så det hopper jeg over....men er som deg en tobarnsmamma med stor interesse for interiør :)
Toveklem:)

Lene

08.12.2012 kl.19:53

Hei, Camilla!
Jeg har lest så deg på Unge mødre og derfor søkte jeg deg opp på
google for å sjekke om du hadde noen engen blogg og det hadde du:)

Du er en helt utrolig inspirasjon for meg og jeg håper å en gang tørre å satse og kanskje nå så langt som det du har gjort :)

En fin premie hadde bare vært bonus, for å lese bloggen din er liksom nesten nok bare det:)

Stor førjulsklem:)

Lise R.N

08.12.2012 kl.19:54

Jeg leser bloggen din fordi jeg er for nysgjerrig til å la være ;-) Jeg er 30 år og mor til 2 gutter :-)

Anne

08.12.2012 kl.19:54

Hei

Jeg har lest bloggen din nesten helt fra du begynte,henter mye inspirasjon og tips hos deg. Veldig gøy å følge med det du gjør,er innom bloggen hver dag:)du er kjempe flink,stå på videre.

Hilsen en" gammel "leser på 35 :)

Lene

08.12.2012 kl.19:55

Ojda, dumme nettbrett ;) Mye feil i innlegget over ser jeg:)
Jeg glemte å skrive at jeg er 22 år og har en nydelig jente på 1 år og en tøff gutt på 3 år :)

Solveig

08.12.2012 kl.19:56

God kveld Camilla:) leser bloggen din hver dag og koser meg med å se alle di flotte bildene av huset og butikken. Henter mye inspirasjon av deg, og gler meg alltid til et nytt innlegg. Bloggen din lyser opp en hektisk hverdag for meg som er småbarnsmor, så dette koser jeg meg med når ungene er lagt om kvelden:) ha en fin lørdagskveld, og ei fin førjulstid. Hilsen Solveig 29 år

Marit

08.12.2012 kl.19:56

Ååh! Den var knallfin:) den hadde vært gøy å vunnet!

Jeg leser bloggen fordi jeg blir så inspirert av deg, å du har bare knall fin stil når det kommer til interiør, hus å hjem! Må alltid innom bloggen din flere ganger om dagen!

Jeg er ei jente på 21 år som bor i Kristiansand! Håper veldig på å vinne denne gangen! :)

Marianne

08.12.2012 kl.19:57

Hei! Jeg leser bloggen din for å hente inspirasjon til hjemmet, du har så mye lekkert og det er gøy å følge med deg :) Er 23 år. Vennlig hilsen Marianne

Silje

08.12.2012 kl.19:57

Jeg er 22 år, og er over gjennomsnittet glad i interiør-slik som deg:-D får så sinnsykt mye inspirasjon fra deg, og det er så kjekt å kunne følge deg med drømmen din om egen butikk-og det har du jo gjort med glans! Du er til stor inspirasjon for oss unge her ute om at vi kan klare det vi vil sålenge vi tar i noen tak og går inn for det. Klikker meg inn på bloggen og nettbutikken din flere ganger daglig i håp om nye innlegg og mer inspirasjon:D god helg og god jul!!!!

Siw

08.12.2012 kl.19:57

Hei. Jeg leser din blogg med glede hver dag. Jeg ELSKER stilen din, du har det superfint og veldig hjemmekoselig. Gir meg masse inspirasjon!! Jeg er 34 år og har 3 barn:)
Klem

Victoria

08.12.2012 kl.19:58

Jeg er 28 år og har lest bloggen din i straks 3 år! Jeg "fant" deg gjennom "unge mødre" og syns du hadde det så fint hjemme. Gøy å se stilen din utvikle seg, og ja, jeg hermer litt noen ganger;-) jeg var i butikken din for to uker siden å handla bryllupsgave til venninna mi ( ho var med å plukka ut!) ikke artig!!

Victoria

08.12.2012 kl.19:59

Ha ha, auto correct! Ille artig skulle det stå!

Hege

08.12.2012 kl.19:59

Hei. Jeg er 34 og mor til tre. Elsker stilen din og henter tips og inspirasjon ofte

victoria

08.12.2012 kl.19:59

Åå den var nydelig. hadde passet godt på borde under årets 1 julefeiring med svigers:-)
Er så gøy med denne julekalenderen.
Og syntes det er kjempe snilt av deg som gjør dette for leserene dine!
Håper du og dine får en fin lørdags kvelden videre:-)
Krysser fingrene for litt vinnerflax i kveld
:-Dhaha..

stine

08.12.2012 kl.20:00

Åååå, nå krysser jeg fingrene for at jeg stikker av med premien;o) jeg leser bloggen fordi jeg elsker interiør og liker mange av de samme tingene som deg- er 33 år, forresten! Er innom hver eneste dag- året rundt;o)

Camilla

08.12.2012 kl.20:01

Jeg er 34 år.Er inne å ser på bloggen din daglig. Du gir meg stor inspirasjon. Er imponert over hvor flink du er, og hva du har fått til.

Malin 25 år

08.12.2012 kl.20:01

Denne er fantastisk! :) Snille deg!
Vel, jeg leser bloggen din hver eneste dag. Du inspirerer med både interiør og pågangsmot. En ung dame som har fått til mye her i verden. Mann, to nydelige barn, en interiørdrøm av et hus og en voksende og suksessfull butikk og nettbutikk. Du jobber langt mer enn gjennomsnittet og slenger fortsatt på et smil selv om dagen har vært aldri så lang. Du får stadig kritikk og negative kommentarer her på bloggen, det er vel ulempen ved å drive slike toppblogger. Men du hever deg over all misunnelse og fortsetter! Det er jeg glad for;) Tar av meg hatten!

britt

08.12.2012 kl.20:01

Ååå, så fantastisk nydelig! Krysser fingrer og tær for at det kanskje, kanskje, kanskje endelig er min tur å vinne noe! ;)
Jeg er 23 år gammel og student, og litt over gjennomsnittet interessert i interiør. Desverre er ikke økonomien god nok til å gjøre det slik jeg ønsker her hjemme, men en dag får jeg forhåpentligvis drømmehjemmet jeg også. Inntil videre besøker jeg bloggen din hver eneste dag og drømmer meg inn i interiørhimmelen til villapaprika i stedet ;)
Ha en strålende desember! Sender deg noen gode og varme adventsklemmer :)

Elisabeth

08.12.2012 kl.20:01

For en fantastisk gave! Jeg er 32 år, mamma til to og lærerstudent. Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon! Du har lært meg hvordan jeg skal få en helhet i interiøret. Er også inspirert av deg som person - du står på og jeg er imponert over alt du har fått til i så ung alder! God førjulstid til deg! :-) Elisabeth :-)

Stina

08.12.2012 kl.20:02

Hei!

Kjempe fin lysestake!!
Jeg er 23 år, og er innom bloggen din hver dag for å få tips og inspirasjon :-)
Jeg synes hjemmet ditt er nydelig vakkert og jeg liker å lese om familien din og hva dere holder på med ;-)

Klem

kristina

08.12.2012 kl.20:03

Halt i luken...jeg et 25! Leser blogg din for å hente inspirasjon, tips og triks! Leser din pga du representerer den type stil jeg liker, og fordi du jevnlig oppdaterer bloggen! Alltid nyskjerrig på hva du har på lur! God kveld i stua! Mvh kp

Lina

08.12.2012 kl.20:05

Hei:)
Jeg leses bloggen din fordi jeg får utrolig mange gode tips av deg! Du er en stor inspirator med alt du får til! Særlig nå som jeg selv har barn:)
Du er en jordnær og fantastisk jente, som jeg beundrer!!
Hiver meg med:) håper jeg har en sjangs:)
Jeg er 21 år forresten:)

Malene

08.12.2012 kl.20:05

Den lysestaken der har jeg sett på mange ganger men pga. oppussing og innkjøp av andre nødvendigheter har jeg ikkje kunnet unnet meg denne:-/ så det hadde vert supert å vunnet denne:-D den er nåkk superfin på ett juledekka bord! Jeg er 23 år, og har lest bloggen din en god stund nå :) liker godt stilen din og henter mye inspirasjon og tips fra deg:) synst også du er en flink mamma og har en flott familie, og det huse ditt ser så lekkert ut!:) Lykke til videre og god førjulstid! :)

Maren

08.12.2012 kl.20:06

Jeg er ei jente på 24 år og har fra første gang jeg kom over bloggen din, daglig tittet innom for å få inspirasjon. Ikke bare for å bli inspirert av ditt interiør og dine ideer men også fordi du inspirerer meg til å nå mine personlige mål som økonomistudent. Du er et forbilde og du beviser at man kan bane sin egen vei ved å jobbe hardt og målbevisst.
Hilsen Maren

Janicke

08.12.2012 kl.20:06

Jeg er en jente på 22 år og student. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er vanvittig flink med interiør. Jeg går ofte inn på bloggen din bare for å se på bildene av hjemmet ditt slik at jeg kan drømme meg litt bort. Jeg bor på en bitteliten, mørk hybel i en kjeller, og drømmer om å få et flott hjem sånn som deg en dag. Jeg vil veldig gjerne vinne lysestaken :-D Den skal få lyse opp min triste hybel en stund til framover, før jeg tar den med meg videre til en større leilighet etter hvert.

Linn marie

08.12.2012 kl.20:07

Det var en lekker lysestake!!!:) hadde passet godt på spisebordet mitt!;) jeg er 26 år og har lest bloggen din lenge! Får masse inspirasjon fra deg! MÅ lese bloggen hver dag;) avhengig rett og slett, hehe:) ha en fin kveld videre!!:)

Hege

08.12.2012 kl.20:07

Hipp hipp! For ein utrolig advents kalender med så utrolig flåte presanger;) så eg kaster meg øve tastene og prøver lykken i gjenn ;) eg er ei jente på 25 år fra Vestlandet som følger deg på bloggen støtt og stadig;) fordi den gir meg ein inspirasjon i hverdagen til og ikke sette meg ned i sofaen når eg komme hjem, men komme meg i sving og gjør nye sprell og ordne hus og hjem til ein triveleg plass og vær for meg selv og andre;) her stjeler eg tips og råd og alt som følger med;) forsett med kjekke inspirerende blogg innlegg;) Google helg;)

Kate

08.12.2012 kl.20:07

Hei :)

33 år gammel, som leser bloggen din hver dag,siden jeg begynte å totalrenovere 150kvm leilighet. Har funnet masse inspirasjon..
Hadde vært supert å vunnet, å fått prikken over Ién når vi er ferdige ;)

Camilla

08.12.2012 kl.20:08

Jeg er 26 år og fra Stavanger. Kom over bloggen din helt tilfeldig for ca et halvt år siden da jeg googlet norske interiørblogger. Og siden da har jeg vært fast leser fordi du har et fantastisk flott hjem og gode interiørtips. Håper lykken er med meg denne gang:-)

Ewy Marie

08.12.2012 kl.20:09

Siden jeg er en interiørglad jente må jeg jo melde meg på så jeg har mulighet til å vinne en så flott premie.
Ha en fin adventstid :)

HegeJ

08.12.2012 kl.20:11

Hei Camilla!
For en fantastisk julekalender du deler med leserens dine :)
Jeg elsker bloggen din å er innom flere ganger daglig! fint at du deler så mye av hverdagen din og så mye tips og råd. Jjeg er super missunelig på yrket ditt da jeg kan gå i timesvis å titte i interiørbutikker :) Er også fast kunde i butikken din da du har vært en stor mentor for meg innen interiør! ;) juleklemmer fra jente 28 år og fra Sarpsborg <3

Kine

08.12.2012 kl.20:11

Hei Camilla!
Jeg er 25 år, tobarnsmamma, samboer, arbeidstaker og student. Jeg har lest bloggen din i noen år nå, etter at jeg "oppdaget" deg på Unge Mødre. Jeg titter innom her stadig vekk fordi jeg synes du har et utrolig vakkert hjem, og måten du setter sammen interiør på er fantastisk. Har hentet mye inspirasjon fra deg!
Hovedsaklig til stue og barnerom, men også andre småting f.eks. på kjøkken og bad.Jeg er mildt sagt imponert over hva du har fått til allerede, du er ei skikkelig stå-på-jente :-)

Må bare si at jeg synes det er virkelig stort av deg å dele ut disse fantastiske gavene til leserne dine! Krysser fingrene for at jeg er den heldige denne gangen!! ;-)

Ha en fin lørdagskveld!

victoria

08.12.2012 kl.20:11

Glemte jo helt å skrive : er 25 år og har en sønn på 3 år.
Fant bloggen din da jeg satt på nett å så på interiør for noen år siden og har fulgt den siden .
Elsker stilen din! har aldri kommet over en blogg som jeg har falt så "pladask" for når det kommer til interiør og bare det å flink du er og mye du har oppnådd på så kort tid. en skikkelig inspirasjon er du camilla! kjempe stolt skal du være!:-)
Hilsen victoria;-)

lillian

08.12.2012 kl.20:12

Kjære camilla;-)
Du er virkelig nissen du:-) vet ikke hvor mange ganger jeg har vært innom din nettbutikk for å se på den lysestaken. den er bare helt nydelig;-) lik alt d andre du har. Jeg er en jente på 28 ÅR
fra sørlandet. Må ærlig innrømme at æ er blitt ganske så avhengig av bloggen din og nettbutikken din;-) må liksom inn før æ går på jobb og med en gang æ kommer hjem. elsker stilen din! Gøy å følge deg å din familie å få masse interiør tips. håper du fortsetter i lang tid;-);-) god jul til deg og dine:-)

Ingsy

08.12.2012 kl.20:12

Den var bare fantastisk nydelig.......*ØNSKER SEG*
Jeg har lest bloggen din i ovet et år nå, og du inspirerer med både interiør og mattips innimellom. Er selv en jente på 26 som sammen med min mann holder på å totalrenovere et hus fra 1940 tallet. Så er stadig på jakt etter gode ideer og løsninger.

Henriette :)

08.12.2012 kl.20:12

Hei. Du har en kjempe flott blogg :) jeg får alltid så mye flott inspirasjon her i fra :):)

Rigmor

08.12.2012 kl.20:14

Den lysestaken vet jeg om et fint hjem til... Har fulgt bloggen din en god stund fordi du Harestua mange fine inteiørideer ;)

Janne

08.12.2012 kl.20:14

Ojojoj så lækker...heldig er den som stikker av med en slik kalendergave

catrine

08.12.2012 kl.20:14

Jeg er ei jente på 24 år, men samboere og en gutt på 2.
Startet å lese bloggen din for over tre år siden, og har vært fast leser siden :) Har registrert bloggen din på blogloving, så får varsel hver gang du legger ut et nytt innlegg:P

Du gir meg så mye inspirasjon, og jeg elsker stilen din <3

Henger meg på å ønsker meg denne. Fikk beskjed om at jobben min skal legges ned i går, så har nok ikke råd til å kjøpe meg noe så dyrt på lang tid :/

Ha en fin kveld, og en fin jul med din skjønne familie :)

Juleklem Catrine!

Miriam

08.12.2012 kl.20:16

Hei.

Jeg er 23år, mamma til ei prinsesse og for øyeblikket husmor.
Har fulgt deg på unge mødre, men fant deg ikke før våken nettene på sykesenga. Da ble du god å ha, og ble fort en favoritt blant Internett boerene.

Må si jeg er utrolig glad for stil tipsene dine, de har reddet meg mange ganger. Spesielt når sofa putene lever sine egne liv og møblene ikke passer inn.
Gleder meg til å lese om din hverdag og kreativitet, du er en inspirison!

Ønsker deg og dine en fortsatt flott lørdag <3

lena

08.12.2012 kl.20:16

Av den enkle grunn at du er ein stor inspirasjon innen interiør, og flink å oppdatere bloggen din..
Ønsker deg og dine ei riktig fin jul :-)
Helsing Lena 31 år.

Linn

08.12.2012 kl.20:16

Oh my, den var lekker! Jeg kan ikke la være å prøve meg.

Leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende for meg- såklart på interiørfronten, men også som mamma, kone og medmenneske. Du virker så godhjertet og snill, og det er så inspirerende at du får til det du vil. Du har kommet deg gjennom problemer i livet og går videre med hodet hevet.
Jeg fortalte faktisk om deg til kjæresten for litt siden. At du er så talentfull, positiv og en fantastisk mamma. Jeg beundrer det du får til :')
Da jeg fortalte om deg til kjæresten foreslo han at vi skulle kjøre nedover å besøke butikken din og hilse på deg. Hadde vært hyggelig, så må nok ta turen fra Lillehammer engang :)
Ha en herlig lørdagskveld :)
Hilsen Linn 26år

Tina

08.12.2012 kl.20:16

Hei! :-)

Jeg leser bloggen din fordi :
- Du har en utrolig gjennomført stil, hvor det alltid er en rød tråd. Det er lite engler og blonder og veggord, det er mye tøft, klassisk og smakfullt. Du har et hjem som også en mann kan bo i uten at det blir for mye dilldall! :-)
- Du blander materialer på en utrolig måte. Det er som om du tryller med stoffer og stil, og får det til å bli så vanvittig lekkert ut alltid.
- Du lar meg drømme meg litt bort i din verden. Du lever ut min drøm, med et drømmehjem, med egen interiørbutikk som går som det suser!
- Fordi jeg synes du virker sympatisk og godhjertet, og fordi du yter god service.
-Fordi jeg er har en sønn, hvor jeg kopierer litt av stilen du har på rommet hans til sønnen min sitt rom.
- Får jeg en datter kommer jeg nok til å herme der og ;-)
-Jeg leser den også fordi du er flink til å oppdatere og tipse, noe som er viktig for meg.
-Jeg leser den for at den er variert. Du har ikke bilde av stuekroken din fra forskjellige vinkler hver kveld, men alltid noe nytt å spennende.
-Du er flink til å finne på nye og spennende løsninger hjemme, med vakre farger på vegger og materialer og møbler. :-)

Jeg kunne fortsatt i det uendelige, elsker virkelig bloggen din!! Er så glad for å kunne gi deg litt positiv tilbakemelding, for det fortjener du! :-)

Klem fra Tina :-) (26 år)

Karina

08.12.2012 kl.20:17

Er ei 21 år gammal jenta, som trenger sin daglige dose interiørinspirasjon, og titter derfor både titt og ofta innom Villapaprika! På ein kjip dag er det ingenting som lysner meir enn ein god kopp kaffi og dine kjekke innlegg og oppdateringar. Og på ein god dag er det få ting som gir meg lyst til å ta ein ekstra svingom over heimen for å shina opp litt, enn dine inspirasjonstips!
Takk for at du deler diner drømmar, og gir meg ny giv til å oppnå mine!

Charlotte

08.12.2012 kl.20:18

Helt nydelig lysestake! Nå bare måtte jeg være med i kalenderen :)

Jeg har lest bloggen din nesten siden du startet på blogg. no. Du har lenge vært en rollemodell for meg. Jeg ble mor som 18 (nå 20) åring, å måten du/dere håndterte foreldrerollen inspirerte meg til å lese bloggen din. Når du med tiden snudde bloggen mer over til interiør, hoppet jeg nesten i taket! Nå fikk vi både en blogg med interiør og familie innlegg. Hender jeg er en tur innom den nydelige butikken din. Men med en liten 2 åring er det ikke mye jeg er på shopping lengre ;)

Ønsker deg og dine en god jul.

- Charlotte

Guro K

08.12.2012 kl.20:18

Heter Guro K, er 21 år og har fulgt bloggen din siden lenge før du startet CK interiør, og har fulgt spent med på din vei til suksess. Hver dag henter jeg inspirasjon fra bloggen din, og har nettopp prøvd å innrede en studentleilighet i din sjanger. Lysestaken kunne jeg egentlig tenkt og vinne og gi til min mor, fordi jeg er så glad i henne og den er i akkurat hennes type stil :-)

Anja

08.12.2012 kl.20:19

Gud så lekker lysestake!! Den vil jeg veldig gjerne være med i trekningen på. Jeg er 27 år og har fulgt bloggen din i ca 3 år rett og slett fordi jeg elsker stilen din! ( noe lommeboken også har følt på;)) Hehe men det beste av alt er at samboeren også liker stilen så det gjør samvittigheten for nye kjøp veldig mye bedre!;) grunnen til at han også liker stilen er nok nettopp fordi du har egenskapen til å blande inn det røffe med det det mer romantiske som passer oss perfekt. Takk for all inspirasjon, Camilla!:)

Christine

08.12.2012 kl.20:20

Hei! Jeg er innom bloggen din hver dag, har lagret bloggen din på ipaden sammen mine favoritt blogger som jeg følger.
Grunnen til at jeg følger bloggen din, er at jeg digger interiør stilen din :). Syns bloggen er spennende fordi du ofte fornyer ting i hjemmet ditt :).
Får utrolig mye inspirasjon av deg! Jeg er 38 år.

Anne-Marthe

08.12.2012 kl.20:20

Dette er jo bloggen jeg er innom flere ganger om dagen:) du gir meg masse inspirasjon og ideer med alt det vakre i butikken din og det fantastiske hjemmet ditt:) vi har akkurat kjøpt oss hus og du kunne nok sett mye av "ditt" her:) jeg er 28 år og fra Sarpsborg! Takk for alt du inspirerer oss lesere med i hverdagen:)

Sylvia

08.12.2012 kl.20:21

Jeg er en halvgammel jente på 40 ;) som elsker interiørblogger - og spesielt din !
Du har en utrolig gjennomført stil - og jeg syns du er ei skikkelig tøff jente med bein i nesa!!
Tenk som jeg skille vært så heldig å bli trukket ut her - da hadde jeg blitt superglad!
Ha en herlig lørdagskveld med familien din :)
Sylvia

Monica :-)

08.12.2012 kl.20:21

ojojoj.... Her får du masse koselig lesestoff etterkvart :-)

Eg e ei 4 barnsmor på 42 år som liker denne bloggen din veldig godt! Har lest den i eit par år og fulgt med deg gjennom oppturer og nedturer.
Eg må være så super ærlig og sei at eg ikkje e noken flink med interiør. har ein heilt vanlig heim. Men gjennom bloggen din så drømmer eg meg vekk og ønsker eg hadde det sånn hos meg .
Og eg beundrer deg for alt du har klart for din unge alder til tross. Både med mann, barn og hus og butikk! Det står det så absolutt respekt av! E bare så synd at det e så langt til butikken din. Bur utenfor Ålesund.


Heier på deg!

Monica :-)

Elisabeth

08.12.2012 kl.20:22

Hei! Har siden jeg fikk tvillinger for to år siden interessert meg mer og mer for interiør, lest mye interiørmagasiner og ikke minst interiørblogger, men har ikke helt klart "å komme i gang" med min egen stil før jeg tilfeldigvis kom over bloggen din. Du er kjempedyktig til å "uskadeliggjøre" det å prøve og feile for å stake ut sin egen kurs, vise muligheter og ikke minst ha det levelig. Man skal jo leve i hjemmet sitt - selv om det ser lekkert ut. Tusen takk for at du brenner for dette - du er en enorm inspirasjon derfor leses bloggen din daglig :-)

Mvh Elisabeth, 22

Yvonne

08.12.2012 kl.20:22

Så flott :) Bloggen din leses hver dag, den er rett og slett fullpakket av inspirasjon :) Har akkurat passert 40, og er kjempeimponert over pågangsmotet ditt, både med butikken og blogg! Takk for at du deler ideer og inspirasjon med oss :)

Monica :-)

08.12.2012 kl.20:22

Vil bare legge til at hvis eg e den heldige som blir trekt ut, blir dette julegave til min kjære mamma <3

Linn

08.12.2012 kl.20:23

Eg er 26 år og følger med på bloggen din HVER dag pga du er utrolig flink med interiør og smaken din treffer meg 100% .. så denne lysestaken dør eg etter å vinne :D

Veronika

08.12.2012 kl.20:23

Heisann. Jeg har veldig lyst på denne flotte gaven. Jeg er en jente på 27 år. Og hver kveld må jeg innom favorittbloggen min.du er en stor inspirasjon for meg i denne interiørverdenen. Tenker på hvordan du ordner det hver gang jeg skal fikse hjemme. Du har vært flink med pynt nå til jul også. Har snappet opp noe der også ja. Klem fra veronika

Bodil

08.12.2012 kl.20:23

Eg er 30 år og elska interiør. Og stilen din Camilla er berre heilt fantastisk. Eg er innpå bloggen din fleire ganger dagleg for å sjekke ut om det er komt nye innlegg. Du har ein nydeleg heim og eg hentar mykje inspirasjon frå deg. Eit av mine ønsker er å besøke butikken din :)

Hege

08.12.2012 kl.20:25

Heisan! jeg leser bloggen din av to årsaker: Det er veldig morsomt med interniør-tipsene du kommer med. Du har virkelig en godt blikk! Jobben min har i mange år vært å farte rundt i verden på steder hvor utfordringene er store. Det har gjort at hjem og hjemmekos er blitt enda viktigere. Og måten du kombinerer de tingene på gir inspirasjon! Bloggen blir et fredlig og fint sted til å bli minnet på koselige ting man kan gjøre i heimen for at hverdagen skal få enda litt mer glam! Satt sågar i kenya og leste litt for et par uker siden - det var avslapning!

Andre - og kanskje viktigste årsak til at jeg titter innom er at jeg heier på alle damer som våger å hoppe, satse og bygge noe stein for stein selv, det har du virkelig gjort - med stor suksess! Det er både inspirerende og morsomt å følge med på den reisen du og Villa Paprika har begått.Og det er spennende å følge progresjonen. Gratulerer!!!

Er forøvrig 40 år og min store svakhet i livet er lysestaker:-)
Ønsker dere en fredfull og god førjulstid.

Hege

Ingrid

08.12.2012 kl.20:25

Hei! Jeg såg deg og huset ditt da du var på unge mødre, husker jeg la merke til stilen du hadde og hvor fint jeg syns du hadde det;) en stund etter det kom jeg over bloggen din, og siden har jeg fulgt med, har to barn på samme alder som dine omtrent og digger stilen din;) er forresten 27:)

Anniken

08.12.2012 kl.20:26

Dette er virkelig min favorittblogg når det kommer til interiør! Du har en stil som jeg liker utrolig godt, og butikken din virker utrolig flott. Hadde jeg bare vært i nærheten skulle jeg stukket innom, men foreløbig må jeg nok holde meg til nettshopping! :)
Selv er jeg bare 18 år med en stor interesse for interiør, har selv jobbet i en interiørbutikk 1 år men dette året var det tilbake på skolebenken.
Hadde vært så utrolig gøy å vinne denne premien, men har sjeldent med meg vinnerlykke.

Ha en fortsatt fin kveld! ;)

Malin

08.12.2012 kl.20:28

Jeg er jente på 23 år fra Sarpsborg som er innom bloggen din stort sett hele dagen og ser om det har kommet noen nye innlegg fra deg:) jeg har selv nettopp flyttet inn i drømmehuset og veldig glad i interiør om dagen og huset har allerede fått en del ting fra Villapaprika og inspirert av tingene og stilen din:) og så var denne lysestaken utrolig lekkervog hadde gjort seg godt til jul her i huset ;) stå på videre Camilla og inspirer oss gjerne i mange år til ;)

melissa mor

08.12.2012 kl.20:29

Må bare si tusen takk for daglig inspirasjon Camilla! Jeg har 4-5 blogger jeg følger fast, og din er den jeg henter aller mest inspirasjon fra:) Er imponert over alt du har utrettet i så ung alder. Du har nok en helt unik stå-på-vilje.. Klem fra glad vestlandsjente på 31 :))

Lisbet

08.12.2012 kl.20:30

Har vært innom bloggen din sånn nå og da helt siden unge mødre. Men så begynte du å blogge mer og mer om interiør og for minst et halvt år siden er jeg innom nesten hver dag :) Faktisk den interiørbloggen jeg er aller mest innom :) Få blogger som skriver så mye som deg og som legger ut så mye bilder :) Spennende å følge med det nye huset deres!
Er 29 år.

cathrin

08.12.2012 kl.20:30

Hei!Leser bloggen din fordi jeg finner så mye inspirasjon til mitt eget hjem!Så synes jeg også at det er veldig gøy å følge utviklingen til småtrolla dine:):).Er snart 30 år.

tina

08.12.2012 kl.20:30

Oi! Superflott kalendergave! Kan aldri ta meg rå til interiør som ikke er høyst nødvendig, så denne her hadde jo bare vært fantastisk å vinne : D Trenger jo litt "dilldall" for å få det hjemmekoselig, synes jeg da : )
Hilsen Tina

mariell

08.12.2012 kl.20:31

Hei jeg er en jente på 27 år,jeg er inne på bloggen din flere ganger om dagen og er helt imponert hva du klare å få til om dagen.jeg har selv 2 barn og syns dagen bare flyg av gåre i en fei.sku ønske jeg kunne leie deg inn i mitt hus for noen dager:)den lysestaken har jeg lenge siklet ettter så håper jeg har vinnelykke denne gangen

Monica S

08.12.2012 kl.20:32

Oioi, så utrolig flott gave. Elsket den med en gang!

Har fulgt bloggen din siden du var på blogg.no. Det er du som skal få æren av at jeg er så interessert i interiør som jeg er. Startet å lese den etter jeg og kjæresten flyttet inn i en leilighet, og nå etter vi kjøpte oss hus i sommer har jeg vært innom for å få inspirasjon flere ganger om dagen. Stå på! Du er kjempeflink!
Er foresten 21 år :)

Da er det vell bare å krysse fingrene :-D

Katrine

08.12.2012 kl.20:32

Åh guri... der er den, denne lysestaken har jeg bare forelsket meg helt i!!!!! Gale menneske, for en fantastisk gave i julekalenderen:-) Men i forhold til min økonomi er den litt dyr, så det blir vel som det pleier at jeg må se på den i nettbutikken din, og drømme om hvor fin den hadde vært hos meg. (og som pynt i bryllupet mitt når jeg gifter meg til sommeren)
Føler egntlig jeg nesten "kjenner" deg litt nå. Når du var med på unge mødre første gangen fulgte jeg med deg på tv, da gikk jeg høygravid med min datter som nå er fem år. Du er litt yngre enn meg, og jeg ble allerede da imponert over hvor målbevisst og flink du er. Får jo til det meste du holder på med. Derfor ble gleden stor da jeg kom over bloggen din, og oppdaget hvor utrolig fin stil du har hjemme og i butikken. Daglig er jeg inne og kikker, snoker og koser meg med gode ideer fra deg. - Bare må ha det med meg:-) Det fenger nok også litt å se at vi på en måte er på samme stadie i livet med to små barn i hus, har en gutt på snart 3 også, er forresten 30 år selv.

Ha en super kveld!
(så får vi håpe dette kunne være med å gi meg den fineste gaven jeg ønsker meg til jul i år)

Hilde

08.12.2012 kl.20:34

Jeg er 25 år og er fra Bergen:) Jeg har vert fast leser av bloggen din lenge men er vel ikke den flinkeste til å gi lyd fra meg..Husker jeg snublet over bloggen din for noen år siden syns stilen din var så fin så da ble jeg fast leser!Har blitt veldig inpspirert av de ulike stilene du har hatt opp gjennom årene til å finne min egen stil og er meget fornøyd med det jeg idag har "landet" på her i leilighetet vår, ikke helt ulik det du ser ut til og ha landet på nå;) Love it!!!:) Synes du er en kjempeflink blogger som gir råd og tips, du gir mye av deg selv, du skriver godt og ikke minst så tar du mange så fine bilder.
Syns også det er gøy å lese om familielivet og din hverdag som mamma,selv blir jeg mamma til våren igjen og gleder meg stort til vår lillegutt kommer:) Og min lille drøm er selv å starte en butikk/kafe en dag så veldig spennende å lese om den delen og:) Rett og slett min favoritt interiørblogger:) Stå på videre du er knallflink:)

Tone

08.12.2012 kl.20:34

Hei.
Jeg vil prøve lykken:-)) Dame på 47 som har 2 vakre jenter på 18 og 23. Liker og se bloggen din og får masse inspirasjon. Veldig fornøyd med det jeg har kjøpt hos deg. Lykke til videre med alle planene. Jeg er sikker på at du vil lykkes. Ha en flott førjulstid.

Tone

Stine

08.12.2012 kl.20:35

Jeg er 32 år :-) Leser bloggen din fordi den gir masse inspirasjon. Elsker bildene og at jeg lett kan kopiere tipsene dine inn i mitt hus ;-)

Anja

08.12.2012 kl.20:35

Hei!! Ååå for en fin lysestake! :) den hadde gjort seg i mitt nye hus som står ferdig til våren!
Jeg er ei jente på 29 år med en liten guttebaby i magen som leser bloggen din hver dag! Må lixom innom for å se om det er noe nytt! :)
Det er så moro å følge med da du er så flink til det du gjør! Jeg og svigermor snakker ofte om hvor flink du er og du oser rett og slett av energi! :)
La aldri noe stoppe deg da du er en stor inspirasjonskilde for mange og ett stort lyspunkt hver dag! :)

Stå på!! :) :) Hilsen Anja!

Merete

08.12.2012 kl.20:36

For en utrolig fin lysestake! :)

Jeg leser bloggen din fordi jeg synest du har et så vakkert hjem. Liker stilen din veldig godt, og når jeg leser bloggen din drømmer jeg meg bort til en annen verden. Jeg og min samboer er begge studenter, og sammen har vi en sønn på snart 1 år. Dermed er ikke økonomien stor nok til å kjøpe alt det fine jeg ønsker meg for å skape et like fint hjem som du har. Men jeg blir veldig inspirert av bloggen din, og når jeg har penger til overs hender det at jeg kjøper noe av alt det fine du har i nettbutikken :) jeg er ei jente på 22 år fra Stavanger, og håper at jeg en dag kan gå et like vakkert og pent hjem som dere har :)

Bassa

08.12.2012 kl.20:37

Hei Camilla!

Nileser bloggen din for å få inspirasjon og tips til jeg en vakker dag får min egen leilighet/bolig! Selvom jeg ikke har helt lik stil/smak som deg så er mange vakre ting du har som passer til alt! ELSKER DET! Er forresten 23 år ;)

Astrid

08.12.2012 kl.20:39

Hei! Jeg er fast leser av bloggen din og noen innkjøp fra nettbutikken. Jeg henter inspirasjon, spesielt etter vi ble eiere av leilighet. Jeg ser hva jeg ønsker og hva jeg ikke ønsker eller ikke passer i vår leilighet. Moro å følge med hvordan butikken og det nye hjemmet utvikler seg og hvordan familien din har det. Håper jeg får besøke butikken en gang da jeg bor en del mil unna!
Ha en flott lørdagskveld!

Siv

08.12.2012 kl.20:40

Åå, den lysestaken var nå vel fin :) Krysser fingrene for at jeg er den heldige vinner ;D
Jeg er en 24 år gammel tobarnsmor, med sans for hus og heim og interiør;) Har fulgt bloggen din lenge, og finner den veldig inspirerende. Synes det er like kjekt med interiørinnlegg, som familieinnlegg :) Du virker som ei jente med ben i nesa og stå på vilje!

Aina

08.12.2012 kl.20:40

Heisann. Lysestaken er nydelig, håper jeg er den heldige... Jeg er en kvinne på 36 som leser bloggen din hver dag for jeg liker stilen og pågangsmotet ditt. Synes du er veldig flink og et flott forbilde, og barna dine er knallsøte. God jul og takk for at du velger å blogge. Stor klem fra Aina.

Jeanette

08.12.2012 kl.20:43

WOW for en utrolig flott og generøs kalendergave, ønsker meg denne lysestaken noe helt vilt!

Jeg er 28 år gammel og har fulgt bloggen din veldig lenge (så deg for første gang på Unge Mødre da den serien gikk). Spennende å følge med på hverdagsliv og hva som skjer i din verden, men det siste året er jeg i hovedsak innom for å se på interiørbilder. Er veldig interessert i interiør selv og finner mye inspirasjon i bildene som du legger ut fra butikken og hjemmet deres:)

GOD HELG:)

Sandra Isabel

08.12.2012 kl.20:43

Oi, for en kalendergave! *Ønske meg!!!*

Jeg har lest bloggen din veldig lenge. Fant den etter å ha sett de første sesongene av Unge Mødre. Etter dette har du blitt min største inspirasjon. Du har ett utrolig vakkert hjem, som jeg misunner så mye!

Jeg er 19 år, fikk en nydelig datter da jeg var 17, og skriver selv en interiør & mammablogg :-)

Åh, håper så inderlig at jeg vinner denne.. *håpe håpe håpe*

Henriette

08.12.2012 kl.20:44

Hei,

Jeg er 42 år gammel, og er svært interessert i mote og interiør. Selv om jeg ikke har samme stil som deg elsker jeg ideene dine, og finner mye inspirasjon i bloggen din :-)

Ha en nydelig helg!

Tonje Christin

08.12.2012 kl.20:45

Hei, Camilla!
Jeg er 23 år, og ble tipset om bloggen din av en venninne. Ble nærmest forelsket etterpå, og vi drukner ofte i interiørbildene dine. Vi dro det jo til og med så langt at vi reiste fra Hadeland til butikken din for å se alt "in real life". Butikken var minst like koselig som forventet, og det var du også :)
Ps. Så det ikke tok lang tid før sofaen du fikk inn den dagen fikk flytte inn hjemme hos deg! Jeg ble ikke veldig overrasket ;)

Anette

08.12.2012 kl.20:45

Hei!

For en flott kalendergave - wow!
Jeg er 27 år, har lest bloggen din i snart ett år fordi jeg finner den interessant
med masser av inspirasjon og er et deilig drømme-seg-vekk-sted :-)
Finfin kveld til deg!

Klem

Charlotte

08.12.2012 kl.20:45

Heei :D Har lest bloggen din i ca 3 år nå. Elsker stilen du har skapt i hjemmet ditt.. Samboer og jeg har kjøpt ny leilighet som jeg sliter med å innrede. Så en slik lysestake hadde passet perfekt på mitt ellers veldig kjedlige spisebord,,,,,

Hilsen en veldig ineteriør glad men som har mistet inspirasjonen til å få det fint i hjemmet mitt...
Er forresten 22 år gammel

Carrin

08.12.2012 kl.20:46

Er det mulig?! Er det overhodet mulig!!! Dette må være den flotteste kalenderen jeg noen har har sett maken til. Du er bra snill du :)
Jeg er 35 år og har lest bloggen din siden jeg etter å ha googlet "skjellampe" kom inn på bloggen din med ei tilfeldighet. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av interiør. Men noe skjedde den dagen jeg kom over bloggen og butikken din. Pr idag har jeg både skjellamper, deilige puter, lysestaker og adventskranser fra Villapaprika og stoooorkoser meg i mitt herlige hjem! Jeg sluker til meg såååå masse inspirasjon fra deg daglig og gleder meg enormt til å besøke butikken din IRL :)

marthe

08.12.2012 kl.20:46

Hei.

Jeg er 31 år.
Jeg leser bloogen din, da den gir meg mange nye interiør ideer. Plukker med meg alle tips jeg kan. Syntes også det er lettere å se hvor fine enkelte ting er ved å se det "live" i din stue.

Etter som jeg har fulgt bloggen syntes jeg det også er veldig koslig å følge dere:)

hilde k

08.12.2012 kl.20:46

Hei! Fy for en kalender gave ! Blir jo helt målløs her! Den hadde passet så godt i stua mi , som ellers er godt inspirert av din stue! Dere har et helt nydelig hjem!

Ellers leser jeg bloggen din fordi jeg syns du har et helt fantastisk hjem, du skriver utrolig bra( føler jo nesten jeg kjenner deg ) og så er det så gøy at vi har barn pa samme alder, har to jenter på fem og tre og et halvt:)

så da får jeg vel bare krysse de høygravide fingrene mine og håpe jeg har lykken med meg! :) God helg til dere!

Er forresten 24:)

Marianne

08.12.2012 kl.20:48

Jeg henter masse inspirasjon av og lese bloggen din! Elsker og drømme meg bort til den dagen jeg selv har et hus som skal innredes :) Elsker stilen din når det kommer til interiør! Er forresten 24 år.

KINE S.H.

08.12.2012 kl.20:48

Jeg er en jente på 4-0
hvor inspirasjonen hadde falt i et hull
Minimalistisk, shabby og ikke så chic
Men alt jeg trengte var et dobbeltklikk
Villapaprika.no - en vakker åpenbaring
Dekorasjoner, farger og sprek oppbevaring
Nå baser jeg i bilder og har det så bra
Hipp hipp hurra for Villa Paprika!!

Anne Grete

08.12.2012 kl.20:49

Hei,

Åååå... for en superfin lysestake :) . Denne hadde vært helt perfekt her hjemme hos meg.
Jeg titter innom bloggen din så godt som daglig, da jeg får masse inspirasjon fra deg. Synes du er veldig flink og er imponert over hva du har fått til, tiltross for din unge alder.
Jeg har to voksne døtre (19 og 22) og er en dame i sin beste alder (som for tiden er 45 år).

Hadde blitt veldig glad dersom jeg vant og krysser derfor fingrene :)

Hilsen
Anne Grete

Karoline

08.12.2012 kl.20:51

HYYYYL!!! FOR en fantastisk kalendergave!! Jeg er ei 26 år gammel jente, fra samme by som deg :) Leser bloggen din fordi du er ei fantastisk driftig dame, som får til det du går inn for! Med butikk, et nydelig hjem og en enda finere familie :)

Sunniva

08.12.2012 kl.20:51

jeg er en 25 år gammel bergenser som er veldig glad i stilen din!! :) Siden jeg er student, så bruker jeg bloggen din til til å drømme meg vekk om hvordan jeg skal ha det når jeg får penger.. ;)

Linda

08.12.2012 kl.20:51

De begynte vel igrunn da eg såg deg på unge mødre å syns du virka så artig å da eg fikk vite om bloggen din var eg ikkje sein med å innom. å likte den, ble følger osv....å er de enda!! :D eg er 28 år. mamma til tre og interiør frelst med en stor drøm om å stsrte mitt eget å drømmen blir ikkje akkuratt mindre etter å ga sett din suksess!! Dy er ei fantastisk, inspirerendes, morsom dame med en herlig familie å dagen er faktisk ikkje de samme uten et innlegg fra deg!! :) stå på Camilla. du har all grunn til å være stolt over alt du har oppnådd å de er neimen ikkje værst å ha opplevd og fått til noe så knall i din alder. stor klem fra meg og riktig god helg :)

Linn

08.12.2012 kl.20:52

Hei,
Jeg er en sykepleierstudent på 23 som har en datter på 3 år . Har fulgt bloggen din i mange, mange år, og er en av mine favorittbloggere! Elsker stilen din, både i interiør og mote. Også syns jeg det er så gøy å se bilder av barna dine, iom at jenta mi er omtrent like gammel som jenta di :)
Jeg har veldig lyst til å vinne, så jeg kan gi gaven til julegave til noen. Lever kun på stipend, så ble ikke mye penger til overs til julegaver i år.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem

Tonje Sundland

08.12.2012 kl.20:52

Hei Camilla! Prøver meg igjen, jeg :-)
Jeg er som deg, interiørinteressert mor og kone. Tok over et småbruk for noen år siden, huser var 200 år gammelt, minst! Vi bestemte oss for å restaurere i stedet for å rive, for å beholde sjelen i huset. Snekkerne var ferdige for ett år siden, og da starter min jobb med å male og innrede.
Da måtte jeg selvfølgelig suge til meg inspirasjon, og jeg har hentet MYE inspirasjon fra ditt (dine) hjem og butikken din. Villapaprika har blitt en favorittbutikk!
Må i tillegg få si at jeg er utrolig imponert av hva du får til!

Bente

08.12.2012 kl.20:53

Hei du,
Jeg leser bloggen din hver dag, er 41 år, fra Finnmark.
Elsker å hente inspirasjon hos deg, både fra butikken og hjemmet ditt.
En dag SKAL jeg besøke den flotte butikken din i Fredrikstad....gleder meg.
Har handlet i nettbutikken din ett par ganger, og ELSKER alt.
Hilsen fra Bente :)

Tonje Sundland

08.12.2012 kl.20:53

...forresten er jeg 27 år :)

Anna

08.12.2012 kl.20:54

Hei Camilla, jeg har fulgt deg siden du var i unge mødre. Jeg bor i Sverige, så min norske er kanskje ikke den beste :) Er in og se på bloggen din og få tips når vi har samme smak i interiørdesign.
I februar venter vi ytterligere vår datter, Lykke, og det ville vært morsomt å ha noe unikt til vårt nye hjem, som ingen andre har!

Takk for å sette lys på hverdagen!
Anna, 25 år - Sverige

Krusmynte

08.12.2012 kl.20:54

Så lekker den er! Du har jo så fine kalendergaver. Tror jeg må få til en tur innom butikken din snart.
Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og tar turen innom for å hente inspirasjon til interiør, og for å følge deg og din hverdag:).
Dere f

Sofie

08.12.2012 kl.20:54

God kveld snille camilla!

Jeg er 32 år gammel og min store interesse er interiør. Har fulgt med på diverse interiørblogger i noen år, men har ikke heeelt funnet en favoritt. Helt til jeg kom over din blogg for en stund siden. Og siden da har jeg vært innom bloggen din hver eneste dag og jubler for hvert innlegg du kommer med. Flotte bilder,tips,inspo i fleng og du skriver så bra!! Hiver meg på kalenderen din i håp om å bli den heldige... Ønsker deg og dine en kos lørdagskveld!

Krusmynte

08.12.2012 kl.20:57

Skrive med telefon er ikke alltid greit;). Fikk sendt før jeg ble ferdig!

Henriette (25 år)

Kristine

08.12.2012 kl.20:57

Jeg bare elsker bloggen din, må ærlig innrømme at jeg kikker innom flere ganger hver dag bare for å se om du har postet noe:) jeg synes det er veldig inspirerende å se de flotte bildene du tar, og jeg får masse gode ideer fra deg! Har nettopp handlet helt nydelige varer fra nettbutikken din og er bare super fornøyd!! Pleier aldri å ha noe særlig med flaks, men man vinner ikke noe uten å prøve:) så fingrene krysset;))

Hege

08.12.2012 kl.20:57

Hei. Har lest bloggen din i mange mnd og fått mange gode tips. Har blandet annet lagd den borddekorasjonen du lagde til jul i fjor, og i år kjøpte jeg den utrolig flotte adventskransen. ALLE som har vært på besøk siden 1des har kommentert den og synes den er utrolig flott... Har både hatt barseltreff og babyshower for søstera mi og det har resultert i flere lesere på din blogg da alle lurte på hvor den var kjøpt. Og er ikke det god nok grunn for at jeg skal få den flotte lysestaken, så vet ikke jeg...:) jeg er 33 år og har en sønn på 3 og ei lita tulle på 4 mnd

Cathrine

08.12.2012 kl.20:58

Hei!

Jeg er ei dame på 26 år som leser bloggen din fast! :)
Du skriver om ting som interesserer meg; interiør og barn. Har selv ei jente som er på Mathildes alder, så er ekstra morro å lese :)

Ha en fin kveld :)

ckopperstad@hotmail.com

Anonym

08.12.2012 kl.20:58

For en fantastisk kalendergave! Har vært innom nettbutikken og tittet på den noen ganger og den ville vært super i stuen vår! Jeg er en 25år gammel interiørglad jente som titter innom bloggen din hver dag. Her henter jeg mye inspirasjon til vårt nybygde hus og har vel en lettere frustrert mann når jeg stadig fyller sofaen med flere puter inspirert av deg, hehe! Takk for stadig ny inspirasjon til å gjøre vårthjem til noe eget og vakkert

SiljeKJ

08.12.2012 kl.20:59

Hei =) Elsker bloggen din =) Blir så glad når det kommer nye innlegg, så æ selnger mæ med i et lite håpe om å kunne være en av de heldige vinnerne i julekalenderen din =)
Er 29 ...

Eline

08.12.2012 kl.20:59

Sinnsykt kul lysestake! Klart jeg er med :D Jeg er 24 år. Leser bloggen din for inspirasjon til interiøret hjemme. Og så synes jeg det er koselig å lese litt om deg og familien også :)
Ha en strålende lørdag!

Linda J

08.12.2012 kl.20:59

Hei ! Jeg er snart 25 år. Leser bloggen din fordi jeg er veldig glad i interiør, og liker å få inspirasjon og å drømme meg bort litt <3 Vært innom butikken din flere ganger og fått med meg noen god biter derifra også :D

Monica

08.12.2012 kl.21:00

Jeg har fulgt bloggen din helt siden du startet..:) Har vært spennende å se utviklingen både du og bloggen har hatt på den tiden..:-D Jeg følger bloggen din av mange grunner... Jeg oppfatter deg som et godt menneske, og jeg føler jeg kjenner deg gjennom bloggen..;) I begynnelsen fulgte jeg bloggen din fordi jeg var fasinert over hvor godt du klarte deg selv om du var så ung.... Så etterhvert har jeg selv giftet meg, og vi skal i gang å bygge hus...Så nå er bloggen din en stor inspirasjon år det gjelder interiør..;) Jeg kan ikke si at jeg alltid har vært opptatt av det, men nå er jeg godt i gang med å øke interessen på det området..;) Vært interessant og "lærerikt" å være med på dine eksperiment med ulike stiler, og jeg har tatt meg selv i å noen gang bli "irritert" på deg for et eller annet du har byttet ut...haha..:-D Jeg er 24 år, og bor i fantastiske Lofoten<3

martha

08.12.2012 kl.21:01

Hei
jeg leser bloggen din hver dag. du har en stil som jeg liker veldig godt. fantastisk å lese innleggene dine. har 3 barn og er 39 år.
Superfin lysestake

Cathrine

08.12.2012 kl.21:02

Oi, her var det mange med allerede, jaja, jeg slenger meg med jeg og, så blir vi enda flere. Den lysestaken er jo vare VAKKER*sukk*. Jeg er 27 år, har ei datter på 6 år, og har fulgt deg helt siden unge mødre. Jeg lar meg imponere og inspirere av alt du våger og alt du får til! Jeg henter inspirasjon i både butikken din, og av hjemmet ditt som du så åpent deler med oss. Du er en av de bloggene jeg setter størst pris på at finnes, og tar meg en tur innom daglig!:)

Camilla S.P

08.12.2012 kl.21:04

Hei Camilla :)
For en nyyydelig premie du gir bort. Hadde selvfølgelig elsket å være den heldige vinneren!

Jeg leser mest av alt bloggen fordi jeg elsker interiør. Elsker å lage det fint rundt meg, og er av typen som får høy puls/adrenalinkick/ligger våken om natta og får ikke sove dersom jeg tenker på hvordan jeg skal ommøblere eller hvordan jeg skal dekorere.. Haha, høres sikkert helt sprøtt ut, men sånn er jeg.
Noe av det beste jeg vet er å pynte og gjøre det koselig i hjemmet. Føler det er noe jeg gjør som bidrar til å lage leiligheten vi bor i til et "hjem" for familien. Har gjort forsøk på å mikse det romantiske med det litt grove/røffe tidligere, men har ikke fått det helt til og derfor vinglet frem og tilbake mellom for røfft og for romantisk, og egentlig aldri funnet helt min stil. Da jeg endelig fant bloggen din fikk jeg masse tips til hvordan det kunne gjøres, og endelig føler jeg at jeg begynner å få det til :):) Dessuten har jeg virkelig lært mye av deg!! Alt fra hvordan å dandere puter og tenke på hva man vil blikket skal møte når man kommer inn i et rom, til hvordan man henter inspirasjon fra interiørblad (at man kan f.eks se på tekstilsammensetning, bruk av ulike materialer osv). Jeg suger til meg alle interiørtips du kommer med!! :) Ellers liker jeg veldig godt at du deler av din hverdag som mamma, da jeg er i nokså lik situasjon selv. Gift i ung alder og har to nydelige gutter på 2 år og 1/2 år. Husker igjen de søte barna dine fra "Unge mødre". Fantastisk å se hvor store de er blitt nå! Og er imponert over alt du og din mann har fått til i så ung alder!

Gleder meg til å følge bloggen videre! Ha en super kveld!
Mvh. Camilla, 25 år

Janne

08.12.2012 kl.21:04

Kjære vakre Camilla!
Det er ikke så veldig lenge siden jeg fant frem til bloggen din. Men når jeg begynte å lese og se alle bildene dine, ble jeg fantastisk inspirert! Du har en stil jeg simpelthen ELSKER! Og alt du gjør, får meg til å få lysst til å svinge med vaskekosten med en gang, og bytte om på møbler og ting og tang. Skulle gjerne ønske jeg bodde nærmere butikken din. Det er jo rene godtebutikken for en interiørfrelst kvinne!
Jeg er innom bloggen din HVER dag, FLERE ganger daglig.
Har anbefalt den til utrolig mange andre, og jeg kan love deg at alle sammen sier "WOW"!

I tillegg må jeg få si at jeg husker deg godt fra Unge mødre. Jeg hadde virkelig sansen for deg, og tror nok du ble et forbilde for mange andre også. Du virker som en jordnær og god jente.

Krysser fingre og tær for vinnerlykke!
Nydelig lysestake - Du er sjenerøs.

Klem fra Janne 26 år fra Molde :-)

Anne-Lene

08.12.2012 kl.21:06

Å Herre!!! DEN har jeg ønsket meg fra første gang jeg så den på bloggen. Jeg titter innom daglig for å få inspirasjon til huset, og gjett om jeg har latt meg inspirere av din fantastiske evne til å mixe materialer. Kan vel takke deg for at jeg har funnet min stil her hjemme :-)
Syntes forøvrig du gjør en super jobb som kone/mor/karrierekvinne også. *Bøyer meg i støvet*

Anne-Lene 31, Lier.

Mamma_4

08.12.2012 kl.21:08

Kjære Camilla:)
Jeg må virkelig si du gjør en fantastisk jobb med den flotte butikken din og denne innspirerende og supre bloggen du skriver.
Hadde det ikke vært for alle dine gode tips så hadde jeg aldri fått det sånn som jeg har det nå interiør messig:)
Tusen takk for at du sprer glede og inspirasjon inn i hjemmet mitt!
Klem fra Ann Helen

Anniken

08.12.2012 kl.21:11

Hei:)

Den var rålekker!Håper jeg blir trukket ut!*krysser-fingrene*:D Jeg er 27 år og jeg leser bloggen din for å få inspirasjon:) Jeg liker veldig godt den stilen du har og jeg har fått noen aha oppleveser gjennom bloggen din;) Jeg lurer forresten på når den klokka du har på veggen ( i gangen?) kommer ut i nettbutikken din?Super blogg hvertfall:D

Tonje

08.12.2012 kl.21:13

Kjære Camilla!

Jeg er 27 år og mamma til tre skjønne barn. Jeg har fulgt deg i mangen år og syns du er en fantastisk jente! Alt du har fått til , jeg bøyer meg i støvet! Ønsker deg en fantastisk førjulstid med din herlige familie,måtte den bli alt dere drømmer om! Stor klem <3

June

08.12.2012 kl.21:13

Jeg er 26 år, har fulgt deg siden jeg så deg på unge mødre, og har rett og slett falt for deg, hehe. Du var liksom så ung, men du viste deg fra en så god side, og du satte deg høye mål som du nådde. Jeg følger deg fremdeles fordi du inspirerer. Du setter deg fremdeles høye mål og du når dem! Du jobber fram mot det du ønsker og du gir ikke opp. Blir det tøft, så biter du tennene sammen, du gir alt du har og mer enn det. Du er bare et menneske, akkurat som alle oss andre, men du får til så fantastisk mange ting. Som jeg sa, du inspirerer, og det er nok derfor jeg bare må følge deg videre. For å se hva du oppnår, og glede meg over det du får til. Stå på, Camilla. Du er kjempe flink :)

Cecilie

08.12.2012 kl.21:15

Hei Camilla :-)

Det var en helt utrolig fin lysestake! *drømme*

Jeg har fulgt deg siden du var på unge mødre, og syns du virket som en utrolig sterk jente! Jeg ble veldig glad da jeg fant ut du hadde blogg, og har blitt veldig inspirert av deg, ikke bare på interiør, men i klesstil! Jeg syns det er fantastisk bra alt du har klart å oppnå, og er utrolig stolt av deg! du viser virkelig at selv om en er ung, har barn, er gift, så kan man klare alt man vil! :)
Jeg er selv 25 år, er fra Bergen og har to barn på 2 og 4 år og en samboer. Vi flyttet inn i nytt hus for et år siden, og jeg elsker å se på bloggen din for å finne tips.. :-)
jeg og min svigersøster følger deg begge to, og kan ofte sitte å prate om bloggen din *har du sett det fine hun har fått nå, har du sett den og den, vet du hva hun har forandret på nå, det er så utrolig fint* hehe
Jeg har startet min egen blogg som jeg prøver å oppretholde, men er ganske ny på det.. du kan jo sjekke den ut hvis du vil :) knottet2.blogspot.no :)

Ha en fin vinterkveld videre! Klem fra Cecilie

Tina

08.12.2012 kl.21:15

Verdens beste interiør blogg! Har fulgt deg siden du startet å blogge, og du har vært og er en enorm inspirasjon :) Jeg og to venninner kom fra Hadeland å besøkte butikken din for noen uker siden. Det var så gøy å få se butikken din og snakke med deg :) Hadde jeg sett denne lysestaken da hadde jeg kjøpt den da. Den er jo bare rå lekker! Fortsett slik du gjør Camilla, må si at både det du gjør i jobben din, og du som menneske er en herlig inspirasjon for meg, og veldig mange andre der ute :)
Er forresten 22 år :)

(Ps. Hvis du husker at vi var å besøkte butikken din, så sa du at du ville ha en oppdatering om bebisen i magen min, og nurket har det strålende, og jeg er nå 17 uker på vei)
:)

Susanne

08.12.2012 kl.21:15

Prøver meg på kalendergaven, og benytter samtidig anledningen til å si at jeg virkelig elsker bloggen din. Det er den eneste bloggen jeg leser fast. Har alltid likt bloggen din, men synes det er spesielt etter dere kom i nye huset at stilen din er blitt helt i min gate! Du inspirerer, Camilla!

Beathe

08.12.2012 kl.21:16

Oooolaallaaa Noe så fantastisk til advendts gave : ) Ønsker meg masse og håper virkelig det kunne bli meg. Jeg er ei dame fra ei lita bygd på østlandet som henter masse inspirasjon fra din flott blogg. Har lest den i snart ett år tror jeg. Er jo blitt helt hektet. Må bare veit du. Stå på og gi oss masse fint å lese og se på. Ha en flott førjuls tid til deg og din fine familie.
Klem Beathe

Annette

08.12.2012 kl.21:17

Nydelig stake:) jeg blir med :)

Annette, Bergen

Susanne

08.12.2012 kl.21:17

Prøver meg på kalendergaven, og benytter samtidig anledningen til å si at jeg virkelig elsker bloggen din. Det er den eneste bloggen jeg leser fast. Har alltid likt bloggen din, men synes det er spesielt etter dere kom i nye huset at stilen din er blitt helt i min gate! Du inspirerer, Camilla!
Hilsen Susanne, 27 år fra Bergen :)

marie

08.12.2012 kl.21:17

Fy flate, den er så utrolig lekker! Jeg leser bloggen din fordi du er en ung dame med bein i nesa og masse pågangsmot. Det hjelper at du har utrolig god smak og jeg ønsker meg omtrent alt i butikken din. Den lysestaken står på juleønskelista mi. Fortsett å stå på og inspirere oss!

Marie 26 år.

Helena

08.12.2012 kl.21:20

Hei
Har ikke fulgt med på bloggen din så veldig lenge. Ble tipset av en venninne, og siden det, har jeg vært innom stort sett hver dag. Jeg er 36 år, er gift og har to jenter på tre og fem år. Vi skal flytte i nytt hus i februar og ser frem til det. Får så utrolig mange ideer og mye inspirasjon fra bloggen din. Synes lysestaken var helt nydelig. Og jeg vet akkurat hvor jeg skulle hatt den i det nye huset:)
God jul:)

Mvh Helena

Tone

08.12.2012 kl.21:20

Hei er 44 år, har en lang liste med interiørblogger som leses daglig, men Villa Paprika er Nr. 1:).
Liker stilen din, fargene, sammensetning av produkt og gode tips. Hilsen Tone

Titti

08.12.2012 kl.21:22

Åhhhhh, den hadde passet perfekt hjemme hos meg, altså :) Lekker !

Jeg er 39 år og har fulgt deg lenge. Svipper innom flere ganger om dagen for å sjekke ut dine inspirerende innlegg og du skuffer aldri. Oppdaterer flere ganger om dagen, enda du har egen butikk og familie. You go`girl! :)

Nå skal jeg krysse alt jeg har og finne en egnet plass til denne lekkersaken, hehe!

Lene

08.12.2012 kl.21:23

Denne kunne jeg virkelig ønske meg. :)
Jeg er 29 år og har lest bloggen din i 3 år. Får masse inspirasjon og elsker å følge med i huset, butikken og hverdagen din. :)

Karoline

08.12.2012 kl.21:23

Eg er 28 år, frå ytterst ute på sunnmørskysten.
Les bloggen din kvar dag, og liker den svært godt.
Det er ein herleg mix av interiør og kvardag som fell meg heilt i smak.
Likar måten du skriv på og at du gjer deg so flid for lesarane.
Har vorte inspirert mong ein gong, også lært tips og triks som eg brukar dagleg!
Det med tepper og puter fx, eg legg aldri teppet over armlenet lenger og har banka puter hulter til bulter :)
Og so kan eg ikkje anna enn beundre pågangsmotet og drivkrafta di, du verkar til å ha ei utømmeleg energikilde!

Nybakt mamma

08.12.2012 kl.21:25

Hei leser bloggen daglig og blir stadig inspirert, noe som er litt "farlig" nå som jeg er i permisjon, har stadig nye prosjekter på gang;) er 24 år.

Christine

08.12.2012 kl.21:25

Hei Camilla :)

Jeg er utrolig stor fan av din blogg og har fulgt den i 3 år nå :)
Masse flotte tips til interiør som jeg elsker.Og masse fint i nettbutikken din der jeg ofte er innom å titter!
Og også har endt opp med ting som har kommet hjem til meg med posten ;)
Jeg er 27 år og har 3 søte små :)

Christine

Julie

08.12.2012 kl.21:26

Hei:)
Det hele startet med at jeg sto på jobb i sommer og kjedet meg, og googlet forskjellige inter

Heidi

08.12.2012 kl.21:27

Jeg er en jente på 26 år, akkurat nå er jeg sykmeldt og hjemme, derfor er jeg innom bloggen din flere ganger om dagen, og gleder meg til hvert innlegg:) du er en stor inspirasjon for vårt hjem da stilen passer både meg og min samboer!!! Du er utrolig dyktig i det du gjør!

Kjersti S.

08.12.2012 kl.21:27

Camilla!!!!!!! Du er bare en reddende engel. Som nyinnflyttet samboer hos kjæresten min var det forventet at jeg som jente skulle ta ansvar for interiør og pynting, og ettersom jeg følte meg helt grønn og relativt håpløs på området lette jeg etter en interiørblogg som kunne gi meg noen tips. Og det var da jeg kom over Villa paprika! Jeg ble med en gang kjempeinspirert og har en kjæreste som nå er strålende fornøyd med interiøret i huset bårt:)Det har blitt turer ens ærend til butikken din- og kjæresten, ja, han er mer enn gjerne med!!!:) det sier det meste, Camilla! Hehe.
Lysestaken er herlig og både jeg (og min kjære!!) krysser fingrene:D:D
Hilsen jente 26 fra Oslo

anita

08.12.2012 kl.21:30

Jente på 25år som besøker siden din flere ganger daglig.
Jeg må alltid innom å sjekke om du har lagt ut noe nytt som jeg kan hente inspirasjon fra!
Elsker stilen din og alle de fine bildene som du deler med oss!
Visst det er noe jeg er i stuss om hvordan jeg skal innrede tar jeg alltid en tur innom bloggen din!;)

Jeanie

08.12.2012 kl.21:32

Jeg er 29 år fra Fredrikstad, og synes du har en fantastisk stil! Er innom bloggen din daglig, og henter stadig inspirasjon fra deg! Ettersom jeg selv mangler kreativitet, er det fint å lære fra andre ;-)

Jeanette

08.12.2012 kl.21:32

hei:)
Jeg er en 26 år gammel jente. Er innom bloggen din så å si daglig. Synes du er dyktig med det du holder på med, og ikke minst så har du en inspirerende blogg og fantastisk flott stil :)

Tingeling

08.12.2012 kl.21:34

Jeg er 26 år, og fikk kjennskap til deg første gangen da du var med på Unge mødre. Etter dette har jeg fulgt deg på bloggen, fordi jeg synes det er spennende å følge deg og livet ditt. Du har gjort og fått til mye i løpet av ditt unge liv, og du skriver bra. Bloggen er interessant å lese på mange måter, selv om det nok er din lidenskap for interiør som fenger meg mest og gjør at jeg bare MÅ lese bloggen din hver dag ;-) Jeg elsker stilen din, og mener helt ærlig at du har talent for det du holder på med! Bildene og tipsene dine gir meg inspirasjon. Det er dessverre ikke alt jeg har mulighet eller råd til å gjøre i/kjøpe til mitt eget hjem, men det er jo allikevel lov å drømme seg litt bort?! Synes lysestaken var fantastisk lekker, og skulle så gjerne ønske at den kunne fått plass på spisebordet mitt... Jeg tror jeg må begynne å spare penger dersom jeg ikke er så heldig at jeg vinner den, og så krysser jeg fingrene for at Villapaprika beholder den i sortimentet sitt en god stund!?! Håper du fortsetter å blogge i lang til fremover. Jeg er ikke så flink til å kommentere dessverre, men er som sagt innom deg minst en gang om dagen allikevel. Ønsker deg lykke til videre!

Julie

08.12.2012 kl.21:34

Hei:)
Jeg fylte akkurat 19 år, og har egentlig ikke lest bloggen din så lenge for å være helt ærlig, men har vært hektet siden jeg fant den;-)
Det hele startet med at jeg sto på jobb i sommer og kjedet meg, og googlet forskjellige interiøtblogger jeg kunne lese. av alle jeg klikket inn på, er du den eneste jeg har fortsatt å lese. Du gir så utrolig mye inspirasjon, og har uten tvil drømmehjemmet. Nå som jeg selv har flyttet for meg selv, bruker jeg bloggen din veldig mye som en inspirasjonskilde for å fikse og stelle hjemme. Det hele ble bare enda morsommere når jeg fant ut at du hadde vært med på unge mødre, en serie jeg har fulgt med på så lenge jeg kan huske! Det jeg liker ekstra godt med bloggen din er at du er så jordnær, og du er veldig flink til å vise fram hjemmet ditt til oss lesere.
Håper du har en strålende adventstid!

Helene

08.12.2012 kl.21:35

Det var en fantastisk lysestake, som kunne passet fint inn i vår første egen leilighet som vi overtar i januar :)
Jeg leser bloggen din fordi jeg henter så utrolig mye inspirasjon i deg og bloggen din!
Du står på og får til det du vil, inspirasjon til tusen!
I tillegg er du ganske ung, men kommet og rukket så utrolig mye!
Både du og hjemmet ditt ser alltid lekkert ut!
Helene 22 år :)

Maja

08.12.2012 kl.21:35

Hei Camilla!

Jeg er fulltidsstudent og drømmer om å få egen leilighet etterhvert. Er veldigt glad i interiør og gleder meg sånn til jeg har råd til å innrede eget hjem, men forløbig holder det med inspirasjon jeg finner. Og jeg får SÅ mye inspirasjon her. Du er virkelig flink med interiør! Så det er derfor jeg er fast leser ;)

God helg!

Elin Marit

08.12.2012 kl.21:35

Å, den var bare nydelig! Jeg eier jo nesten ikke en eneste lysestake, og den der var jo bare helskjønn!

Jeg er 23 år, mamma til ei lita jente på snart 1 år og leser bloggen din fordi du er så inspirerende! Du gir meg så mange ideer til interiør, og interiør er jo overalt for tiden, men du greier å fange så mange detaljer jeg virkelig liker.

Du gir meg troen på at jeg også kan følge drømmen min!

Pernille

08.12.2012 kl.21:36

Hei :)
Jeg er en 26 år gammel jente som er mor til en jente på 2 år :) Leser bloggen din daglig (opptil flere ganger også noen dager, hehe). Har aldri hatt noen stor interesse for interiør før jeg fant bloggen din. Du har fått meg til å innse at jeg også kan få det til uten at det skal være så vanskelig, og nå er jeg nesten blitt litt "opphengt" i interiør. Og takket være det har huset mitt endelig fått litt stil! :-p Tusen tusen takk!! :))

Stine Marita

08.12.2012 kl.21:38

Heihei ;)

For en flott kalender du har, og dagens luke var jo bare helt nydelig! Tenk å kunne pynte med en slik lekker stake i jula ;) Og resten av året egentlig ;) Er 24år og har vert fast leser av bloggen din i noen år nå! Får tonnevis med inspirasjon fra deg og hjemmet ditt ;) Og butikken din inneholder såååå mye fint!! Er mye fra villapaprika som står på ønskelisten min til jul i år ;) Ha en flott lørdagskveld videre Camilla ;) Klem

Unn

08.12.2012 kl.21:39

Hei :-)

Jeg er 21 år gammel, å bare elske bloggen din! Tittet innom bloggen første gang for et halvt år siden , å har siden den gang vert innom daglig , og flere ganger til dagen. Jeg og kjæresten min kjøpte hus for et år siden , og har dermed fått mye inspirasjon av deg nå når vi har gått i gang med oppussing av vårt hjem! Jeg elsker stilen din å måten du sette alt så fint sammen.

Tusen takk , for mye inspirasjon Camilla :-)

Klem fra Unn , Mail unn_v@hotmail.com

iselin Fagereng

08.12.2012 kl.21:40

Jeg er innom bloggen hver dag. Og det er fordi: Du er fantastisk flink med interiør! Du har et nydelig hjem som jeg henter mye inspirasjon fra. Du virker veldig empatisk og varm. Du sprer rett og slett glede. Hvor du har energien din fra skjønner jeg ikke. Men den smitter over på meg!:D Du virker som en fantastisk mamma for dine to nydelige barn. Og jeg blir rett og slett glad når jeg er inne på bloggen din.

(også er jeg alltid veldig fornøyd med varene jeg kjøper fra nettbutikken din!) hihi:)

Klem fra meg!:)

Maren

08.12.2012 kl.21:41

E 21 år, og les bloggen din for at æ interessere mæ for interiør, og fortalt oss om opp- og nedtura du har hadd. Du kommer me mange gode tips, inspirasjon, gir mye av dæ sjøl og tar oss me i både butikken og hjemmet ditt. Du e et flott forbilde for både unge og eldre!:) Stå på videre, du kommer til å nå veldig langt me d du like!

iselin Fagereng

08.12.2012 kl.21:42

Åja. Også er jeg 24år gammel :)

kine

08.12.2012 kl.21:44

Hei. Ung dame på 28 år fra finnmark her. Jeg har lest bloggen din siden Mathilde var typ 8 mnd eller noe sånt, det var da jeg oppdaga den.
Jeg har selv to jenter, en på akk fylt 6 år som er nylig blott skolejente og det er en stor omveldtning for oss alle.
Minste jenta min blir 2 år i romjula og er verdens artigste lykketroll med korketrekkere som er over alt :)
Selv jobber jeg turnus og har en ufør mann som gjør at vi har en liten inntekt og ikle store mulighetene til å dille så mye i hjemmet mitt som jeg ønsker, alt må spares og planlegges til. Både oppussing og innkjøp...
Jeg pleier å drømme meg bort i bloggen din, se på alle de vakre tingene, hvor flink du er å sette sammen alt. Det er en stor motivasjon til å fortsette å spare videre og kansje en dag vil hjemmet mitt være så flott som ditt :)

Du er en inspirasjonskilde for så mange ting, og det gjør det spennende å lese bloggen din gang etter gang etter gang :)

Anne Marit

08.12.2012 kl.21:45

Jeg har lest bloggen din i flere år, jeg finner masse inspirasjon hos deg og vi har lik stil på interiør. Jeg er 31 år, føler vi har hatt omtrent samme livssituasjon, i en alder av 21 hadde jeg 3 barn som nå snart er flotte ungdommer. Jeg falt pladask for den lysestaken altså. Herremin så fiiin;))) håper jeg vinner den da skal den få hedersplass i stua;) hehe.. Ha en fin kveld videre:)

Helena

08.12.2012 kl.21:45

Jeg har fulgt bloggen din siden du startet for mange år siden. De gangene du har byttet bloggadresse har jeg søkt deg opp på google for å finne deg igjen. Grunnen til det er at jeg selv er småbarnsmor til en liten gutt og ei lita jente. Jeg har i tillegg kjøpt hus og liker inspirasjonen du kommer med på bloggen din.
Men hovedgrunnen til at jeg følger nettopp din blogg er nok at du er såpass "flink" til å oppdatere bloggen din. :) Du kommer med opptil flere innlegg på en dag, og for meg som går hjemme i permisjon, så er det veldig hyggelig. :) Jeg syns du er flink i måten du takler kritikk og jeg har absolutt ingenting å utsette på deg i forhold til barn, hjem eller mann. Jeg håper du fortsetter å blogge og at du fokuserer mer på de positive kommentarene enn de negative.

Håper på å få besøkt butikken din snart også. :) Men virker som ting er litt dyrt for min lommebok enda. :/ Vil jo gjerne kjøpe noe hvis jeg først tar turen..

Kine-Jeanett

08.12.2012 kl.21:45

Har ikke vært med på julekalenderen din føre nå pga jeg ikke bruker å ha flaks, men nå prøver jeg meg allikevel.
Det finns ingen blogger (verken i Norge eller Sverige) som er så inspirerende som bloggen din! Det er ikke bare innen interiør den inspirerer, uten den gir inspirator når det gjelder alt. Og det er akkurat derfor jeg leser bloggen din. Du er utrolig flink, og du har en guddommelig smak og stil! :)

Ønsker meg selv lykke til :-D

Marthe

08.12.2012 kl.21:46

Hei Camilla!
Jeg og min samboer kjøpte hus i april i år. Like etter at vi flyttet inn ble jeg tipset om bloggen din av en venninne av meg. Og makan for en inspirasjon! Alt er så gjennomført hos dere. Alt i fra interiør til gardiner, fargevalg på vegger og gulv. En skikkelig "inspirasjonsbombe" for nyetablerte :) Har allerede bestilt varer flere ganger fra dere, og mere blir det.
Ha en riktig god jul i "nyhuset".
Klem fra Marthe (24 år)

Linda

08.12.2012 kl.21:46

Hei! Titter innom bloggen din hver dag for å hente inspirasjon til vårt nye hus :-) Alltid masse flotte og nyttige tips her. Hilsen fra Linda 29 år :-)

Monica

08.12.2012 kl.21:48

Hei!
Åååååååååå denne vil jeg gjerne vinne! ;)

Leser bloggen din for å drømme meg litt bort, finne inspirasjon, bli motivert. Mange grunner!! :)

Er alenemamma, med stort huslån og for øyeblikket ufør, så økonomien tilsvarer ikke at jeg har råd til mye interiør. Derfor er det perfekt å komme inn hit, og "vindusshoppe" litt!! Ypperlig plass å drømme seg litt bort, til hvordan jeg en dag også håper på å få det! ;) Enn så lenge lar jeg imponere over hvordan du har fått til alt du har gjort, hvordan du står på og hvordan du takler medgang og motgang! :)

Foresten, er 28år ;)

Hilsen Monica Kristina

Natta 22

08.12.2012 kl.21:50

Wow!!! Herlighet for noen gaver du gir bort!!! Denne står på ønskelisten til jul! Tittet på den flere ganger, men litt dyr for lommeboken nå:(! Fått kjøpt oss vår første leilighet nå! Og den skal dekoreres og pyntes med inspirasjon fra deg! Følt deg siden unge mødre og falt for deg med en gang, så jordnær og god! Og ikke minst at du viser at det går Ann hvis man virkelig vil og står på! Tar av meg hatten for deg! Butikk, blogg, mann, 2 barn og ikke minst ett flott hus! Hvilken inspirasjon. Jeg er innom både nettbutikken og bloggen flere ganger om dagen, er hekta!!. Og noen ganger sitter jeg litt fast selv med hvordan jeg vil ha ting og tang, da slår jeg opp siden din og henter masse inspirasjon og gjør om til mitt!:) tuuuuuusen takk!! Dere er en herlig gjeng! God jul til dere!!!

Serap

08.12.2012 kl.21:52

Hei Camilla:)
Jeg følger med på bloggen din hver eneste dag,du gir oss en super bra interiør tips. Har lært enormt mye av deg alt i fra farger og kombinasjoner. Du er ei dame med masse inspirasjoner og det er nettopp derfor jeg besøker bloggen din hver dag:)
Når det kommer til meg,jeg er 27 år og bor i Moss:)

Ønsker deg og dine en riktig god jul:)

ingrid

08.12.2012 kl.21:52

Får prøve lykken igjen:-)
Er 26 år og mamma til en prins på to år. Blir megainspirert av bloggen din og buker mange av dine tips og triks for å få det fint hjemme. Må innrømme at jeg leser bloggen hver dag (innom gjerne mange flere ganger..) Krysser fingre og tær for å bli den heldige vinner:-)

Karianne

08.12.2012 kl.21:56

Hei Camilla!
Jeg er en jente på 26 år som nylig begynte å følge deg. Ble så overrasket når jeg kom innom bloggen din første gang for du liknet på ei jeg hadde fulgt med på tv på tenåringsmødre...! Det var selvførgelig deg! Ble veldig glad over alt du har fått til og at dere holder sammen :) LIker å være innom bloggen din for å få inspirasjon :) Du har så mye fint både i butikken og i hjemmet ditt! Liker veldig godt de naturlige fargene du bruker pog synes du er en mester på " settegrupper". Flyttet i sommer fra nord til sør så har startet helt på "scratch" igjen:) Arti, men leil mangler ennå litt personlig preg! DET hadde den fantastiske lysestaken hjulpet på!!

Stor førjulsklem fra Karianne:)

Eirin

08.12.2012 kl.21:56

Hei Camilla! :)
Jeg har faktisk ikke lest bloggen din så lenge,enda jeg har hørt en masse om den. Da jeg endelig klarte å somle meg innpå her,ble jeg helt forelsket i ALT du har i huset! Jeg har brukt alt for mye penger på å kjøpe feil ting,som viste seg å ikke være min stil. Så nå er jeg veldig glad jeg fant din blogg og kan ta inspirasjon herfra. Nå prøver jeg hardt å få med meg min samboer på noen nye innkjøp,men siden han mener at alt er så dyrt og unødvendig, blir det vanskelig å få kjøpt så mye alene. Så skulle gjerne hatt den lysestaken,sånn at jeg værtfall hadde kommet et lite stykke på vei mot å få det like fint som det du har det! :) Du har virkelig drømmehuset!

Tessa

08.12.2012 kl.21:57

Åh!! For en fantastisk lysestake !! Har lest bloggen din i 3-4 år! Får utrolig mye inspirasjon av deg - og du har hjulpet meg til og finne ut hvilken stil jeg liker!! Jeg he også blitt flinkere til og prøve forskjellige ting på interiørfronten takket være deg! Ha en nydelig kveld :) klem

Connie

08.12.2012 kl.21:57

Hei og god jul!
Har fulgt deg i et par år nå, og ser at mitt hjem begynner å ta form etter mye inspirasjon fra deg!Fint å komme hjem fra jobb og drømme seg litt bort i bloggen din:)Jobber selv i møbel/interiør butikk og flere butikker skulle hatt en dekoratør/stylist som deg!
Hilsen Connie (25 år)

Jannicke

08.12.2012 kl.21:57

Hei!
Jeg startet å følge bloggen din da du var med i Unge Mødre, og har siden fulgt den. Henter inspirasjon og tips til hjemmet, samt bare å lese om hverdagen deres. Spennende å se hvordan Villapaprika har utviklet seg fra ide til butikk, og hva som skjer videre.
Krysser fingrene, har aldri vunnet før.

Jannicke, 23år.

Tine

08.12.2012 kl.21:58

Wow, den lysestaken var jo bare råflott! Her må jeg jo bare være med å prøve lykken;) Jeg er 31,år gammel og synes at din blogg er en av de som er best på interiør. Derfor titter jeg innom så og si hver dag. Er alltid like spennende og se hva du har på hjertet. Du sprudler jo over av kreativitet og ikke minst god smak!

Marit

08.12.2012 kl.21:58

Wow! For en kalendergave!! :D Lekker lysestake!!
Jeg har lenge sett etter inspirasjon til interiør, og hadde vanskelig for å finne noe som passet meg og min smak. Helt til jeg kom over bloggen din! Her er jeg støtt og stadig innom og drømmer meg bort, ønskelista mi blir bare lengre og lengre ;)

er forresten 26 år :)

Tone

08.12.2012 kl.21:58

Hei eg e ei dame 38 år :-)og eg syns du har en kjempe fin blogg eg e innom bloggen din hver dag.....Eg får mye inspirasjon av å lese bloggen din :-)masse nye tips og ideer ukentlig...å det liker eg:-)Hadde blitt kjempe glad hvis eg hadde vunnet den flotte lysestaken :-)

Nina

08.12.2012 kl.21:58

Hei Camilla!:) jeg slenger meg med i dag!:) jeg har vært fast leser av bloggen din leenge...er usikker på hvor mange år det har blitt nå, men jeg har fulgt deg lenge før du startet butikken!:) så deg først i unge mødre, og fant bloggen din på blogglisten til frumæla!:) du er så flink med interiør og det er alltid like morsomt å innom deg for å hente inspirasjon, få tips og lese om hverdagen din!:) Jeg er fra Surnadal, 23 år og har ogrå intresse for interiør!:) ha en fortsatt flott lørdagskveld!:) mvh Nina

Tessa

08.12.2012 kl.21:59

Jeg er forresten 30 år :)

Ingunn

08.12.2012 kl.22:00

Jeg er ei jente På 33 år.Har 3 barn,en gutt på 7 og tvillingjenter på 5 .Jeg er slavisk leser av bloggen din og oppdaterer så mange ganger i døgnet i håp om nye innlegg at jeg føler meg litt gal til tider ::))Når jeg sitter med dataen på kvelden sier barna mine ofte,er du på villapaprika igjen nå da mamma :)Du gir meg så mye inspirasjon og takket være deg har jeg endelig funnet drømmestilen min,noe jeg har leitet lenge etter!!Mannen her i huset er kanskje ikke like fornøyd,da jeg virkelig har funnet veien til nettbutikken din ...:) Hihi ..
Jeg er beundrer deg virkelig,du er utrolig flink, har en fantastisk butikk og ikke minst et vakkert drømmehjem!!:)Gleder meg til mer inspirasjon!!

Iselin

08.12.2012 kl.22:01

Jeg heter Iselin og er 19 år gammel! Jeg leser bloggen din fordi jeg er veldig interessert i interiør - og jeg syns stilen din er utrolig fin. Jeg leser bloggen din hver gang jeg åpner pc'en. For ikke så lenge siden flyttet jeg for meg seg og syns det er veldig gøy å innrede min lille kjellerleilighet på 45 kvadratmeter. Men siden jeg er student og ikke har tid til å jobbe har jeg rett og slett ikke råd til å kjøpe så alt for mye. Derfor hadde jeg blitt så utrolig glad for å finne dette! Håper på det beste. Ha en fin kveld videre <3

Anita

08.12.2012 kl.22:02

Hei Camilla!
Er daglig innom bloggen din.
Du er virkelig kreativ og flink.
Koser meg med bildene i bloggen din, virkelig til inspirasjon =o)
Hilsen fra
Anita, 36år

Helene

08.12.2012 kl.22:02

Hei.
Jeg har fulgt deg siden jeg så deg på unge mødre. Syntes du virket som en oppegående og hyggelig jente, noe som også gjenspeiler seg i bloggen din. Masse gode tips å ta med seg, så takk for det.

Er forresten straks 28 år :)

Lena

08.12.2012 kl.22:04

For en utrolig flott lysestake!! Denne hadde vært fin i stuen!

Jeg er 22 år, og har lest bloggen din daglig i ca 3 år tror jeg. Du gir meg så utrolig mye inspirasjon, ikke bare til hjem og interiør, men ellers også. Måten du virkelig står på og gjør det du brenner for er helt fantastisk! Det gir meg motivasjon. Du må aldri slutte å blogge! : )

Klem fra meg.

Malin

08.12.2012 kl.22:07

Det må jo være den flotteste julekalendergaven jeg noengang har sett:) Jeg er 26 år fra Sarpsborg og er ofte innom både nettbutikk og butikk. Elsker stilen din og kjører ofte noe av den samme stilen her i huset, så elsker å bli inspirert av bloggen din. Utrolig hva du klarer å få til med to barn, mann, butikk og hus! Ofte jeg og mannen titter på bloggen sammen og blir inspirert av nye ting vi kan prøve ut her, så takk for det ;)

Lysestaken er helt rålekker, ble helt oppslukt da du hadde lagt ut et bilde av den for en stund siden, er bare lommeboka som har lagt en stopper på at den ikke står i stua her nå.. Krysser fingrene, og benytter meg av muligheten til å ønske deg og dine en riktig god julehøytid!

Eirin

08.12.2012 kl.22:08

Å den var så fin at jeg bare må prøve lykken. Ellers er jeg ikke den som er flinkest til å kommentere ;) jeg er 23 år og er innom bloggen din daglig. Begynte når du var med på unge mødre :) leser bloggen din for å få inspirasjon. Jeg Er også veldig glad i å få til et hyggelig hjem med min egen stil, da er dine tips helt gull sammen med min shabbychick stil :) en riktig god før juls tid fra Hedmark :)

Kari

08.12.2012 kl.22:11

Aaah, NYDELIG!!!

Anniken

08.12.2012 kl.22:11

Hei Camilla:) Er ofte innom bloggen din etter inspirasjon, flytter snart inn i ny bolig selv og da trengs det litt tips til hvordan vi skal innrede. Elsker stilen og butikken din. Og ditt nydlige hjem :) har ingen vinnerlykke, men slenger meg likevel med. Hilsen 23 år gammel tobarnsmor :)

Beate

08.12.2012 kl.22:12

god kveld Camilla

Ja må si det er dame med stor D.
For et mot du ha hva du har.
Se hva du har fått til, to flott barn, startet butikk, fått et flott hjem og en flott kone for din mann.
Blir motivert av å lese din blogg.
Det første jeg gjør når pc kommer på er å lese din blogg, ja mange gander det siste jeg gjør før jeg tar kveld.
En slik flott lyse stake harville gledet mitt hjerte.
Det tennes mange lys i disse dager, men på feredag ble et brått blåst bort, en nær slektning gikk bort.

Malin

08.12.2012 kl.22:13

Hei=)
Tar sjansen å slenger meg på her! Lysestaken var LEKKER! Leser bloggen din rett og slett fordi jeg liker måten du skriver på og hva du skriver om, og elsker stilen din! Henter stadig inspirasjon og tips=) Er en jente 24 år.. Håper du har en finfin helg!
Klem

Jeanette

08.12.2012 kl.22:13

Jeg er 26 år og leser bloggen din fordi den gir meg masse inspirasjon når det gjelder interiør og oppussing:) elsker stilen din:) drømmen er å ta en tur på besøk til butikken din. Kanskje jeg får det til nå som jeg skal ha mammapermisjon i 1 år:)
Lysestaken hadde forresten passet perfekt inn her hjemme hos meg:)

Camilla.

08.12.2012 kl.22:14

Jeg vel selvfølglig være med på kalenderen din, jeg er inn på bloggen din hver dag. Hvis ikke flere ganger. Jeg elsker stilen din, du er så flink til å sette i sammen interiøret. Jeg eier selv et hus. så trenger inspirasjon, for jeg klør i fingerne til å gjøre om her i huset. Blir så fort lei, derfor liker jeg at du er så flink til å gjøre om!
Og hvor lite som egentlig skal til for å "freshe" opp litt.

Juleklemmer fra Camilla 21år.

Hege

08.12.2012 kl.22:14

Hei Camilla!!! Ååååå for en premie;) den er jo helt praktfull;) jeg digger bloggen din og du gir meg masse inspirasjon til mitt hjem;) kunne flyttet rett inn i huset ditt.. Jeg følger med deg hver dag;);) er for nysgjerrig til å la være. Så tvi tvi til meg;) er 28 år ,mamma til gutt på 4 og termin på gutt nr 2 om 5 uker;);) ha en flott helg!! Juleklemmer fra hege. ( hege_cla1984@hotmail.com)

Ann Magritt

08.12.2012 kl.22:15

Hei Camilla, denne var lekker! Jeg pleier aldri ha vinnerlykke, tror jeg brukte opp den når jeg som 7 åring vant 1.pris på tivoli...velge fra øverste hylle! Og det jeg valgte var en stor, stygg koffert! Tenkte at den hadde familien bruk for :-) Kofferten var nesten større enn meg når jeg gikk hjem.
Jeg er 48 år gammel, leser bloggen din hver dag, syns det er herlig å drømme meg litt bort i interiørparadiset ditt. Lekre farger, stoffer og pynteting. Du har en utrolig sikker sans for stil og komfort. Selv om det er lekkert hjemme hos deg så ser det ut som et hjem som er bebodd, ikke en katalogside :-) Keep on the good work :-)
Hilsen Ann Magritt

Mamma til liten prematurgutt

08.12.2012 kl.22:16

Hei camilla,

Jeg er ei jente på 22 år fra lillehammer (opprinnelig fra fredrikstad :D ) som i år ble mamma til en liten prematurgutt som ikke var større en 1347 gram, kom til verden 2 måneder før sin egentlige tid. Vi har hatt mange opp å ned turer den siste tiden, noe som tynger et mammahjerte. Med sykdom å annet som følger med det å være prematur, om dagen går vi hjemme å koser oss å blant annet leser daglig din blogg. Henter mye inspirasjon hos deg som jeg kan jobbe med å prøve å gjøre til mitt eget dette er med på lette mine dager siden dette er noe jeg elsker å holde med på. Ellers jobber til vanlig som frisør og stortrives med dette :)

Hvis du vurderer å åpne flere butikker synes du kunne åpnet butikk på lillehammer, her er det kun shabby chic butikker og antikk butikker ingenting i min stil. Her i fra kommer det stor beundring over hva du har fått til på liten tid, imponerende!! Skal i hvertfall ta turen til fredrikstad til sommeren, så lillegutt får så en nydelig by :)

åååh den lysestaken hadde passet perfekt i samme rom som kartell bourgie lampa mi :D

Kos deg videre i kveld!!

Christine

08.12.2012 kl.22:16

Hei!
Jeg er en jente på 24 år som bor i Askim men mann, barn og hund! :D
Har jo fulgt deg helt siden du var med på unge mødre og er innom bloggen din fler ganger om dagen i håp om nytt innlegg. Synes stilen din er flott, og synes du er en flott jente som har fått til så mye fantastisk i en ung alder! Inspirasjon :D

Når det kommer til den lysestaken så hadde den passer perfekt her så da prøver jeg lykken og håper jeg vinner :) hadde blitt en perfekt julegave :)

Hilsen meg :)

Charlotte

08.12.2012 kl.22:17

Slenger meg med nå også :-)))
Heter Charlotte, 22 år og kommer fra Østfold. Bodde i Fredrikstad før jeg og mannen flyttet til Sandefjord.Vi har en vakker liten jack russell terrier gutt som vi elsker overalt på jord :-)
Jeg driver også egen butikk og kjenner meg igjen i innlegga dine. Det er godt å lese at det er andre som føler og har det akkurat likt som meg. Det å være sint, glad, lei, lykkelig omhverandre.
Uten utfordringer ville livet vært kjedelig.
Jeg har fulgt bloggen din siden du startet :-) Jeg er veldig glad i å ha det pent rundt meg og har blitt enda mer bevisst etter å ha fulgt dine råd og tips. Jeg synes hjemmet og butikken din er rålekkert. Jeg har faktisk blitt avhengig av bloggen din og er like spent hver gang jeg ser du har skrevet et nytt innlegg.
Pene, delikate bilder med flott pynt og nydelig familie. Fortsett å være stolt butikkeier, kone og mamma :-)

Ha en kjempe fin Lørdagskveld videre :)) klem fra meg!

Kari

08.12.2012 kl.22:17

Ble litt for ivrig å sendte kommentaren litt for fort :p
Jeg er ei jente på 23 fra trøndelag. Jeg har vært fast leser av bloggen din siden jeg fant den for noen år siden. Absolutt elsker stilen og pågangsmotet ditt. Du er virkelig en inspirasjonskilde for meg. Min samboer og jeg kjøpte hus for 2 år siden og venter vårt første barn i mars 2013. Du har hjulpet meg masse med hus og hjem :-D tusen takk!!

Gry

08.12.2012 kl.22:17

Hei Camilla!

Jeg heter Gry og er 32 år.
Jeg snublet over bloggen din i en artikkel (kunne det være i Dagbladet?) som omhandlet interiør, hvor du sa at alle hjem burde ha ei lysekrone;)
Etter det har jeg vært hekta! Må innom og se på bloggen din hver dag, både for inspirasjon til hjemmet, men også for å få med meg hva som hender i butikken din.
Lykke til videre!
-G

Stine

08.12.2012 kl.22:17

Den passer perfekt hjemme hos meg!!!! Fantastisk nydeliiiig!!!!
ååååå hadde blitt superglad om jeg vant DEN!!!!! hadde reddet hele julen!!!! :D
men har jo aldri hatt noe vinnerflaks så lenge jeg kan huske!!! haha!
"Den som intet våger, intet vinner" eller hva det nå heter! så da krysser jeg fingrer og tær og armer og ben :D

Marte Gilles

08.12.2012 kl.22:17

Hei eg heite Marte Gilleshammer, 20 år.
Eg lese bloggen din fordi du er den største inspirasjonskilden min. Eg pratar om deg heile tida om din stil. Prater hull i haudet på mamma :) , hehe. Du er ein så flink og flott person. Du viser at med god arbeide kommer ein langt. Ikkje gje seg ved motgang. Men blir sterkare og bevise at du kan og vill klare. Eg har vore fan av deg sidan, eg såg deg på unge mødre for fyrste gang. Og glad du hadde ein blogg , så eg kunne følge deg vidare og dine 2 herlige barn, Ingrid Mathilde og Oliver. Eg har fulgt med bloggen din i 2 år eller noko i den dur. Er inne på fleire ganga daglig. Ser og nytter ditt vakre heim, og butikken din . Du er så dyktig , i så ung alder. Du beviser at unge kan få det like godt til som eldre. Bare ein har viljen, motet, lysten og legger 100 % i arbeidet. Det viser godt igjennom i stilen din kva person du er. Det er godt gjort :) Du er så flink :) Villapaprika <3 <3 <3 :D

Den lysestaken hadde passa utrolig heime hjå min mamma og pappa. Så eg kan bevise , kvaliteten din for dei. Sidan eg pratar om deg heile tida :)

Ha ein nydelig kveld Camilla :)

Trude

08.12.2012 kl.22:19

Jeg leser bloggen din fordi den har litt av alt! Familieliv, mote, mat og interiør! Henter masse inspirasjon her - på alle fronter. Elsker stilen din, og prøver å flette den inn i min egen :)
Er 29

frk bjerkeli

08.12.2012 kl.22:21

Jeg leser bloggen din for jeg syns du har fått til så uendelig mye i ung alder. Og det at du klarer å sjonglere karriere og familie liv! Syns du er helt fantastisk!

Jeg er 25 å 4 barns mamma..

Elin

08.12.2012 kl.22:22

Hei og god kveld i stova =)
Eg kan ikkje anna enn å le her eg sit....fleire som tittelerar seg som gamle her inne....å her kjem eg.....på 44 1/2 år ;) Etter som eg fann ut, er eg (hittill) den eldste som er med på trekninga :P

Bloggen din er den einaste eg ikkje x'ar ut....tykkjer du er utruleg dyktig på interiørfronten og har ein flott butikk/nettbutikk =) Gledar meg kvar dag til nye oppdateringar frå deg, og du kan godt få lov til å koma heim til meg å innreida huset mitt =)

Ha ein flott laurdagskveld, og so håpar eg at eg er den heldige denne gongen ;)

Anette

08.12.2012 kl.22:22

Hei!

For en lekker lysestake!!! Jeg leser bloggen din daglig, men kommenterer vanligvis aldri, men nå måtte jeg bare! Vil gjerne vinne den nydelige lysestaken!

Jeg syns du har sååå mye lekkert, og jeg har funnet masse inspirasjon til mitt eget hjem, det er derfor jeg leser bloggen din! I tillegg har det vært spennende å følge deg i prosessen med å starte opp din egen butikk.

Takk for at du deler så mye av livet ditt med oss lesere!

Hilsen Anette, 30 år

Hanne

08.12.2012 kl.22:25

Måten du kombinerer det røffe og grove, med det blanke og skinnende er så nydelig. Jeg blir rett og slett inspirert av deg. Skal jeg lage et lysfat eller dekke et bord veit jeg akkurat hvor jeg skal hente nye ideer. Tusen takk for at du gjør mitt hjem så fint og sikkert mange andres! Hanne - 23 år :)

Kristin

08.12.2012 kl.22:27

Å guud! Kan ikke tro at du gir bort denne fantastiske lysestaken! Har siklet på den siden du la ut bilder i innlegget om den for en stund tilbake. Det er i mine øyne den perfekte lysestaken!!
Er en jente på 24 år:)

Even

08.12.2012 kl.22:27

Hei,

Tenkte jeg skulle sende inn en liten kommentar her for samboeren min som har siklet over denne lysestaken i nettbutikken din lenge nå. Hadde vært utrolig morsomt å kunne gitt henne denne som tilleggs gave på juleaften det fortjener hun virkelig sånn som hun står på hver dag for oss her hjemme :)
Hun er mer oppslukt i bloggen din enn i meg om dagen, hehe :) Så jeg måtte inn å kikke på den, håper jeg har mer flaks på dette en på lottokupongen i dag :)

Ha en fin dag videre!! Even 27.

Linn Rebekka

08.12.2012 kl.22:28

Jeg er 21 år og er innom bloggen din opptil flere ganger om dagen :) Nå bygger vi hus og all inspirasjon av interiør til det nye hjemmet får jeg fra deg!! :) Jeg ble også mor i ung alder, det var grunnen til at jeg begynte å lese bloggen i utgangspunktet. Nå har jeg to søste små, gutt og jente :) Det at du gjorde om bloggen din til en interiør-blogg var det som fikk meg til å forelske meg i vakre hjem og interiør. Du er en STOR inspirasjonskilde, og virkelig et forbilde for mange! Alt du har oppnådd bare ved å følge magefølelse og drømmer. Du kan virkelig være stolt av deg selv! :) Tusen takk for at du er så snill og deler idèene dine med oss :) Ha en fin kveld videre!

Silje :)

08.12.2012 kl.22:28

Jeg er ei jente på 21 år fra Moss :) Nå bor jeg i Kristiansund, med min nyfødte sønn og samboeren min. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg var gravid i fjor. Jeg ble hektet etter første klikk, og nå må jeg innom bloggen din daglig. Jeg har funnet enormt mye inspirasjon på bloggen din. Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din, og for at du vil dele så mye fint med oss! Synes rett og slett du er utrolig dyktig, og du bør være stolt av det du har oppnådd, med butikken din, drømmehjemmet, og de nydelige barna deres.

Ha en nydelig jul, Camilla!

- Klem fra meg :)

a

08.12.2012 kl.22:28

Jeg er 19år. Jeg har lest bloggen din siden du begynte, jeg så deg først i unge mødre og syntes du virket så fantastisk og likte huset ditt da. (så gamle episoder her om dagen, artig å se den gamle inredningen din) Så jeg leser fortsatt bloggen siden du virker så hyggelig og har så god stil når det kommer til interiør. :)

Cecilie

08.12.2012 kl.22:30

Prøver meg på denne også :)

Jeg er 29 år, bor langt opp i nord, nærmere sagt Vesterålen.
Bloggen din er et MUST i hverdagen, leses hver dag for inspirasjon og drømmer meg vekk! :)

Janice

08.12.2012 kl.22:33

Har fulgt bloggen din lenge, siden du har startet:) Jeg er 22 år:)
Jeg leier enda, men en dag vi kjøper hus skal jeg absolutt kjøpe interiør ting ifra deg:)
Du er min stor inspirasjons blogg når det kommer til interiør å ei god mor:-)
Hadde blitt kjempe glad hvis jeg vinner dette lampen, ser utrolig lekkert :)

Du er ei kjempeflink dame :)

carina

08.12.2012 kl.22:33

Wow for en flott lysestake;) Din blogg er faktisk den eneste interiørbloggen jeg leser. Titter gjerne innom to ganger for dagen. Synes du oppdaterer veldig bra:) Jeg Synes stilen din er helt fantastisk, og jeg Elsker hvordan du mikser forskjellige elementer. Har fulgt bloggen din veldig lenge! Min mor er til og med blitt helt hektet etter jeg viste bloggen din til henne. Begge to henter masse inspirasjon!!!
Jeg er 23 år gammel, og meg og min samboer har nettopp renovert hus nr 2. Da er det kjekt og fulge deg!
Ha en fin lørdagskveld!

Emilie

08.12.2012 kl.22:34

Jeg er en snart 22 år gammel jente som bor i kystbyen Florø.
Er innom deg daglig for å hente inspirasjon og interiørglede!
Bloggen din og stilen din er helt fantastisk :-)

Ha en fin dag! :-)

Tina

08.12.2012 kl.22:35

Hei :) jeg er Tina og har lest bloggen din en stund nå, ELSKER stilen din og du har gjort at jeg har tørt å "bryte" noen barrierer i min ellers så sikre stil hjemme :) og det LIKER jeg!

Karin

08.12.2012 kl.22:35

Søte snille deg for en kalendergave da.... oi oi oi... Den er bare rålekker!!!
Heldig e den som får den ja!!!

Har fulgt bloggen din siden du var med på unge mødre. Svigersøster som tipset
meg om bloggen din ;) Sa du hadde det så fint, samme stilen som vi liker :)
Så etter det var jeg rett og slett hekta! Du er en stor inspirasjonskilde!

"Dagen er ikke det samme uten en tur innom bloggen din"

(Stikker som regel innom flere ganger til dagen i håp om at nytt innlegg er kommet c",)

Du er bare toppers, og gud for en energi du har!

Klem fra Karin på 38 somrer...

fruVims

08.12.2012 kl.22:36

Kjære Camilla.

Tusen Takk for din fantasiske blogg. Du er en ekte inspirasjonsglede, og ikke minst en utrolig sterk person jeg beundrer. Det du har klart å oppnå, ved å følge drømmen din, selvom det har vært og sikkert er tøft, er helt fantastisk å se. jeg fulgte deg på unge mødre, og har lest bloggen din i ca to år nå. du når virkelig ut til interiør hjertet mitt:) jeg elsker å lese om alle små og store forandringer du gjør i hjemmet og i den fine butikken din. du er en inspirasjon=) for ikke å snakke om den sterke mamman du er:) jeg syns det er flott å se at en på din/vår alder tør å satse og følge drømmen sin, selvom man er ung, og mamma. det har inspirert meg veldig, og hvem vet, kanskje jeg en dag følger min.. Jeg er forresten Tina, 25 år fra oslo. har en helt fantastisk sønn på 2 år og en liten baby i magen som ventes i mai:) spennende tider i møte... så hva du lodder ut i adventskalenderen din og måtte bare slenge meg på.. denne nydelige lysestaken har jeg siklet på helt siden jeg så den i det nye hjemmet ditt.. så da sitter jeg her, gravid og kvalm og håper jeg får en fantstisk førjulsgave fra deg:) thihi:) det er lov å håpe:)

Ønsker deg og din familie en riktig god førjulstid, og masse lykke til i fremtisen, og lov meg at du fortsetter å blogge i mange år til:) du har virkelig en trofast følger i meg, som så mange andre. du er fantastisk<3

klem Tina

stine

08.12.2012 kl.22:40

Da får jeg røve meg på dette jeg og,å se om jeg har noe til vinnerlykke :) (noe jeg vanligvis ikke har :p )

Jeg heter stine og er 24 år,har 2barn og en fantastisk samboer :) vi bor langt nord,altså på en liten øy langt uti havgapet,som heter sleneset.Hær sitter jeg da hvær kveld å leser dine innlegg og ser på dine nydelige bilder.og får mye til inspirasjon. :)
Håper dere får en nydelig førjulstid og jul.kos deg masse med din nydelige familie :)

anita

08.12.2012 kl.22:42

Hei :) Har fulgt med på bloggen din en god stund nå, og må berre sei at du er heilt råååå. Eg digger stilen din, men det var min søster som tipset meg angående bloggen din, hun er like forelsket, om mulig enda meir :) Og sio ho er min gode ,snille, og søte søster, hadde det vore ekstra stas å kunne gi henne denne fine gaven i julepresang, nettopp fra deg, (og meg ...) om eg er så heldig å vinne :)

Klem i fleng fra Anita ,36

Maylinn

08.12.2012 kl.22:43

Så utrolig spennende! :)
Nå har jeg lest bloggen din i ca 2,5 år og jeg blir mer og mer hekta for hver dag som går! Nå for tiden leser jeg mest bloggen din for å få masse inspirasjon ettersom vi kjøpte vårt eget hus nå i høst. Det er flere ganger jeg kanskje har vært litt lei malekosten men så går jeg bare inn på bloggen din og ser hvor flink du har vært og hvor fint det blir, så da kommer jeg meg opp av sofaen og får malt jeg også! Så man kan si at det også er din fortjeneste at gangene og trappa ble ferdig så raskt her i høst! :) Hehe!
Jeg er forresten 23 år! :) En dag håper jeg at jeg også får like vakre barn som deg og får en skikkelig god kjernefamilie som du har! :) Ha en fortsatt fin helg!

carine

08.12.2012 kl.22:43

Hei Camilla.
Jeg er innom bloggen din hver eneste dag, den er en super inspirasjonskilde..Elsker stilen din.

Veldig spennende å få følge med på innredningen av deres nye hjem.. Plukker ofte opp ideer og tips..

Hadde jo vært veldig gøy å vinne en flott kalendergave... Har nemlig bursdag i dag. Blir 36 år i dag,
8. desember.

Anne

08.12.2012 kl.22:44

Jeg her ei jente på 26 år som har fulgt bloggen din ca halvt år. Jeg lese bloggen din opp til flere ganger daglig. Jeg leser den for å hente inspirasjon og tips til vårt nye hjem. Jeg elsker stilen din, og den gode smaken din.

Den nydlige lysestaken har passet perfekt her hos oss. Krysser fingrene for at jeg har vinnerflaks.

Charlotte

08.12.2012 kl.22:46

God kveld, og God 8 Desember- snart 9 :)

Jeg er en jente på 23 år. Jeg er forlovet,skal kjøpe hus og elsker interiør! Det er mange grunner til at jeg besøker bloggen din opp til flere ganger om dagen, og jeg bare MÅ innom å sjekke hva som er nytt :) Camilla du er utrolig flink når det kommer til interiør, og det er akkurat derfor du har klart deg så utrolig bra! Du e dyktig!! Jeg blir så utrolig inspirert av bloggen din :) og tusen takk for at du vil dele de kreative sidene dine med oss! Jeg vil gjerne vinne denne luken i adventskalenderen :) Ha en fin adventstid videre :)

Monica

08.12.2012 kl.22:46

Hei!

Først og fremst vil jeg si at du har en fantastisk innbydende hjemmeside, som gjør at man får lyst til å lese videre, i allefall jeg, og helt sikkert mange mange flere. Du skriver bra, varierende og interessant. Om butikk, hobby, hus & familie, og også om dine framtidsplaner. Vi blir nysgjerrige og bare må følge med videre for å se. Synes det er gøy å se ei på ca min egen alder oppnå SÅ mye i så ung alder. Du har stiftet familie, fått oppfylt drømmen din om å starte interiørbutikk, og lever rett og slett drømmen din. Og i tillegg lever du i et superflott hus, med fine barn og en flott ektemann som tar godt vare på deg (det er det intrykket jeg får av han igjennom bloggen din i allefall). Ikke alle på din alder har oppnådd så mye, eller kommer til å oppnå så mye i det hele tatt. Men, du har stått på, og fortjener dette. Det er en grunn til at du har kommet så langt som du har gjort. Stilen du har innenfor butikken din og i hjemmet ditt er unik og vakker, en lett blanding som gjør hjemmet ditt innbydende. Elsker interiøret og bruken av farger, røft & romantisk. Jeg er 22 år gammel, har hus, er forlovet og har en sønn på straks 7 mnd, og er skikkelig interiørgal selv, men her jeg bor er det ingen utsikter for noen slags interiørbutikk, så jeg holder meg til drømmen, jeg. Du er en flink, selvstendig jente, og jeg leser bloggen din hver dag, opptil flere ganger om dagen faktisk. Du inspirerer meg til å skape en egen stil i hjemmet mitt, og ikke bare følge trender. Kjøp det man liker, og gi blanke ... i hva andre synes. Min stil, mitt hus :-)

Lysestaken der var megaflott forresten, vi har en lett blanding av romantisk og litt shabby hjemme. Lampene er det noen prismer på, og denne hadde passet på hjørnebordet vårt ved sofagruppen. Det bordet mangler belysning, og denne hadde vært råflott der :-)

Stå på, jeg digger deg!

StineG

08.12.2012 kl.22:46

Jeg er en småbarnsmamma på 25 år. Har fulgt bloggen din I godt og vel to år. Får masse inspirasjon til hus og hjem av bildene og ideene dine. Takk! :-)

Iselin

08.12.2012 kl.22:47

Jeg har følgt bloggen din siden du begynte å blogge for mangen år siden. MYE har skjedd siden den gang :-) Har likt å følge med på hverdagslivet ditt og ikke minst interirøret ditt. Helt nydelig!!!!! Bloggen er en avkopling jeg setter stor pris på. Hilsen to barnsmamma på 27 år <3

Silje S.

08.12.2012 kl.22:48

Jeg er 25 år og leser bloggen din hver dag fordi den gjør meg i godt humør, gir masse inspirasjon og gir meg rett og slett livsglede :)

Ingrid

08.12.2012 kl.22:49

Hei Camilla! Jeg er ei jente på 22 år! Jeg leser din blogg fordi den gir meg fantastisk inspirasjon! jeg har akkurat startet livet med mann og barn og nylig ble vi huseiere:-) denne flotte lysestaken har jeg ønsket meg lenge, den ville vært fantastisk til vår nyinnkjøpte spisestue:-)

anonym

08.12.2012 kl.22:49

Hei hei Camilla.Fantastisk flink du er i sån ung alder,beundrer deg masse.Var innom butikken din å shoppet ifjor sammer,du virket jo så nydelig og flink.Du gir meg masse inspirasjon og glede,utolig positiv person.Jeg er fra Kr.sand og er 49 år.Så nå håper jeg og bli den heldige vinneren av denne flotte lysestaken...Tvi tvi.Masse lykke til videre med butikken din.

Sara

08.12.2012 kl.22:51

32 fra kautokeino. Får utroli mye inspirasjon fra deg. Du har det utroli fint hjemme. Og vet du hva, har bokmerke på finn.no, på huset dere solgte, elsket stilen og hele huset. Ser det bestandig før jeg skal rydde/vaske huset og da går alt mye smidigere. Jeg oppdaga bloggen din etter at jeg så deg på unge mødre, googla deg og vips dukket bloggen din opp. Og gudskjelov takk for det. Eneste bloggen jeg gidder å følge :) hilsen fra kalde nord

catharina

08.12.2012 kl.22:53

jeg er 23 og leser bloggen pga bildene dine

Silje

08.12.2012 kl.22:55

Jeg er 24 år og bor (dessverre) i Trondheim. Grunnen til at jeg sier dessverre er at da får jeg ikke sett den nydelige butikken din! Men heldigvis har du nettbutikk og en blogg som gir meg MASSE inspirasjon. Stilen min har forandret seg totalt det siste året, og det er nok mye på grunn av deg og bloggen. Her er det pledd og puter overalt (som samboeren min til stadig uffer seg over

Emilie

08.12.2012 kl.22:57

Hei! Jeg er en jente på 21 år og jeg leser bloggen din fast! Du er til stor inspirasjon, for en som er litt over gjennomsnittet glad i interiør:) Er også jevnlig innom butikken din, du har så mye fint!! Men siden jeg fortsatt er student, blir det først og fremst med titting og noen små kjøp innimellom. Gjennom bloggen din kan jeg drømme meg bort i interiør, og vet nå akkurat hvordan jeg vil innrede min egen leilighet en gang ;)

Jeg syns uansett du er utrolig flink som har fått til alt dette. Jeg mener; familie, hus, egen butikk, blogg, osv, osv... SUPER WOMAN!

Jeanett

08.12.2012 kl.22:57

Åh, hvor skal jeg begynne! Først, fytti for en lekker lysestake du gir bort til dine lesere!

Jeg husker jeg så deg på unge mødre og ble inspirert. I så ung alder fikk du to barn og holdt på med mye annet. I ettertid fant jeg denne bloggen og kjente igjen ansiktet ditt på bildene! Jeg leser endel interiørblogger, nå som vi enten skal bygge hus eller finne hus nr. 2. Det er mye som skal gjøres anderledes, også stil og farger. Inspirasjon har blitt ekstremt viktig og interiør har plutselig blitt en kjempeinteresse. Jeg liker det varmt og koselig, men også litt shabby glam. Din blogg har falt veldig god i smak. Du gir mye inspirasjon og tips til leserne. Noen velger å heller holde ting hemmelig. I tillegg tror jeg du inspirerer flere til å kanskje kunne klare å gjøre noe stort, som feks. Å åpne en egen butikk eller starte for seg selv. Jeg har en drøm som jeg vet jeg skal klare å fullføre, slik som du har klart;)

Jeg leser denne bloggen fordi du poster ofte, du deler, du inspirerer og du får meg til å ville satse. Ting blir ikke kjøpt eller planlagt random lenger, for vis jeg skal klare å skape ett så flott ihjem om du har må man tenke seg om først;) Takk for inspirasjon og takk for at du lar dine lesere vinne fantastiske premier:) jeg krysser fingre og tær:) Ha en fortsatt fin lørdag!

May-Liss

08.12.2012 kl.22:58

Hei:)
Jeg er 27 år og har lest bloggen din i ca 2 måneder. Jeg har funnet masse god inspirasjon av bloggen din, og begynner nå å bli fornøyd med eget hus! Moro å lese om oppussingen deres! Stå på videre :) lysestakek hadde passet perfekt hos meg ;)

Tina

08.12.2012 kl.22:59

Hei Camilla, jeg leser din blogg hver dag, liker stilen din, syns du er en fin person. Misunner egentlig litt at du er så flink og selvstendig i dine valg om interiør. Du er ung og uredd ,noe du skal være stolt over. jeg blir litt lei meg over at du må forholde deg til disse som er misunnelige og som legger inn sure og dumme kommentarer . Camilla, drit i dem, du gjør noe som kanskje akkurat disse kunne tenkt seg å gjøre , men ikke tør ! Nei vet du , jeg heier på deg, uansett.
Ha ei fortsatt fin adventstid sammen med familien.
Klem fra Tina.

Susanne

08.12.2012 kl.22:59

Denne var jo lekker!! Kan jo forsøke og se om det finnes noe vinnerlykke i meg :) Har fulgt med på den veldig inspirerende bloggen din i ca 2 år nå, og det går ikke en dag uten at jeg titter innom! Ettersom vi kjøpte hus på samme tidspunkt har jeg funnet mye tips og idéer i det du gjør, og blir stadig like imponert over dine øyne for interiør! Jeg er forresten 21 år, og har ei lita jente på 7 mnd :)
God helg til deg og dine!

Ellen I

08.12.2012 kl.23:04

Hei Camilla!

For en fantastisk gave!! Utrolig lekker.
Jeg er en fast leser av bloggen. Jeg leser den før VG hver morgen og titter innom før jeg legger meg. Du gir super inspirasjon. Stilen din treffer meg rett i hjertet. Du viser på en flott måte hvordan man kan sette ting sammen med et harmonisk preg. :-)
Jeg har rett og slett lagt min Elsksmelsk på bloggen og butikken ;-) keep up the good work!

Hilsen Ellen, 30 år fra Fredrikstad

kine

08.12.2012 kl.23:04

Du er vel søt! :) Jeg begynte å lese bloggen din etter at jeg så deg være med i Unge mødre. Etter det har jeg bare fortsatt fordi jeg syns den gir meg masse inspirasjon og tips. Jeg har veldig lik smak som deg og gleder meg til vi får vårt eget hus. Da kan jeg endelig få det slik jeg vil :)

Kine 25

Madeleine Olsen

08.12.2012 kl.23:05

Wow! For en lekker lysestake!

Så deg først på unge mødre og fant etter dette ut at du hadde blogg. Synes det er utrolig å se hva du har oppnådd i ung alder og jeg beundrer hvordan du klarer å sjonglere familielivet og jobbkarriere. Selv er jeg også veldig opptatt av interiør og gjennom din blogg finner jeg inspirasjon og kreative løsninger til hjemmet. Tilbringer mye av sommeren på Dypeklo i Fredrikstad der familien har hytte, og gleder meg til å titte innom butikken din igjen til sommeren. Selv er jeg 24 år og bor i Oslo.

Hilde

08.12.2012 kl.23:07

Vakker, ikke noe annet å si om denne generøse kalendergaven. Jeg har fulgt med på bloggen din over veldig lang tid, beundrer deg for dit mot og din evne til å møte oss lesere med interiør-entusiasme din. Jeg har vært syk over lang tid, har derfor lite krefter til å komme rundt i butikker for å følge med på hva som befinner seg der ute. Hva gjør vel det? Har jo dine bilder og innlegg som kan glede meg hver eneste kveld, din smak er til beundring akkurat for meg....så takk Camilla for at du gir så utrolig mye av deg selv :-)

marielle

08.12.2012 kl.23:09

Hei Hei:) Jeg leser bloggen din, fordi den jeg gir meg veldig mye inspirasjon! Rett og slett! ! Jeg er 22 år gammel og kommer fra Sørlandet :):) Ufattelig fin lysestake ?

Siv Tangen Hemstad

08.12.2012 kl.23:11

Villapaprika - mitt pusterom i den travle hverdagen :-) Jeg er 29 år, småbarnsmor med et stort hus. Vilapaprika inspirerer, gleder og fornyer hjemmet mitt. Stå på og fortsett i den retningen, det førerer til at butikken har det lille ekstra som vi interiørelskere setter pris på. Krysser fingrene for at jeg blir dagens vinner, det hadde vært skikkelig stas med en ekstra julgave bare til meg :-)

Marte

08.12.2012 kl.23:17

Jeg er en 26 år gammel småbarnsmor og leser bloggen din for å få inspirasjon :-) Har vært innom bloggen din hver dag siden jeg oppdaget den for tre år siden.
Håper jeg blir den heldige som vinner ;-)

Ha ei fin adventstid :-)

Marthe

08.12.2012 kl.23:19

Hei Camilla! Jeg snublet innom bloggen din i forbindelse med unge mødre tror jeg, og har blitt en fast leser siden den gang. Ble med ett fanget av den ærlige, lidenskapelige og omsorgsfulle mammaen - med en fantastisk bra sans for interiør. Din blogg har vært med på å gjøre min stue så mye finere, og her henter jeg masse inspirasjon hver dag :) Takk for at du deler så mye av deg selv, det setter jeg veldig pris på.
Stor klem fra Marthe fra Trondheim på 23 år.

Caroline

08.12.2012 kl.23:25

Ser att manga har lamnat kommentarer men provar lyckan enda! :) Flyttade till Norge for tva ar sen och hittade din blogg nar jag letade efter interior inspiration,blev fast! Har foljt dig sen dess och din blogg ar alltid pa min mobil sa jag inte missar nagot!. Ar imponerad av att du ar sa ung och sa flink,en inspiration for mange och mig!Ser alltid sa fina saker pa bloggen sa man vill ha allt :)Min man ar radd att nar jag borjar jobba i Januari att jag kommer handla upp allt hos dig,vilket jag kommer antagligen gora :)Bara vantar pa att fa borja inreda i vart nya rekkehus!Drommer mig bort i din blogg sa lange och planerar vad jag vill ha hemma :)
Har alskat den ljusstaken sen forsta gangen jag sag den! Har sagt sen dag ett att nar jag borjar jobba ma jag ha den! Den hadde varit sa fin hemma hos mig! Sa haller tummarna saaaa hart och hoppas jag har lyckan med mig! Hela min jul hadde varit perfekt med den ljusstaken :) Den ar min "must have".

Din blogg ar alltid med mig,tom nar jag ar bortrest! (hittade en data att skriva ifran)

Fortsatt med det du gor,du ar verkligen en inspiration!

Mvh Caroline 26 ar :)

mamma til to

08.12.2012 kl.23:27

Hei :)

ååså så snillt av deg å dele et slik gave til dine leser. jeg er mamma på 20 år til to søte jenter en på 1 og halvt år og en på 4 måneder. og jeg elsker bloggen din titter gjennom flere ganger daglig for å hente insperation og mat oppskrifter som du legger ut noen ganger. nå var det lenge siden sist at du la ut mat oppskrift, hehe men ellers veldige gode. du er et forbilde for unge mødrer ihvertfall for meg, jeg liker virkelig energien din som er på full hele tiden:). å den fine gaven hadde verdt veldig fin på spisebordet vårt!<3 (så fint).
hilsen, åå ha en super fin kveld:)

Maiken

08.12.2012 kl.23:30

Hei Camilla!! Jeg er ei 28 år gammel tobarnsmor, og har siden jeg var veldig ung elsket interiør, og eide vel mitt første interiørblad som 10åring. Våre stiler er meget lik, så bloggen din besøker jeg daglig, den gir meg så utrolig mye inspirasjon. Denne vakre lysestaken i dagens kalenderluke hadde vært utrolig gøy å vunnet, den er utrolig vakker! :-)

Sissel

08.12.2012 kl.23:31

Har fulgt deg siden september, og har falt helt pladask for stilen din. Liker blandingen av det røffe og grove sammen med det blanke og klassiske. Drivved- looken på bildene dine gjør det hele veldig gjennomført, og jeg elsker absolutt alt i huset ditt! Liker at du blogger hver dag, så jeg må innom her dag også.

Er 38 år, har 3 barn.

bodil

08.12.2012 kl.23:31

Hei! Så flott adventsgave! Kom over bloggen din da jeg søkte etter inspirasjon i forbindelse med oppussing. Er jevnlig innom for å se om du har noen gode idéer som jeg kan 'adoptere':-) Jeg og mannen min var på langhelg-tur til Sandefjord i september. Da klarte jeg å lokke han med meg til Fredrikstad! Jeg hadde nemlig så lyst å turen til VillaPaprika:-) Og du hadde jo så mye lekkert der!! Er superfornøyd med de blå Studswar-skoene med perler som jeg kjøpte der;-) Må bare si at jeg syns du er kjempeflink som har klart å skape deg et navn i jungelen av interiør-blogger/-butikker! Syns også at du enkelte ganger får ufortjent mye pepper i form av kommentarer til innleggene dine! Utrolig hvor mye dritt enkelte klarer å lire utav seg mens de gjemmer seg bak skjerm og tastatur!:-( De har nok ikke mye fornuftig å bruke tiden på! Ønsker deg og din familie en fortsatt fin Advent og en fantastisk flott og fredfull julehøytid! <3
Klem fra Bodil (40 år)

Stine

08.12.2012 kl.23:32

Jeg er en ung dame på 38 som følger bloggen din hver dag. Jeg har også bestilt fra byvillapaprika. Utrulig mye fint! Liker stilen din og synes du har det veldig flott hjemme. Bor langt nord i landet, men er ofte på jobbreise i Oslo..har bestemt meg for at jeg en vakker dag skal ta toget til Fredrikstad for å komme innom butikken din, er sikker på at jeg kunne kost meg der i mange timer (og pengene hadde nok fått føtter å gå på). Synes også det er artig å følge med hvordan du bygger opp bedriften din, og stadig utvikler den til å bli bedre og bedre:)
Ha ei fortsatt flott helg:)

Stine:)

VILLASKOGEN?

08.12.2012 kl.23:33

Hei Camilla :)

Jeg vil gjerne være så HELDIG å vinne den VAKRE lysestaken!

Jeg er "AVHENGIG" av bloggen din. Er innom mange ganger om dagen. Det er fordi den INSPIRERER, er INNBYDENDE og du BYR på deg selv. Jeg er blitt glad i VILLAPAPRIKA.
Du husker den gangen jeg møtte deg på Storsenteret, da kom jeg bort til deg å sa at jeg syntes bloggen din var FANTASTISK!! Det gjorde jeg kun fordi jeg mente det og det var ikke noe annet jeg kunne vinne på det enn å forhåpentligvis gjøre deg GLAD :)

Jeg er 31 år. Mamma til to nydelige små og elsker interiør.

Klem!

Linda

08.12.2012 kl.23:34

Woooow, for en flott gave!!! Så snill du er! Jeg er 27 år fra Moss, med en datter på 2 måneder. I en hverdag med bleieskift, gulp og våkennetter, hadde det vært fantastisk med litt nytt glam i huset! Leser bloggen din og får inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon! Fra A til Å - hver dag! Det har vært ordentlig gøy å sett hvordan du har tryllet frem et fantastisk lekkert hus, på så kort tid! Gleder meg til fortsettelsen!
Stå på videre! You rock!

Lise

08.12.2012 kl.23:35

Hei camilla. Jeg er 29 år og mamma til to herlige gutter. Jeg fant tilfeldig frem til bloggen din for et år siden, og ble rett og slett helt avhengig av den, må inn hver dag for å se. Må egentlig også få takke deg for at jeg endelig har turt å sette drømmen min til virkelighet. Har jobbet i interiørbutikk tidligere men sluttet da jeg fikk barn, dette var på et senter å arbeidstidene passet inn med småbarnslivet. Har siden jobbet som vikar i barnehage da jeg elsker barn å arbeidstidene passer perfekt. Men har alltid savnet å jobbe med interiør da det er noe jeg elsker å holde på med. Så når jeg gikk hjemme med minstemann i permisjon kom jeg tilfeldig innom siden din, å ble helt forelsket i den stilen du hadde og veldig imponert over alt du får til. Å det var da jeg bestemte meg for at jeg ville starte mitt eget, så nå er jeg i full gang med å etablere min egen bedrift innen nettbutikk i første omgang. Å det er takket vere deg og bloggen din at jeg jeg endelig turte ta steget. Så tusen takk for at du lager en kjempe fin blogg med så mye inspirasjon :)

Linda

08.12.2012 kl.23:38

Åh!! Den ønsker jeg meg! Lekker!

Jeg har blitt så gla i bloggen din, du har en awesom stil! Flink er du! :)

Klem fra Linda (linda@tronder.net)

Linn 29

08.12.2012 kl.23:44

WOW, for en julekalender gave!! Rene julenissen du;)
Jeg har lest bloggen din helt fra starten, og er innom daglig! Rart å skrive, men du har blitt en del av mitt liv.. Haha;)
Utrolig inspirerende blogg! Love it! Får så mange tips og ideer av deg!
Og butikken din er super, ofte innom og får med meg noen godbiter!
Stå på, du er flink :)
Juleklem fra Linn 29 år!

Charlotte

08.12.2012 kl.23:45

Hei!
Jeg er 20 år og mor til en liten prins på 4 mnd idag:-D
Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig og drømmer meg helt bort.
Du har det så utrolig fint og har så mye fine ting.
Gleder meg kjempe masse til å etterhvert få kjøpt meg egen bolig hvor jeg kan bruke all den inspirasjonen du gir:-)
Prøver å gjøre det koselig her også men på en leilighet på 50kvm og som leies kan man ikke gjøre all verden heller, så det å være innom bloggen din er en fryd for øyet!
Har ikke veldig vinnerlykke, men slenger meg på likevel:-)
Keep up the good work Camilla! :-)

Therese

08.12.2012 kl.23:49

Jeg er fast leser av bloggen din, og det har jeg vært siden du startet å blogge, fulgte deg også på unge mødre. Jeg er 23 år, og jeg blir utrolig inspirert av stilen din.du har inspirert meg utrolig mye på interiørfronten men jeg blir også inspirert av pågangsmotet ditt.

Ingjerdbra87@hotmail.com

08.12.2012 kl.23:54

Hei Camilla :-) må jo melde meg på julekalenderen idag og , i håp om å vete den heldige! Eg har lest bloggen din siden du var med i unge mødre, og eg sjøl på den tiden gikk gravid med min sønn. Er 25, gift, har to fantastiske gutter, er fra Norges vestligsye by Florø. Interiørfrelst har eg vert så lenge eg kan huske, og bloggen din er ikkje bare inspirasjon og tips for meg! Det er et avbrekk fra hverdagen, hvor eg kan lene meg tilbake og drømme meg litt vekk i noen andres vakre, hektiske, innholdsrike, og herlige liv med opp og nedturer-akkurat som livet mitt er ;-) kan tenke meg du synst det er litt rart at vi alle dom er faste lesere av bloggen fin føler at vi på en måte "kjenner" deg, men du blir jo en del av kverdagen vår :-D fantastisk nydelig blogg som eg setter stor pris på, du er så flink!! Ha en strålandes kveld! Klem fra Ingjerd.

birgitte

08.12.2012 kl.23:59

Hei hei:)
Har lest bloggen din i noen år nå faktisk!
Jeg, som mange andre har sett deg og din familie i Unge mødre og synes familien din virker så herlig!
Så synes det er veldig morsomt å se hvordan det går siden det er noen år siden dere deltok:)
Synes også du har utrulig interiør stil og du gir meg mange ideer om hvordan jeg vil ha det når jeg får meg større leilighet/hus.
Jeg er snart 23 fra tromsø (blir det 28 desember) så hadde vært supert med en liten førbursdagsgave^^,
Klem fra meg<3

Janne

09.12.2012 kl.00:00

Hei på deg!
For en lekker kalendergave!!! Denne har jeg drømt om leeenge:) hadde passet perfekt på mitt spisestuebord!! Jeg følger bloggen din hver dag, har gjort det i flere år nå. Du gir meg mye inspirasjon, både privat og når det gjelder interiør. Du har en stå-på-vilje som virkelig er beundringsverdig... Takk for mange flotte lesestunder som du har gitt meg, gleder meg til maaange flere:)

Klem fra Janne på 31år

Trine t

09.12.2012 kl.00:01

Å nydelig!!! Håper jeg ikke erfor sent ute...? Jeg er 25 år og følger bloggen din med stor iver og suger til meg masse inspo:-)

susanne olsen

09.12.2012 kl.00:01

WOW..!!!!!!!!!!!! for en flott lysestake :) Nå håper jeg at jeg har lykken med meg for denne hadde passet perfekt hjemme hos meg :) :)

Susanne :)

Marianne

09.12.2012 kl.00:02

Hei! :D jeg er 26 år fra Trondheim:) bloggen din er den første jeg leser når jeg flere ganger daglig er innom bloglovin! Du har den lekreste butikken og det lekreste hjemmet!! Og jeg lengter etter mer bilder og lesing fra deg!! Du er verdens største inspirasjon og nå er stua mi forvandlet, med mange store puter og pledd, store gjenstander og gjennomgående farger! Endelig så fornøyd! Du har åpnet en hel verden for meg og endelig forstår jeg hva jeg har gjort "feil" tidligere! Stua mi er nå både moderne og maks hjemmekoslig! Du er genial ;) keep up the good work!! :):):)

Veronica Enger

09.12.2012 kl.00:04

For en fantastisk lysestake :) !
Vet nesten ikke om det er noen vits i å hive seg på denne så mange flotte mennesker som har skrevet over her. Men du kan jo uansett få høre hva jeg syns om deg og din familie :) jeg er en 2 barnsmor på 26 år. Fulltidsstudent for 2 gang og interiørgal. har fulgt bloggen din helt siden startet og sett hvordan du har bygget deg oppover. Du har en motivasjon uten like! Og imponerer meg stadig til at du er så ung. Du inspirerer meg ikke bare på interiør fronten, men også som person :) Måten du håndterer livets ups and downs på er så inspirerende for det virker som du tar all negativitet og motgang og snur det til en motivasjon om å gjøre ting bedre og virkelig lykkes gang på gang :) Så sa vet du det, Camilla :) Ha en strålende kveld :) og lykke til allesammen ! Det er mange her som fortjener en så flott gave :)

katrine

09.12.2012 kl.00:04

IKKE HOPP OVER MEG! Nå er det faktisk min tur, jenta fra nord til å ha en helt egen villapaprika-gevinst-gjenstand her hjemme! :D hehe Så lenge jeg har fulgt bloggen din.. i årevis har du virkelig "vært med på" å forme det slik vi har det hjemme i dag. Du er nok den som inspirerer meg og mange andre best i hverdagen både med din STORE ståpåvilje, målbevissthet og ikke minst din gode smak både når det gjelder interiør og klær. Mitt avbrekk i hverdagen er når jeg kan lese bloggen din å saumfare nettbutikken for "snacks" :) Du er en gledespreder og jeg mener det helt oppriktig uten å smiske. Ha en flott jul! /Katrine 22 år

Cecilie

09.12.2012 kl.00:05

Hei hei. jeg er 25 år, mor til 2 vakre barn på 5 og 1 år. Jeg fulgte med, da du var med i unge mødre. og artig var det da når jeg fannt ut at du blogget. jeg ble med ett svært fasinert over stilen din, den fenget meg, og det gjør den fortsatt. du har et nydelig hjem. men samtidig ser det ut som det bor folk der ( i motsetning til mange andre " bloggehjem". Du står på sent og tidlig..både med hjem, bedrift og ikke minst din familie. det liker jeg, og derfor leser jeg din blogg :-)
Gjett om premien hadde vært julegave nr 1 til ho mor sjøl ;-) uansett, god førjulstid til deg og dine.

Marte

09.12.2012 kl.00:09

Wow, den var fin!
Jeg er 22 år, og har følgt deg på bloggen leeenge! Ble først "kjent" med deg gjennom Unge Mødre :) Jeg liker å følge bloggen din av flere grunner! For det første er ble jeg veldig inspirert av deg gjennom unge mødre, du var hardt-arbeidende og fikk ting til å skje, selv i en ung alder. Du viste meg at man kan få det man vil, hvis man jobber for det, og det er fult mulig å ha mann, barn og hus i tillegg som ung. Så etter unge mødre har det vært gøy å følge deg å se alt du har fått til, og hvordan det går med deg og den søte familien din! Og så er det jo ikke til å legge skjul på at de florerer av flott og inspirerende interiør på bloggen din! Stå på Camilla, du og bloggen er fantastisk :)

Janniche

09.12.2012 kl.00:09

Hei Camilla! For en utrolig fin adventskalender gave!:-) Jeg må si at jeg beundrer den jenta som jeg er så heldig og har fått lov til å blitt kjent med gjennom å lese bloggen din, energien din, ærligheten din og alt det fine du får til. Hjemmet ditt og butikken din er rett og slett helt fantastisk. Du har to herlige barn, og en flott ektemann. Du virker ut som ei herlig og uredd jente som virkelig gir mye av deg selv, noe som jeg som leser setter pris på, og som jeg vet at ikke alltid er like lett, for en vellykket person utad vil alltid møte mye motgang! Men jeg heier på deg for du fortjener det beste! :-)

Hilsen tobarnsmor Janniche på 23 år! :-)

Camilla b

09.12.2012 kl.00:11

Hei camilla:) får en fantastisk blogg du har:) jeg er innom her daglig. Du har ett nydelig hjem og har gitt meg så utrolig mye inspirasjon. Får en utrolig fin kalender gave , jeg må jo bare prøve lykken her for den lysestakken har jeg kjesket på leeenge. Stå på camilla, du er rå:). Hilsen camilla 25 år

stine

09.12.2012 kl.00:12

Uff, vet jeg er over tiden "/ men prøver lykken fordi! :) Stine 23 :)
Ååh, den var nydelig :)
Jeg er 21 år, og har lest bloggen din siden du hadde blogg.no platform. Vi driver og pusser litt opp i et gammelt hus, og du gir meg utrolig masse inspirasjon. Jeg elsker stilen din, og alt du klarer å sette sammen og få til å passe sammen.
Jeg ble også mamma i ung alder nett som deg, og jeg syns du har oppnådd så utrolig mye.

Lene

09.12.2012 kl.00:15

Klokken har passert midnatt,og her sitter jeg med julemusikk på høytaleren,duften av julebakst i huset og drømmer meg bort..Du er en sann inspirasjon på mange måter.Vær stolt av alt du har fått til Camilla!:) Er daglig innom bloggen din,og har vært mang en gang innom butikken din ...der går det virkelig ann å drømme seg bort...sukk..:) Ønsker deg og dine en fin førjulstid,og en riktig God Jul:) Lene 38:)

Trude

09.12.2012 kl.00:15

Jeg er Trude på 20 år!
Elsker bloggen din og får så mye inspirasjon gjennom den til min egen leilighet! Du er bare helt fantastisk , alt du har fått til.. Et forbilde for oss / meg som elsker interiør og gjerne ville startet egen butikk en gang.. Setter utrolig stor pris på bloggen din! :)
Stor klem fra fast følger og fan, hehe :)

guttemamma

09.12.2012 kl.00:22

Hei!
Jeg oppdaget bloggen din i VG-bilaget om interiør der du var med med i reportasje! Veldig gøy, for de fleste blogger jeg følger er NIB-medlemmer, derfor var det så gøy å oppdage en ny blogg! Synes du har et nydelig hjem og en flott butikk, finner masse inspirasjon og er svært fornøyd med de varene jeg har kjøpt hos deg! Kvalitet!! Jeg er 43 år og stolt trebarmsmor ttil tre skjønne prinser!
Klem?

Sandra

09.12.2012 kl.00:24

Heisann! Er ei jente på 27 år, med stor interesse for interiør:) begynte å lese bloggen din for ca.1/2 år siden, og har etter det besøkt den hver dag. Godt å kunne drømme seg bort med masse deilig inspirasjon og gode innlegg! Alltid spennende å lese, både om din hverdag som mamma til to nydelige barn, og ditt vakre hjem! Føler jeg er kommet til interiørhimmelen når jeg åpner et nytt innlegg eller klikker meg inn på nettbutikken! Finner masse god inspirasjon i dine bilder, og spesielt nå som vi har kjøpt hus og selv skal skape et hjem for min gode samboer og våre to sønner:) Takk for at du deler og åpner ditt hjem for oss lesere! Stå på videre!

Tina

09.12.2012 kl.00:27

Gleden hadde vært enorm om jeg kunne plassert denne på spisestuebordet vårt! Håper på hell og lykke. God jul!

Silje Marie

09.12.2012 kl.00:27

Hei :-)

Jeg vil veldig gjerne være med :-) WÆÆÆ!!! Jeg elsker den, har for ca 2 mnd siden flytte jeg sammen med min samboer i en leilighet som forsatt mangler en del pynt.. Men har en stor intersse for interiør :-) Har selv godt på interiør og utstillingsdesign så dette er noe jeg virkelig brenner for! Og drømmer ofte om og åpne min egen interiør butikk. Alltid når jeg handler på matbutikken som er 1 min gå avstand fra her vi bor tenker jeg på det lokale som står ledig. "LOKALER LEDIG" står det, og bare wæææ det hadde vært så utrolig og kunnet åpnå det som du har klarte og jeg bare elsker alt ved nettbutikken din og bloggen. (Kanskje du skulle ha åpnet en butikk er i Haugesund????:-D) Hehe! Og denne fasteleseren her er 20 år fra Haugesund og er innom flere ganger til dagen og for utrolig masse inspirasjon når det gjelder interiør, men også måten du skriver på og for en fantastisk person du er :-)

Stor helge klem fra meg :-)

Renate

09.12.2012 kl.00:28

Hei!
Må bare si at jeg elsker bloggen din! Er innom hver dag, og blir like inspirert hver gang jeg er innom! Ved hjelp av bloggen din har jeg endelig klart å funnet minn stil!
Mn du inspirer meg ikke bare når det gjelder interiør. Stå på- viljen din er virkelig noe jeg beundrer, du er ei tøff dame som virkelig har fått til noe :)
Selv er jeg 19 år "ung", bor i Ørsta sammen med sønnen min på 1 år og mannen min. Mannen er i millitæret, og all familie og slekt bor langt unna, så her sitter jeg med en et lite gull, går 2.året vgs og vi er helt alene. Det har vært et tungt halvår for meg så langt, samtidig som jeg koser meg som mamma, og har frie tøyler til og gjøre hva jeg vill med ineriøret her hjemme! Hehe :D
Hadde virkelig vært en skikkelig opptur i en tung periode å vunnet denne hærligheten! Men om jeg ikke vinner, tror jeg at den fineste julen noen gang er forran meg! Mannen kommer hjem den 21. Des, og da reiser vi bort og blir borte hele julen! Men først står de 3 siste tentamnene for tur... Virker som jeg alldri blir ferdig!

Maria

09.12.2012 kl.00:36

Hei hei:)
Jeg er 21 år fra Drammen.. Så deg første gang på unge mødre, og fulgt med deg siden. Syntes du er veldig inspirerende som person, og du virker så positiv og energirik noe som virkelig smitter over!:) Sansen din for interiør, mote og stil er helt topp:) skal ærlig innrømme at jeg kopierer mye av stilen, hehe:)

Siri

09.12.2012 kl.00:49

Jeg leser bloggen din for jeg fulgte med på unge mødre da du var med og var veldig fan over hvor flink du var i huset (interiør, jobb, barn og alt!!), samt så elsker jeg interiør og henter inspirasjon fra deg :)

Denne lysestaken var helt rå, og passer meg perfekt da jeg liker kubbelys fremfor tynne.
Måtte bare prøve, har aldri vinnerlykke- men denne gangen var det verdt er forsøk for noe så fint!

Siri, 22år

Tonje A.F

09.12.2012 kl.00:56

Hei Camilla. Kom inn på bloggen din etter at jg bare søkte på interiør på sol. Bloggen er helt topp. Det er så koselig når du skriver også ikke bare bilder. Du har utrolig koselig, stilfult hjem. Vi her hjemme har gått fra alt mørkt til mer lyst i løpet av et par år nå. Har en del grått som jg synes passer flott til både lyst og mørkt da vi ikke hadde mulighet el lyst til og kaste ut alt på en gang. Vi gjør noe i hjemmet støtt, og koser oss med d. Du gir virkelig inspirasjon m bloggen din. Tusen takk. Juleønsker fra Tonje, 33år.

ingri

09.12.2012 kl.00:59

Jeg er ei jente på 18 år fra Oppdal, noen mil sør for Trondheim. Jeg leser bloggen din fordi du er så utrolig inspirerende på mange måter og tar med oss lesere inn i en vakker verden blandet av inspirasjon og glede. Jeg har fulgt med på bloggen din i snart to år tror jeg og jeg blir like fasinert hver gang du viser nye bilder av forandringer og nye ting! Du er flink til å sette sammen ting og skape en helhet. For meg er du en stor inspirasjonskilde og fått meg til å ha lyst til å jobbe med interiør i framtiden. Jeg har flyttet i ny opppusset leilighet sammen med samboeren min og jeg får mye inspirasjon av deg. Jeg er opptatt av å få det hjemmekoselig og skape et hjem som beskriver meg og samboeren min. Jeg er også enig med deg når det kommer til fargevalg, jeg liker det også kaldt og lyst. Håper jeg vinner for den lysestaken var perfekt og jeg vet akkurat hvor jeg ville satt den om jeg hadde vunnet! Hihi:-)

Anna-Karin

09.12.2012 kl.01:03

En bild säger mer än tusen ord! Och tur är det för jag förstår inte alltid allt du skriver men vackrare och mer inspirerande miljöer och bilder än dina finns inte! 29 år gammal mamma till en son på nio månader. Bor i renoveringskaos i villa utanför Halmstad och försöker skapa oss ett hem och dina idéer lånar jag ofta! Ha en fin andra advent!

Trine

09.12.2012 kl.01:06

Hei Camilla. Begynte å lese bloggen etter du åpnet butikken din. Har vært der flere ganger, og synes du har mye fint til hjemmet. Lysestaken er fantastisk, og jeg krysser fingrene. Julehilsen Trine,28 år

Therese

09.12.2012 kl.01:06

Hei!
Jeg er 26 år, mamma til tre, deriblant to tvilling gutter på 7 måneder. I svangerskapet begynte jeg å lese blogger for å få tiden til å gå når jeg var sykemeldt, din er en av de jeg har fortsatt med etter fødselen selv om jeg har litt mindre tid til å lese blogger nå!
Vi holder på å bygge hus og jeg henter mye inspirasjon hos deg!
Vil gjerne vinne denne flotte lysestaken da pengene ikke helt strekker til for å gjøre slike kjøp for tiden!

God førjul videre!

Aina

09.12.2012 kl.01:19

Åh for en fin kalendergave! Jeg er sent ute, men bedre sent enn aldri håper jeg.. :) Jeg er 26 og leser bloggen for inspirasjon! Viser til og med bilder fra bloggen til mannen og sier "sånn vil jeg ha det!" :)

Malin Himberg

09.12.2012 kl.01:21

Denne må jeg ha, så om jeg ikke vinner den må jeg nok sette den høyt på ønskelista mi av min kjære til jul!

Susanne

09.12.2012 kl.01:21

ÅÅ så fin!! Den ønsker jeg meg til jul :)

Helene

09.12.2012 kl.01:24

Jeg er en jente på 17, og har lest bloggen din siden jeg så deg på unge mødre :) jeg elsker interiør, selvom jeg ikke får drevet så mye med det ennå. Når jeg ser bilder på bloggen din, så tenker jeg at jeg vil ha akkurat sånn stil når jeg flytter for meg selv. Du inspirerer også masse til å virkelig stå på for å få til noe her i verden. Du viser virkelig at hard work pays off. Elsker rett og slett bloggen din, har fulgt med i en del år, og vil ikke slutte med det :)

merete

09.12.2012 kl.01:27

Hei Camilla. Jeg heter Merete, er fra Bergen og er 43 år. Når jeg fikk opp øynene for bloggverden var du den første bloggen jeg fikk interesse for. Jeg har siden følgt bloggen din, er innom flere ganger for dagen. Jeg får masse tips og inspirasjon fra deg og elsker stilen og hjemmet ditt. Er helt imponert over hva du får til, tross din unge alder. Stå på, det er du flink til. Denne lysestaken var bare helt nydelig. Hadde blitt overlykkelig hadde jeg vunnet den. Ønsker deg og dine en riktig God Jul. Klem fra Merete

Tiril iren

09.12.2012 kl.01:51

Jeg vet jeg ikke har sjangsen i verden i å vinne noen gave i julekalenderen din i år heller Camilla, fordi du er en så heldig jente som har så mange som følger deg og din familie hver dag akkurat som meg. Men prøver fordet i dag fordi jeg virkelig beundrer alle de pene tingene du omgås med hver dag og skulle ønske at min gråe stue en dag kan prydes med litt galmour fra deg og din butikk. Jeg er 22 år, mamma til to og leser bloggen din hver dag fordi du er en ung mor som meg og jeg beundrer alt ved deg. Takk for at jeg kan drømme meg bort og lære av deg hver dag.

JUOT

09.12.2012 kl.01:53

Hei på deg i natten! For en utrolig flott julekalender premier. Den passer godt inn på landet hos meg. Jeg er en 34 år gammel 4 barnsmor som synes stilen din er super. Jeg får masse inspirasjon av å lese inne hos deg, så er innom hver dag. Fortsett den gode jobben!
Stor Juleklem til deg fra meg. JUOT.

Lene K H

09.12.2012 kl.01:57

Leser bloggen din fordi jeg har falt helt for stilen din. Den har truffet meg midt i hjerterota, og hele bloggen virker så ``hjemmekoselig``. Stå på videre! Hilsen jente 25.

Kari H

09.12.2012 kl.02:01

ingen over, ingen ved siden .. rett å slett! dette er den beste interiør-bloggen jeg har kommet over! Det første jeg gjør når pc'en slåes-på er å titte innom bloggen din ;D må inn å se flere ganger om dagen. Stå på, du er helt fantastisk! KariH - 23 år .

henriettelavik

09.12.2012 kl.02:06

Å så eksklusiv. Er en jente fra Bergen som må innom deg flere ganger daglig.. Er overinnterisert i interiør og alt det fine hverdagen bringer... Oppdaget deg da du var med på unge mødre, allerede da så jeg talentet ditt.. Og enda gladere ble jeg da du likte min lillesøsters bilde fra hennes nye hjem som jeg holder på og innrede..Storesøteren til Madeleine fra unge mødre Bergen..

Å se innom deg og være med deg i hverdagen er en lykkerus som kommer til å være så lenge du driver på med oppdatering på blogg, ellers å finne i nettbutikken din.. Er en blogg tiiter på nesten 30 altså slutten av 29*skrekk*

Stå på søte Camilla

klem Henriette

Anita

09.12.2012 kl.02:36

Hei, jeg er 27 år og gleder meg til hvert innlegg! Takk for all inspirasjon! Stå på videre!! :)

Marte K S

09.12.2012 kl.02:57

Hei:-)

Grunnen til jeg følger bloggen og butikken er ENKEL!!
Jeg forguder stilen din, huset ditt og butikken din. DU har hjupet meg å finne min stil.. (Jeg kaller den villapaprika stil) og jeg beundrer deg som menneske. Du gleder og inspirerer, med en fantastisk ståpå vilje og energi.
Åsså ser jeg meg selv litt i deg. Jeg er bare 21 år selv, men jeg og samboeren min har kjøpt oss eget hus, som vi vil skape til vårt eget hjem, og barn er ikke langt unna:) du er et fantastisk menneske med en fantastisk familie rundt deg! Fortsett og inspirere og glede, men husk deg selv:-) klem fra marte

Trine Sætre

09.12.2012 kl.03:18

Hei :) Jeg er 24 år og bor i møre og romsdal. Har fulgt bloggen din (på ulike plattformer) lenge, og begynte vel først å følge den fordi jeg så deg i unge mødre ;) Synes du virket som en interessant person og din blogg ble tidlig lagt i favoritt leselisten. Har siden fulgt deg uten å bli lei en eneste gang. Henter mye inspirasjon på den interiørmessige fronten her hos deg. Dessuten tolker jeg deg som en sprudlende og positiv jente som sprer mye glede :) Vh Trine :)

Camilla

09.12.2012 kl.05:07

Hei :)

Vet ikke om jeg er for sent ute til å være med på denne kalendergaven, men prøver lykken likevel!! Jeg er 28 år og ELSKER interiør!! Butikken din bugner av herlige varer, og siden jeg bor i samme by så har jeg vært innom titt og ofte og latt meg friste til det maksimale! Herlig blogg som leses før øynene lukkes hver kveld :)

Hanne

09.12.2012 kl.06:05

Jeg er 27 år og har vel lest bloggen din siden den startet. Jeg la merke til den gode smaken din i klær og interiør allerede da du var med på unge mødre, og jeg synes virkelig at du er blitt så ufattelig god på det du driver med! Jeg elsker interiør jeg også og får av og til spm fra venner og familie om hvor jeg får tips og inspirasjon fra, og da viser jeg alltid til bloggen din. Du er utrolig flink til å tenke nytt samtidig som den rød tråden alltid er der, stilen din i butikken og hjemme er helt perfekt blanding av enkelthet, moderne, koselig og glam- ingen over og ingen vedsiden! Jeg vil bare ønske deg en masse lykke til med alt videre, jeg følger spent med! Ha en fin adventstid:(

Jannicke- Jattes.com

09.12.2012 kl.06:45

WOW, så fin premie *dåne*

Jeg heter Jannicke og er 23 år, startet og lese bloggen for flere år siden etter du var med i unge mødre, da jeg likte godt den figuren du gjordet på programmet der og var ufattelig søt.. etterhvert som du begynte å blogge mer og mer om hus og hjem ble jeg enda mer bergtatt da jeg selv er lidenskapelig opptatt av interiør selv :)) Du er min store inspirasjonskilde noe jeg også har skrevet om på min blogg tideligere :)

Keep it up!

Klem

Janicke

09.12.2012 kl.07:31

BESVIM!!!!!!!!! Den lysestaken er så lekker!!!!!! Bloggen er en kjempe inspirasjon for veldig mange, Camilla :-) og jeg må daglig inn og få påfyll av inspirasjon. Jeg er 37 år, bor på vinterbro.
Håper, håper, håper det blir meg!!!!

Nydelig søndagsklem fra Janicke

Tonje

09.12.2012 kl.08:24

For noen utrolige fine og nydelige julekalendergaver du deler ut!! Denne lysestaken var jo unntak;-)

Så litt om meg...jeg heter Tonje, er 27 år gammel og er blitt over gjennomsnittet glad i interiør. Har fulgt bloggen din veldig lenge( ja, begynner å bli noen år) :-) Å blir faktisk veldig inspirert! Må vel også innrømme at jeg MÅ innom bloggen din iallefall en gang per dag, (men blir mange flere som regel).

Ønsker dere alle en fin førjulstid:-)

Jeanette

09.12.2012 kl.08:40

Oioioi!!! Denne var jo bare rålekker!! Jeg er 27 år, og har lest bloggen din i vel et år nå. Har ikke funnet noen andre blogger som inspirerer meg slik som du gjør!:) er inne for oppdatering flere ganger for dagen!:)

Hilsen Jeanette

Anette

09.12.2012 kl.09:00

Hei Camilla :)

Jeg har lest bloggen din i flere år tror jeg faktisk! Synes du er så inspirerende og gir meg mange gratis tips til hvordan en kan ha det nydelig hjemme med enkle triks. Butikken din er fantastisk og du har fått til så utrolig mye i din unge alder.

Håper du får en nydelig jul hjemme i det nye huset ditt med familien din :)

Jeg er 29 år og snart mamma til to nydelige barn :)

Klem Anette

Silje

09.12.2012 kl.09:05

Hei Camilla! Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg. Jeg er selv ung mor (20år) og drømmer om å starte min egen bedrift. Når jeg ser hvor langt du har kommet gir det meg også drivkraft til å prøve selv.

Jeg elsker stilen din og varene dine, og om jeg hadde hatt råd, hadde jeg klikket alt hjem til meg!

Juleklem fra Stavanger!

Merete

09.12.2012 kl.09:12

Selv om sjangsen er VEEELDIG liten for å vinne, med alle deltakerne du har på julekalenderen din, så er jeg nødt til å prøve meg på lykken på denne flotte herligheten! :)

Jeg "oppdaget" bloggen din for noen mnd siden, og er nå fast følger og er innom flere ganger til dagen.
Jeg blogger ikke selv, men er en ivrig leser.
Jeg leser mange blogger, men din er min number 1!
Elsker stilen din, og hvor kreativ du er :) du inspirer meg med ny inspirasjon hver eneste dag :-)
Stå på! Vi digger deg Camilla :)
Hilsen Merete

Malene K

09.12.2012 kl.09:17

Helledussan, den lysestaken var rååå flott! Jeg er ei jente på 22 år fra Vestlandet! Til mannens store fortvilelse, så har jeg stor interesse for hus og interiør! Kanskje ikke så rart, siden vi har bygd oss hus! MEN, må si jeg følger deg daglig! Du gir meg stor inspirasjon....enkelte ganger jeg står skikkelig fast...og da er det lett og ta turen inn her og få litt tips til oppsett!!;-D Ha en nydelig førjulstid:)

Elin Byberg

09.12.2012 kl.09:19

Leser bloggen din for interiørtips, du har et meget fint hjem, skulle ønske jeg klarte å holde det like ryddig og pent. Elin 34 år

Carina

09.12.2012 kl.09:20

Hei Camilla:)

Jeg er en 24 år gammel jente fra Narvik, og etter et tips fra min søster om bloggen din har jeg siden vært en fast leser. Jeg elsker å titte innom her og gleder meg til hvert nye innlegg:) Du er så utrolig flink i det du gjør og jeg henter masse inspirasjon fra deg til hvordan jeg kan gjøre hjemmet til min samboer og meg lunt og koselig, og med en stil som passer oss. Du gir veldig mye av deg selv, og snakker åpent om både gode og vonde temaer. Det er ikke alle som gjør det og det står stor respekt av for meg. Jeg synes du er kjempe tøff som jobber og står på og følger dine drømmer, du viser bare at man kan hvis man vil!

Jeg har hatt så lyst på denne nydelige lysestaken siden jeg så den her hos deg:) Jeg har aldri hatt noen vinnerlykken, men man vinner i allefall ikke hvis man ikke prøver, så jeg hiver meg på!

Ønsker deg og din fine familie en kjempe fin jul, håper den blir fylt med mange gode stunder og minner:)

Hilsen Carina

Martha

09.12.2012 kl.09:21

Hei skjønne deg!
Jeg elsker bloggen din og huset ditt. Jeg kunne godt flyttet rett inn! Drømmehjem!
Du gir meg så mye inspirasjon og jeg syns det er fantastisk at du lager ditt eget hjem og ikke kopierer hvordan alle andre har det!
Jeg er 21 år, studere og koser meg med å dekorer og innrede leiligheten min. Lysestaken hadde vært fantastisk her hos meg, har settet etter en slik lysestake lenge. Men med et studentbudsjett så blir det vanskelig.

Jeg krysser fingrene. Det hadde vært kjekt med noe å glede seg over, i en ellers så dyster eksamensperiode!
KLEM!

Victoria

09.12.2012 kl.09:21

Hei camilla!

Grunnen til at eg leser denne bloggen er fordi du
1. virka som ei hærlig jente.
2. har følgt deg frå alle dine bloggarena
3. har sett deg på unge mødre
4. Du er ei super god SUPER MAMMA!
5. er utrulig god skrivar
6. Skriver rett i frå hjerterota!
7. og har ein sjukt fin butikk og interiørsans!

Håper eg vinner denne hærligheta her

Liv

09.12.2012 kl.10:07

Hei ! Legger igjen en liten hilsen til deg ,jeg også:) For en lekker stake !!!!! Leser bloggen din hver dag ,koser meg med å lese om deg og din lille famile. Synes det er flott at du deler så mye med "oss". Jeg er en godt voksen dame,er selv mormor til tre.... Men interiør blir en aldri for gammel til å drive med ! :) Det er en livsstil,og en hobby ! Har fulgt deg på bloggen i vel et år,og synes det er imponerende det du har klart å få til både med forretningsvirksomhet og oppussing av ny bolig .Du er ung ,har masse energi og skaperglede,:) Med ønske om en fortsatt fin førjulstid ,fra Liv

Therese

09.12.2012 kl.10:21

Hei :D jeg er 21 år å syntes du har en helt utrolig stil! Jeg holder på å pusse opp hjemme å all inspirasjonen kommer fra deg! Jeg er daglig leser av bloggen å elsker det =))

Susanne

09.12.2012 kl.10:27

Hei :) jeg er en jente på 21 år som leser bloggen din hver dag :) vi holder på å pusse opp et gammelt hus, og du gir så mye inspirasjon med bildene på bloggen din :) kjempe fin stil har du og jeg kan sitte på nettbutikken din og se i evigheter :)

Mona Louise Solberg

09.12.2012 kl.10:29

Hei Camilla.

Jeg er 32 år, alenemamma for to små alver, og jeg har lest bloggen din daglig i et par år nå. Jeg har ikke vært flink å kommentere slik som mange andre gjør her, men jeg blir så paralysert av å lese og se dine vakre bilder så jeg glemmer å sette ord på inspirasjonen du gir meg- Jeg skal bli bedre:)
Denne julekalenderen din er jo bare til å "dåne" av, og de som vinner i den, vil få enorm glede av den:)
Jeg ønsker deg og din fine familie en fortsatt god adventstid!

Stor Klem fra Mona Louise.

Tone

09.12.2012 kl.10:39

Heisann
Skjenken ble fin den, jeg er ei JENTE på 42 år som prøver å få det kos i hjemmet.
Blåser i vi ande gjør og mener og kjører min egen greie, litt som du gjør
Jeg ble mamma som 17 åring og har nå blitt bestemor,

christine

09.12.2012 kl.11:02

hei ehi.
jeg er ei jente på 32 år som bor i Moss, ikke langt i fra deg egentlig.
jeg er innom deg HVER dag, av den helt enkle grunn at du har en så utrolig inspirerende og spennede blogg.Du har en egen evne til å få fram interiør så veldig enkelt,
Det jeg også liker ved deg, er at du "åpner" hjemme ditt. Med det mener jeg at du "åpner" det med å hvise oss hvordan du styler ditt hjem på en helt enkel måte, samt å komme med gode tips.
Du hviser også barnas rom, som ikke alltid er hyper rydda, noe jeg kan igjenspeile meg her hjemme. hehe.
Det DIGGER jeg ved deg.
Ha en herlig 2.søndag i advent, her i Moss er det faktisk kommet litt hvitt på bakken.
Hilsen jenta fra Moss

Torunn

09.12.2012 kl.11:21

Hei, jeg er en godt voksen dame med voksne barn. Følger bloggen din daglig, her henter jeg mye inspirasjon! Jeg bor dessverre ikke i Fredrikstad; hadde jeg det ville jeg vært en hyppig gjest og kunde. Den butikken din ser virkelig flott ut.. Nøyer meg med nettbutikken, og har handlet litt der. Du har endel som de og har hos Home and Cottage, men du har og andre ting jeg ikke har funnet i interiørbuikker i Bergensområdet og det er disse varene som havner i min handlekurv i nettbutikken. Liker stilen din bedre enn H&C (slik de har utviklet stilen sin det siste året). Så fortsett det gode arbeidet ditt:) hvis jeg skulle være så heldig å vinne skal lysestaken enten få plass på spisestuebordet mitt, eller så skal min svigerdatter få den til sin nye spisestue.

PS..Du er virkelig god på kundebehandling Camilla, og kommer til å opparbeide deg en lojal kundemasse. God førjulstid:)

therese

09.12.2012 kl.11:59

Jeg er 26år å begynte å lese bloggen din for 2-3 (?!) år siden da jeg var gravid med første. Bloggen din er kjekk å lese og jeg får mye inspirasjon til hjemmet. Bloggen din er blitt en favoritt på leselisten min og leses hver dag :)

Line Merethe

09.12.2012 kl.12:00

Jeg begynte å lese bloggen din da du startet opp med den, og er innom hver dag for å få inspirasjon. Kan med hånden på hjertet si at i alle mine rom er det ting fra Villa Paprika:-) syntes duner utrolig flink til å skrive, samtidig som du tat deg tid til bilder i innleggene dine. Jeg bor selv i Sarpsborg, så heldigvis har jeg ikke lang vei til butikken din;) jeg er 25 år, og venter barn nr to i mars. Bloggen din er helt ypperlig, siden den handler om både familieliv og interiør.

Ønsker deg en flott søndag!

Mvh Line

Tina

09.12.2012 kl.12:00

Hei

Jeg er 23 år og tobarnsmamma til to søte små gutter under 2 år.
Livet er hektisk, men jeg elsker det! Min lille avkobling i en stressende hverdag er å titte
på bloggen din.

Vi flytter til Tønsberg i juni og da skal alt byttes ut og jeg har allerede avtalt med mannen at han passer barna mens jeg tar bilen inn til Fredrikstad og til butikken din for en dag. Han sa ja uten å blunke da jeg viste han et par bilder fra bloggen din og den nye stilen jeg ville ha! Dette gleder jeg meg vilt til!

Ønsker meg denne nydelige lysestaken i det nye huset så krysser det som krysses kan!

Solfrid

09.12.2012 kl.12:34

Hei hei Camilla.

Jeg er 29år, og har lest bloggen din er flere år. Jeg titter innom flere ganger om dagen, du er en stor inspirasjon for meg=) Jeg henter masse tips og råd hos deg. Og jeg ble ikke noe mindre glad da du åpnet butikk, og ikke minst nettbutikk. Nettbutikken er jeg også stadig vekk innom, kan jo ikke gå glipp av noe vet du=) Hjemmet mitt er fylt opp av villapaprika varer, og jeg er så for nøyd meg hver eneste ting. Du har en utrolig god smak, og er så flik i det du gjør. Stå på videre=)

Juleklem fra Sofrid.

Terese

09.12.2012 kl.12:37

Den er bare helt nydelig den lysestaken der !!!! Er 29 år, mor til 1 gutt og kommer fra sarpborg. Lest bloggen din noen år,og henter inspirasjon fra deg :) Noe som trengs nå,for etter jul flytter vi inn i et nytt hus :) Kommer nok til butikken din etter jul en gang :D

Mvh

Stine

09.12.2012 kl.13:09

Hei Camilla!
Er en jente på 21 år som er over gjennomsnittet glad i interiør! Av alle interiørblogger jeg har kommet over er du desidert den beste. Du har en utrolig bra stil som har falt veldig i smak hos meg. Beundrer deg veldig for alt du har klart å fått til :-) er innom bloggen din sikkert 2-3 ganger om dagen i håp om at du har lagt ut et nytt inspirerende innlegg! Krysser dersom krysses kan for den nydelige lysestaken! :))

Eva

09.12.2012 kl.13:11

Hei hei Camilla:) leser bloggen din flere ganger i uka, flere hundre ganger i måneden. :) jeg har følgt med deg om trent siden du startet. Er utrolig imponert om hva du får til, å så ung:) denne kalender gaven står høyt oppe på lista mi i år. Krysser alt jeg har å lukker øynene og håper nissen sier jeg har vert snill i år :) masse lykke til videre, og GOD JUL!

Christina Nymoen

09.12.2012 kl.13:16

En liten julehilsen til deg og dine fra meg, med ønsker om en strålende jul og et supert nytt år :)

Jorid

09.12.2012 kl.13:23

Fytti, for en premie! Jeg er 26 år, og leser bloggen din for det er den beste interiørbloggen jeg vet om. Syns de er så mange shabby-chic og interiørblogger som er helt like. Du har en stil som ikke alle andre har, og som jeg elsker!

pt

09.12.2012 kl.13:36

Så fin premie, Camilla! Jeg er en 28 år og er fra Kongsberg. Har lest bloggen din fra starten fra Unge Mødre :)

Leser bloggen din fordi jeg syns du er utrolig flink til å skrive, du har et lekkert hjem som ikke er "låst fast" i en spesiell stil og det er masser av inspirasjon å hente på din flotte blogg. Jeg liker din blogg bedre enn andre interiørblogger fordi du også er personlig av og til. Det gir mere sjel i bloggingen syns jeg :)

Elisabeth

09.12.2012 kl.13:47

Hei!

Den premien vil jeg svæært gjerne vinne! Jeg har så og si aldri vinnerlykke på sånne ting, men man vinner hvertfall ikke hvis man ikke prøver:)

Jeg har lest bloggen din flere ganger om dagen siden du var med på unge mødre! Det har blitt en fast del av hverdagen min :) Jeg likte deg så godt når jeg så deg på tv, både som person, mamma og den kule stilen du har på klærne dine og i huset ditt!

Jeg er 25 år gammel fra drammen,har en liten jente på 10 mnd som heter Hedda, min lille prinsesse :)

Stor klem fra Elisabeth

Anne Mette

09.12.2012 kl.13:49

Jeg er en jente på 28 år.
Er daglig innom bloggen din, og har vel fulgt deg i 2-3 år :)
Nettopp fordi du gir meg inspirasjon.
Flott butikk og flott blogg :)

Ønsker deg en god søndag videre :)

Klem :)

Veronica

09.12.2012 kl.13:57

Hei :) jeg er en to barns mamma på 28 år som leser bloggen din daglig. Ej selv svært gla i intreør og den slags. Bruker mye tid i hjemmet og elsker det. du har en svært innspirerende blogg og synes du er så flink. Hjemmet deres har blitt så fint. Du skal være stolt av det du har fått til når det gjelder butikken og i hjemmet :) la aldri noen fortelle deg noe annet :)

Ninamej

09.12.2012 kl.13:57

Fanstastisk flott lysestake! Den hadde gjort seg i spisestua ;)

29 år..Leser bloggen din flere ganger i uka, fordi den gir meg inspirasjon og ideer! Du har din egen stil, og den er så gjennomført..! Elsker det!

Unn Karin

09.12.2012 kl.15:37

omg... Oh my god for en fantastisk kalendergave. Den har jeg sett på mange ganger jeg har fulgt bloggen din en stund nå og er bare så fornøyd med den. Jeg har tre barn og er 36 år. Satser på å vinne;-)

Janne

09.12.2012 kl.15:52

Hei:-) Jeg heter Janne og er 27år. Har alltid vært veldig interessert i interiør, har hatt flere stiler opp gjennom årene, men aldri funnet helt det som var MEG. Men etter at jeg kom over bloggen din, har jeg funnet inspirasjon til å finne stilen som jeg føler gjenspeiler meg. Elsker hvordan du kombinerer ting. Finner alltid ny inspirasjon når jeg leser bloggen din, tusen takk for at du blogger:-)

Ingvill

09.12.2012 kl.16:03

Har sååååååå lyst å vinne denne! Du er jammen gavmild som ønsker å lodde ut denne flotte staken.
*krysserfingrene* :-)

Jane Vekterli

09.12.2012 kl.16:39

Hei Camilla;

For en fantastisk blogg du har. Følger deg hver dag.
Du er unik.
Får så mye inspirasjon og du gjør meg glad og i godt humør
Og for en gave, nydelig.
Vinner jeg blir det julegave til min datter som akkurat har flyttet i nytt hus og virkelig trenger interiør.
Lykke til videre med din flotte butikk og vakre hjem.
Mvh Jane

Tonje

09.12.2012 kl.16:40

Jeg er 30 år og leser bloggen din for interiørtips og inspirasjon :)

Jennie

09.12.2012 kl.16:59

Hei! Jeg er 23 år og jeg leser bloggen din fordi jeg får utrolig mye interiør-inspirasjon! Jeg henter omtrent all inspirasjonen min fra deg :)

Tone

09.12.2012 kl.17:02

Åååå den var fin- som alt annet du har!!!
Hilsen Tone- 43 år

Hilde

09.12.2012 kl.19:47

Hei, hei!
Elsker å følge med på bloggen din. Du har et kjempeflott hjem, et hjem å bli glad i :) Tusen takk for tips og inspirasjon til oss andre. Gleder meg bestandig til nye innlegg fra deg :)

Ha en fin kveld!!

May

09.12.2012 kl.20:05

Hei.
Jeg er en tobarnamma på 26år.
Jeg har fulgt bloggen din i et år nå, og er innom daglig. Har bloggen din på "hjem" skjermen på tlf, og er innom flere ganger om dagen faktisk. Elsker deg og stilen din, og henter masse inspirasjon fra deg. Perfeksjonist ut til fingerspissene, og elsker og ha det pent og rent rundt meg. Bytter på gjenstander og ting i huset opp til flere ganger i uken. Interiør er min hobby. En veldig dyr hobby i følge min kjære;-) Skjønner ikke hva han prater om?? Hehe..
Lysestaken vil jeg veldig gjerne vinne. Hadde passet perfekt her:-)
ÅÅÅÅÅÅ...... JEG VIL VINNE!
Det hadde vært en fin julegave det:-)
God kveld:-)

Mona

09.12.2012 kl.20:06

Du gir meg så utrolig mye inspirasjon! Var tilfeldig for ca 1 år siden jeg oppdaget villapaprika- har vært hekta siden. Sitter HVER dag og drømmer meg bort både på bloggen og nettbutikken, noe jeg har lagt min ELSK på er denne lysestaken. Har forsåvidt forsonet meg med at den forblir i min drøm, men fant ut at det er lov å prøve- kanskje har jeg lykken med meg og vinner? Hvem vet...Når jeg var inne på bloggen oppdaget jeg at det ikke var første gang jeg hadde sett deg, trodde ikke det var mulig at jeg tidligere hadde sett deg på unge mødre, helt utrolig imponert over hva du har fått til, i ung alder og med 2 barn. Jeg er 25 år og mamma til en jente på 5 og gutt på 1, jeg synes mitt liv er hektisk! Tro meg du inspierer mange, på ALLE måter! Du fortjener all ros du får!! Stå på videre, ønsker deg masse lykke til! Jeg anbefaler bloggen din til alle interiørinteresserte!:) Krysser alt jeg har!!

Marianne

09.12.2012 kl.20:32

Du har en fantastisk blogg som jeg er inne og kikker på nesten hver dag. Jeg er 45 år og har 3 barn. Sistemann en gutt på 3 år. Jeg elsker å stelle hjemme, men økonomien tillater ikke noen store innkjøp på interiørfronten, men jeg er flink til å spandere på meg lys og friske blomster:) Den lysestaken er bare nydelig, den hadde virkelig passet inn her hos meg. Bloggen din er uansett ofte besøkt og det er imponerende hva du får til med familie og alt. Krysser fingre for lysestaken:)

Guro

09.12.2012 kl.20:36

Håper det ikke er for sendt å melde seg på. Er innom bloggen din flere ganger daglig, er nå i permisjon, og får masse inspirasjon til å ordne hjemme! :)

ann sofi

09.12.2012 kl.20:55

Gledelig førjul! Slenger meg på idag også!:) Det er forståelig at man vil delta hver dag, da det hele tiden å loddes ut slike flotte ting - helt etter min smak! Stå på Camilla (",)

åse

09.12.2012 kl.21:29

Så utrolig nydelige kalendergaver du deler ut! Jeg følger bloggen din flere ganger i uken etter tips fra min datter :) Du har virkelig fått en så og si gudegave når det kommer til interiør! Jeg har sett mange fine hjem, men hjemmet ditt er et av de mest nydeligste jeg har sett!! Du vet tydligvis hva du driver med, så fortsett med det ;) Hiver meg på denne fine kalenderen din jeg også om det er i orden! Ikke ofte jeg vinner noe, men gøy og prøve er det ;))

Håper du og din familie får en gledelig førjulstid!

Klem fra Åse (49 år, Sotra)

Elise

17.12.2012 kl.09:04

Oisan! Kanskje at jeg ar lest en skrivefeil? 2699 Nkr for et lys lysetake?
Ha, ha, kanskje det er litt or dyrt. Hvor lever du at du ma selge et lysetake for så mye penger?
Og noen er sikkert så gale at de kjøper det for den prisen. Komm tilbake til verden og til gulvet og ta en gjennomgang av prisene dine!

Elise K.

17.12.2012 kl.09:06

Oisan! Kanskje at jeg ar lest en skrivefeil? 2699 Nkr for et lys lysetake?
Ha, ha, kanskje det er litt or dyrt. Hvor lever du at du ma selge et lysetake for så mye penger?
Og noen er sikkert så gale at de kjøper det for den prisen. Komm tilbake til verden og til gulvet og ta en gjennomgang av prisene dine!

Camilla

17.12.2012 kl.17:48

prisene mine er akkurat hvor de skal være ;)

Skriv en ny kommentar

hits