Små barnerom, til store personligheter.....

Pga mailen har jeg ikke rukket å tapetsere og ordnet på rommet til Olíver, tiden strakk ikke til idag, men til søndagen tenkte jeg å få det til dersom det finnes tid til det da- i hope! Vel, helt nytteløs har jo ikke denne dagen vært, jeg har fått svart på mange mailer, ryddet opp i nettbutikken, fått ut mase produkter og ordnet istand flere produkter som kommer ut ikveld. Ifølge min lege burde jeg vært i ro, jeg går nemlig å sjekker meg pga noen intense magesmerter om dagen, men så langt har det ikke vært noe "nytt" eller farlig som har ført til disse-enda godt er nå det! Hadde jeg sittet låst fast i sofaen hadde jeg blitt GAL! Jeg jobber best under "press"- haha... Det har nok å gjøre med at jeg elsker jobben min sånn.... 

Igår fortalte jeg dere at vi nå har fått inn tine k i butikken, jeg elsker sortimentet hennes, hun er helt rå! Idag fikk det nye sengeteppe hennes pryde sengekanten til lille mor- det ble altså så fint, hadde jeg ikke hatt et jeg elsker selv på rommet vårt hadde jeg helt garantert brukt det i sengekanten på sengen vår istedenfor. Det er noe med detaljene og kvaliteten.... 

Sengeteppet finner dere HER 

Hos Olíver har jeg fått inn en ny kistekurv fra villapaprika, den er perfekt med masse plass til leker, ser pent ut og enkel for han å legge bort ting i.

Denne finnes i 3 ulike str, jeg har DENNE... 

 

Vel, nå skal jeg jobbe litt med mailen min igjen og deretter pynte mitt lille juletre- vi skrives etterpå! 

14 kommentarer

Torhild

06.12.2012 kl.18:23

Nydelige barnerom:) er spent på å se det ferdige resultatet av Olivier sitt rom!
Likte utrolig godt den kurv kisten. Har dere den inne i andre størrelser enn STOR? Fant kun stor i nettbutikken.. Evt. Hva er målene på den store kisten??:-)

Ha en flott dag!

Torhild:-)

Connie

06.12.2012 kl.19:44

Hei!
Hvor er lampen på Mathilde sitt rom i fra?Det er et drømmehus du har og mye inspirasjon å hente hos deg:)

Merete

06.12.2012 kl.20:03

Kommer de andre str i nettbutikken din å? :)

henriettelavik

06.12.2012 kl.20:34

Helt Nydelig Camilla:)

Hentet nettopp varer fra deg på posten *Lykke*.

Nydelig kveld til deg:)

Klem henriette
Hei Camilla! Så fint barna har det på rommene sine. Veldig heldige begge to :-) Har du en mail jeg kan nå deg på ? Trenger litt råd angående fine og barnevennlige steder å bo i Fredrikstad. Hadde blitt veldig glad viss du hadde hatt tid til det.

Malin

06.12.2012 kl.22:11

God kveld i stua:-)

Har et lite tips om en ny vare du kan selge i butikken, hvis du går på Google og skriver Hidden animal kopp så dukker de nydeligste koppene opp. Tar du inn disse så hold av noen til meg;-)
Disse har jeg ikke sett i noen butikker, kun noen få nettbutikker.

Ha en knall kveld, hilsen fra Malin!!

Camilla

06.12.2012 kl.23:06

hei hei =) tusen takk for det=)min mail er ckinterior@hotmail.no merk den med camilla så ser jeg den er til meg privat=)

Susanne

06.12.2012 kl.23:53

Så utrolig fine rom! Du får det til å se så enormt bra ut! Jeg driver å dekorerer og styrer med et prinsesserom selv, og lurer på hvor du har kjøpt den rosa liftgardinen? :)

Camilla

07.12.2012 kl.00:05

hei hei , tusen takk for det =) Jeg har bestilt den på mål fra jorunns interiør =)

stine

07.12.2012 kl.00:37

Dere har et helt fantastisk hjem camilla,jeg blir inspirert dag etter dag,er ikke vits å lese noen andre blogger lenger,for jeg har lagt min elsk på din blogg og det vakkre og ærlige du skriver,om å være småbarnsmor og drive butikk,vet ikke vordan du klarer å få til alt,men jeg bøyer meg i støvet for deg.har selv 2 barn på samme alder som dine,en gutt og ei jente:) ja det hadde vært noe, om du hadde fått inn di nydelige koppene som malin skrev om,jeg har selv lett etter de i butikker uten hell..de er jo bare helt nyydelige :)
stor klem fra meg :)

Ine M.

07.12.2012 kl.12:04

Så flotte rom! Barna dine er virkelig heldige :-) Nesten misunnelig på senga til Oliver jeg :-p Den så uuutrolig deilig ut - tror jeg må gå til innkjøp av flere puter til vår seng!

Camilla

07.12.2012 kl.15:17

han er en bortkjemt liten tass som vet å boltre seg i masse puter-hihi

Eirin

08.12.2012 kl.15:51

Så fint! Hvor har du kjøpt det runde brune teppe? :)

Lisa

10.12.2012 kl.16:31

Kan du legge ut rottingkisten i de andre størrelsene på nettbutikken? :) Gjerne med mål..:D

Skriv en ny kommentar

hits