Da er vi igang....

Og snart begynner årets julekalender her på bloggen, ikke mange dagene igjen til dere kan stikke av med mange lekre deilige småpakker. Jeg gjør det enkelt iår, men det har tatt grusomt lang tid å få det ferdig pakket slik at alt er klart for sending når dagene i advent starter. Min herlige sønn har idag fått med sin mor på å sette frem noen nisser  i huset, jeg synes det er veldig tidlig, men likevel veldig kos. Vi har hatt all julepynt stående i garasjen en god stund nå, men så fant Håkon ut at den måtte tømmes slik at "mannebilen" kunne stå tørt og varmere denne vinteren. Etter litt irritasjon fra meg på at jeg mente at det var "min" garasje ble det til at jeg måtte bære ut julepynten selv med hjelp fra selveste sjefen Olíver selv. Det å se nisser er ekstremt morsomt og hva er ikke morsommere enn å kunne pynt med de på bordene rundt i huset? Jeg har måttet fjerne noen for jeg er overhode ikke i julemodus ennå, men jeg håper så inderlig at jeg kommer i det om ikke så lenge! Olíver fikk selv velge hvor den store hovednissen skulle få stå og der står han nå å skuer utover stuen! Vakker,grå og hvit! Jeg må finne flere likende nisser fra SIA for den er og har blitt min favoritt nisse i julen. 

Nissefar klarer kanskje å få frem julestemningen i meg likevel?

Nå har jeg 4 esker med julepynt som skal ut, men hvor skal jeg begynne? Jeg har aldri pyntet et så "stort" hus som dette før, 200 kvm er mye plass å fordele den ut på, kanskje det må bli noen nye nisskjøp dette året? hmmmm..... Hvordan er det med deg? flere enn meg som ikke har kommet i julestemning ennå? Har dere noen tips for å komme i det er det bare å skrive de ned-da blir jeg SÅ glad! 

 

Ha en nydelig kveld da,dere! -Her må det jobbes! 

7 kommentarer

Hildechristinaobertityldum

26.11.2012 kl.23:06

Åh du er min nye fav blogger !!!!

Jeg hater rødt, en aggressiv og intens farge! Kommer ikke i julestemning før julaften,,! Vi har hvit å diskré julepynt:) null nisser ! Men tre har vi selvfølgelig! Sliter selv mer for mye plass om det er lov å si:)
GLEDER meg til å se resten av julepynten sakte men sikkert komme frem i deres fine hus :D Og jeg sender gjerne mengder med julestemning- siden jeg har nok for minst tre personer ;)

ingvild

27.11.2012 kl.01:05

Jeg må hvert år rundvaske skikkelig' gjerne før desember. Hvis jeg ikke gjør det, blir alt så fryneste og da ødelegger det for julestemmningen. Men jeg synes det er veldig fint med pepperkakehjerter av ulik størrelse i vinduet, samtidig som det gir en god duft i rommet. Appelsin med nellikspiker er også et must - det er så barndom for min del! Har ikke så stor leilighet så less is more hos meg iallefall, men levende lys er viktig. Ha en super tirsdag i morgen

Caroline

27.11.2012 kl.01:34

Kryp under pladdet en kveld, med en deilig kopp kakao med krem (eller kanskje julebrus?) litt pepperkaker/julemarsipan (eller det du måtte ønske av litt kos) les et interiør magasin (gjerne jule edition) og sett på litt julemusikk i bakgrunnen! Fyr opp masse deilige stearinlys, som du er så god på! Koseklær er tipp topp, og ikke minst, gi deg selv tid til og slappe av og nyte! Husk, tv er fy fy da! Det ødelegger hele stemningen! Og pass på at barna sove søtt, så mor slipper forstyrrelser! Så skal du se at du kommer i julestemning du og Camilla!!

Takk for fantastisk inspirerende blogg!! :-)

Cathrine

27.11.2012 kl.07:06

Du har det så nydelig Camilla :) jegbhar spurt mange ganger før , men prøver igjen :)
Lurer veldig på hva den blåfargen du malte med heter?
Skal pusse opp et hus med masse panelvegger og ser for meg den fargen kunne blitt fin :)
Klem Cathrine

Hilde

27.11.2012 kl.13:30

Vi er maaange som lurer på det, så please svar på det, Camilla :)

ellen

27.11.2012 kl.15:51

Er du utsolgt for den fine runde adventskransen? :(

Skriv en ny kommentar

hits