"Mester kokk! "

Idag er spenningen høy, ungene går å storgleder seg til Barnas restaurant og hvordan det skal gå med den store middagen idag. Vi har sittet limt fast foran tvén til hver episode og ungene har fulgt godt med. Her i huset har vi "små" kokker som vet å grise til på kjøkkenet og stå for mye deilig luftmat på rommene,lekestuen og klin på kjøkkenet ved middagstider. Den siste uken nå har vi bakte boller og rundstykker, hjemme laget pizza og fiskegrateng- dere kan jo bare tenke dere hvordan to "mesterkokker" og en mor kan bli til det perfekte "vilagermatoggriserveldig" team. 

Vel, all matlaging er ikke like grisete og idag ble jeg bedt inn på morgen mat til tildemor og gjett om hun hadde styret.... Hun hadde laget hamburger,pøler,fisk,kylling,grønnsaker osv..listen er lang! Og der stod hun i det vakre bakeforkelet sitt og lekte helt i sin egen lille "restaurant verden" ..Forkleet er fra min søster sin nettbutikk Childernboom  og passer den perfekte lille mesterkokk, det er lett å vaske, fantastisk mykt og veldig fint utenpå kjoler.

 Forkleet finner dere HER, den perfekte gave til små prinsesser som liker å jobbe på kjøkkenet. Butikken har idag 15 % så er dere ute etter litt ekstra nydelige gaver til jul anbefaler jeg dere en tur innom Childrenboom. Min søster er også en aktiv blogger som dere kan komme til ved å trykke HER

Nå skal Mathilde og jeg ordne det pent her hjemme-mannfolka er avgårde så vi har litt "girltime" med musikk og vaskefillen!Masse interiør inspirasjon og tips til den perfekte julegave kommer etterpå.

Vi skrives!  

5 kommentarer

Heidi

25.11.2012 kl.15:17

Sååååååå vakker jente!!

Kine-Mari

25.11.2012 kl.15:19

Mathilde er til å spise opp!!!

Camilla

25.11.2012 kl.15:59

tusen takk-ja hun er prinsessa mi altså <3

Camilla

25.11.2012 kl.15:59

tusen takk<3

silje

25.11.2012 kl.18:43

Bare et tips til deg:) siden din datter liker å leke med kjøkken, gå innpå multitrend.no og se dei flotte kjekkeno som finnes der:) skjemmer ikke ut interiøret på et barnerom:):)

Skriv en ny kommentar

hits