Effektiv fredag

Hei hei alle sammen, hvordan har dagen vært? Nå har jeg satt meg godt tilbake foran mailen min og fått unna noen flere mail, det er helt utrolig hvor fort de kommer inn. ( selv om det bare er supert) Jeg har som mål å få ut noen flere produkter før ungene skal hentes i barnehagen og et av de jeg idag har fått ut er DENNE nydelig champagnekjøleren - smått har noen julekuler og stjerner fått flytte inn.

Jeg har også tenkt til å dekke de nye pyntefatene vi er ventet inn rett rundt hjørnet i nettbutikken nå, de er bare helt nydelig å få dekorert-fantasien løper løpsk den da altså. Jeg synes ukene bare flyr av sted og om 1,5 uke er vi i desember alt, er det mulig? Jeg føler dagene og mndéne bare flyr fra meg, men jeg er vel ikke alene om å føle det? 

Planen for å kose meg videre med hus og annet er limet fast inn på timeplanen, men først skal mailen jobbes med før kl slår 4 og ungene skal hjem fra barnehagen... Igår takket jeg også ja til å bli med i en serie som kommer på tv til neste år - spennende tider=) 

Vi skrives! 

2 kommentarer

Renate

23.11.2012 kl.21:52

Hei! Har så lyst til å bestille den adventskransen! Men om jeg bestiller nå, kommer den fram til 1.Desember da? :)

Camilla

23.11.2012 kl.22:14

dersom den ligger i nettbuikken er den nok på lager og vi har pakking hver dag i hele jule og den kommende uken-det vil si pakking på lørdag og søndag og sending hver dag med tollpost=)

Skriv en ny kommentar

hits