Kvalitetstid

Jeg er sikkert ikke den enste moren som setter pris på kvalitetstid med småtrolla mine, men jeg føler at det siste året har gitt meg muligheten til å kose meg skikkelig med barna mine-morgen eller kveld. Idag har jeg hatt hjemmekontor og takk gudene for det, jeg er sikker på at jeg har fått unna mer enn nødvendig og varer har blitt fjerne tog lagt til i nettbutikken... Imorgen har jeg tett program med nok en mailrunde før jeg skal på jobben å jobbe til sene kvelden. Tenk at julegaten åpner nå og vi nærmer oss dette årets siste mnd , jeg kan ikke forstå hvor fort dagene går!  

Kosedag og latterhygge!  

Imorgen skal jegstarte dagen med ungene å bake noen boller, siden jeg begynner sent på jobben. Det er jo ikke noe som er deiligere å ha med seg på jobben enn nystekte boller heller. Nå skal jeg opp å pakke opp noen nye kurver som kom til butikken idag, de er såååå fine! Bilder kommer etterpå! 

Vi skrives! 

8 kommentarer

Aurora

21.11.2012 kl.20:53

Så koselig :-) jeg lurte på.. Hvilken farge er det på newport-sofaen din? Skal ha den selv, men finnes bare i lys og blå.. Evt hvor har du kjøpt den? Takker for svar! Elsker stilen din :-) stå på, du er superflink:)

ingel

21.11.2012 kl.21:54

åå du inspirerer :)
kjempespennende å følge deg:)
gleder meg til fortsettelsen, du e kjempeflink!!
klem <3

Hege

21.11.2012 kl.22:11

Ingenting er deiligere enn kvalitets tid med sine kjære :)
Man må passe på de få timene man har sammen i døgnet.
Kos dere med bolle baking imorgen :)
Jeg er også heldig å har en frøken som gjerne hjelper til på kjøkkenet og det selv om hun enda ikke er blitt 2år. Så i helgen skal vi bake Julekake. Deilig tid vi har i møte nå ;)
Kos dere masse! :)

Siv

21.11.2012 kl.22:18

Herlighet så nydelige småtrolla dine er :) og Mathilde har blitt så "voksen". Herlig med litt kvalitetstid ja :)

Irene

21.11.2012 kl.22:22

De er så herlige dine 2 små, nyt kvalitetstiden vi angrer når de blir eldre visst ikke. Må itilegg bare si du er helt utrolig det er 24 timer i mitt døgn også men har ikke sjangs til å få til alt hva du får til, kan ikke si annet enn at jeg er imponert og inspirert :))))

Linn

21.11.2012 kl.22:39

Hei!
Jeg er en fast leser av bloggen din og synes du er kjempeflink og har et utrolig vakkert hjem. Hvor har du kjøpt spisestuen og sofaen din hen? Jeg kikker overalt etter noe lignende, siden jeg synes særlig spisestua er kjempelekker, men sliter veldig med å finne noe jeg liker.

Camilla

21.11.2012 kl.23:30

hei hei =) den er fra villapaprika =)

jeanette

22.11.2012 kl.09:17

Kan du ikke legge ut oppskrift på pizzaen ?`Så SÅ god ut.

Skriv en ny kommentar

hits